Se spune ca tot ce ni se intampla, se intampla cu un scop, chiar daca tindem sa dam vina pe coincidente sau accidente

Se spune ca tot ce ni se intampla, se intampla cu un scop, chiar daca tindem sa dam vina pe coincidente sau accidente

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2019 in Dezvoltare Personala

“Scopul suprem spre care sunt îndreptate toate năzuințele omului în viață este binele sau fericirea.” – Petre Dulfu

Gândește-te la ce ți s-a întâmplat în ultima vreme. Total „întâmplător” ai întâlnit un vechi prieten cu care nu v-ați văzut de mai mulți ani? Ai văzut pe cineva făcând același lucru ca și tine sau ați spus aceleași cuvinte? Sau poate ai avut chiar niște necazuri? Ce credeai că ți s-a întâmplat?

„Ce coincidență!” sau spui „Oare aș fi putut să rezolv fără asta”. Dacă chiar crezi că este o coincidență, te înșeli, pentru că fiecare „întâmplare” din viața ta este un mesaj.

Mesajul, care constă în faptul că, de fapt, nu există nici coincidențe, nici accidente – există doar sincronitate și tot ceea ce ni se întâmplă are un motiv.

Familiarizarea cu sincronitatea – știința coincidenței

Adevarul este ca totul din viata noastră, de la început până la sfârșit, este legat . De la cele mai vechi evenimente din trecut până la ceea ce se întâmplă în prezent și într-o bună zi se va întâmpla în viitor – orice coincidență aparentă și incidente sunt legate una de alta și cu toate celelalte. Indiferent cât de mare sau nesemnificativ vă pare un eveniment, tot are legătură cu sincronitatea.

Știi, atunci când în viața ta apare o zi perfectă, în care totul se întâmplă în același mod și când este necesar sau când, dimpotrivă, se pare că nu poți face nimic corect, apar multe necazuri „aleatorii” și totul iese din mâinile tale, înseamnă că universul vrea să-ți spună ceva.

Oamenii și evenimentele care „în mod neașteptat” apar și se întâmplă în viața noastră sunt manifestări ale sincronității. Din fericire, există o modalitate de a încheia acest fapt în avantajul tău.

Ai auzit expresia „Profesorul apare numai când studentul este pregătit”?

Acest proverb explică cât mai bine sincronitatea. Când te sincronizezi cu ceva ce vrei cu adevărat, este mult mai probabil să întâlnești acest „ceva” în calea ta. De aceea, oamenii cu caractere și interese similare se întâlnesc atât de des „întâmplător”. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt „reglate” la aceeași frecvență, iar sincronitatea îi împinge unul spre celălalt.

O modalitate de a direcționa sincronizarea în direcția corectă

Acum că înțelegi cum funcționează sincronitatea spirituală, este timpul să înveți ceva foarte important …

Sincronitatea nu este doar mâna oarbă a soartei. Sincronitatea este ceva ce putem controla.

„Dar cum pot să fac asta?” – vei fi nedumerit. Pentru a realiza acest lucru, este important să îți amintești un secret important. De fapt, acest lucru nu este nici măcar un secret. Doar sincronizarea funcționează cel mai bine pentru oamenii care cred în existența ei. Deci, mai întâi încearcă să crezi în ea și nu mai lua în considerare evenimentele pozitive și negative care apar accidental sau coincidențe. Pentru că atunci când crezi, și deschis vorbesc despre asta, trimiți un semnal spiritual slab universului în ​​contrast cu semnalul puternic pe universul ți-l trimite prin sincronitate.

A crede în existența sincronității, înțelegerea ei, și începând să privești lumea din jurul tău, observând legătura între coincidențe, setezi o conexiune mai puternică cu interiorul tău și începi să depui mai puține eforturi pentru a obține ceea ce vrei. Pur și simplu crezi în acest „ceva” și permite-i să intre în viața ta fără a face vreun efort special.

Sincronitatea depinde de noi – în primul rând pentru că este ca o oglindă. Tot ceea ce faci și ceea ce crezi în tine te va afecta mai devreme sau mai târziu.

De aceea, atunci când accepți valabilitatea sincronității și modul în care funcționează, vei fi capabil să stabilești o legătură mult mai puternică în domeniul spiritual, și pentru a trimite lumii un mesaj puternic la nivel spiritual. Ei bine, în afară de asta, tocmai ați devenit mai bun, mai încrezător, mai activ și mai concentrat asupra rezultatului.

Pe scurt, înțelegerea sincronității conduce la stabilirea armoniei în viața ta – și percepția conștientă a tot ce se întâmplă în jurul tău.

Rotirea la 180 de grade – permite coincidențelor să lucreze pentru tine

Dacă ai auzit despre Legea lui Murphy (Tot ce poate merge prost, va merge prost) și crezi în adevărul său, ai făcut deja un pas uriaș spre înțelegerea sincronizării. Într-adevăr, atunci când afacerea ta nu are succes, acest lucru poate dura o perioadă sau, de cele mai multe ori, nu mai poți face nimic.

Credința în acest lucru te ajută să înțelegi că sincronitatea poate funcționa nu numai pentru tine, ci și împotrivă. Cu toate acestea, încercă să nu crezi prea mult în Legea lui Murphy – convingându-te că merită să aștepți numai lucruri rele din viață, te sincronizezi cu negativitatea ta interioară și lucrurile rele încep să se întâmple mult mai des. Admiră mai bine pozitivul și lasă-l să lucreze pentru tine

Întâlnirile accidentale nu sunt accidentale

Ai întâlnit accidental pe cineva pe stradă și ai vorbit cu această persoană? Crezi că este accidental? De fapt, nu este cazul – încercă să te gândești la motivul pentru care universul v-a adus împreună cu această persoană și chiar acum.

Mai mult, fiecare dintre aceste întâlniri este, de asemenea, un motiv pentru ceva nou. Există întotdeauna un motiv să întâlnești pe cineva nou sau să afli ceva necunoscut anterior.

Coincidența este doar o iluzie.

Trecutul, prezentul și viitorul nostru sunt legate în mod inexplicabil. Și deși nu înțelegem întotdeauna motivele pentru tot ceea ce ni se întâmplă, acest motiv este mereu acolo – și mai devreme sau mai târziu începem să îl înțelegem.

„Sincronitatea este o realitate constantă pentru cei care își deschid ochii către ea”, – Carl Jung.

Crezând în sincronitate, vei începe să observi manifestările sale în oameni, numere, evenimente și așa mai departe. Dar mereu amintește-ți că trebuie să accepți sincronitatea pentru ceea ce este într-adevăr – unul dintre puținele moduri în care conștiința universului încearcă în mod constant să se conecteze cu noi, să ne învețe ceva nou și să ne împărtășească dragostea noastră cu noi.

Învață să fii deschis la sincronitate și să trăiești o viață semnificativă!

Sursa: dozadesucces.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!