Secretele ascunse in palma, o carte deschisa a destinului nostru

Secretele ascunse in palma, o carte deschisa a destinului nostru

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 February 2018 in De Suflet

Chiromanția sau cititul în palmă. Chiro înseamnă mână, iar manția înseamnă divinitate. Liniile din palmă descriu personalitatea fiecăruia dintre noi. Sunt adevărate amprente genetice cu care ne naștem și sunt unice pentru fiecare dintre noi.

Pentru a citi și a înțelege liniile trebuie să observi forma mâinii și a degetelor. Mâna are o importanță particulară și corespunde după forma sa, focului, aerului, pământului și apei.

Mâna aerului

Dacă degetele sunt lungi și forma pumnului este pătrată aveți afinități intelectuale.

Mâna pământului

Degetele sunt scurte, practice, iar forma pumnului este pătrată.

Mâna apei

Degetele sunt lungi iar forma pumnului este rectangulară, sunteți o persoană senzitivă.

Mâna focului

Degetele sunt scurte iar forma pumnului este rectangulară.

Mâna aerului

Când strângem o astfel de mână o simțim caldă și umedă. Ea este reprezentativă pentru o personalitate demonstrativă afectivă, intelectuală.

Mâna pământului

Indică o personalitate practică, înclinată spre meserii manuale. Când o atingem este rece și uscată.

Mâna apei

Când o atingem este rece și umedă. Ea indică persoane cu intuiție, cu înclinații didactice, devotate, înțelegătoare.

Mâna focului

Când o atingem este caldă și uscată. Indică persoane creative, sportive, impulsive de la chirurgi, sportivi, polițiști, informaticieni.

Liniile din palma dreaptă relevă caracterele înnăscute ale unei persoane, în timp ce liniile din palma stângă indică caracterele pe care le obținem pe parcursul vieții.

Despre chiromanție se spune că a apărut acum 4000 de ani în China și India. Vechile texte hinduse fac referire la arta citirii în palmă. În perioada lor de inițiere, călugării budhiști studiază arta citirii în palmă. Budhiștii sunt convinși că pentru a înțelege psihologic și spiritual o persoană trebuie să-i citești palma.

Aristotel era convins că destinul unui om este scris în palmă. Hippocrate prezicea destinul în funcție de forma unghiilor. Biserica catolică a considerat chiromanția cultul diavolului.

Chinezii au fost primii care au făcut conexiunea dintre palma unui om și bolile pe care acesta le are. Palma prezintă terminații nervoase ale stomacului, inimii, ficatului, rinichilor, ochilor, gurii, dinților, intestinelor.

Pentru a prezice corect viitorul unei persoane se analizează nu numai liniile din palmă ci și degetele și unghiile. Se cunoaște faptul că mâna dreaptă diferă de cea stângă.

Până la vârsta de 30 de ani, chiromanția se realizează pe mâna stângă. Pe măsură ce individul înaintează în vârstă, chiromanția se face pe mâna dreaptă pentru a afla ceea ce rezervă viitorul. Pentru a identifica profilul psihologic al persoanei se folosește mâna stângă.

Într-o palmă există trei linii majore, cea a vieții, a capului și a inimii. Liniile se schimbă în funcție de trecerea timpului și evoluția individului.
Pentru a stabili corect personalitatea subiectului trebuie analizată lungimea palmei, lăţimea ei, culoarea.

O mâna scurtă reprezintă o persoană energică, pragmatică. O mână conică reprezintă rafinament, simț artistic. Mâna sub formă de spatulă reprezintă o persoană voluntară.

Unghiile la rândul lor dau caracteristici precise în analiza personalității. Unghiile scurte sunt caracteristice unei persoane deschise și curioase. Unghiile lungi reprezintă calmul, visarea. Unghiile pătrate reprezintă analiza și logica. Cele sub formă de cochilie reprezintă sensibilitate și intervertire.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!