Se spune ca omul sfinteste locul si porcu’ il murdareste! Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa fii un om mai bun

Publicitate

„Omul sfințește locul” – atât de multă înțelepciune și adevăr în această zicătoare din străbuni! Un om cu o mare putere spirituală sfinţeşte locul în care trăieşte.

Modalitati de a deveni persoane mai bune si mai optimiste

Acolo unde apare un om îmbunătăţit, spaţiul se transformă într-un loc luminos, curat, aerisit, îmbietor, într-un loc în care ai gânduri bune, te simţi cuprins de pace, frumuseţe, dor de Dumnezeu şi de cele cereşti. Voi trăiţi într-un astfel de mediu? Locul în care trăiţi îmbie la pace, bucurie, gânduri bune?

Compasiunea este o calitate pe care ar trebui să o avem toți, fie că este vorba de grija pentru propria persoană sau pentru cei din jurul nostru. Această atitudine transmite pozitivitate, deoarece pornește din iubire. Când suntem pozitivi, mintea noastră se eliberează de orice constrângeri, de condiționări, iar sufletul nostru se ghidează după legile iubirii.

Pozitivitatea este tratamentul pentru suferință

Când gândim pozitiv cu privire la o acțiune de orice fel, fie că este vorba despre un proiect de la serciviu sau ceva ce ține de viața noastră personală, rezultatele vor fi mai bune decât atunci când pornim cu sfială și neîncredere. În primul rând, devenim mai optimiști, mai relaxați, iar asta ne permite să avem mintea mai limpede și să vizualizăm mai bine pasul următor. Prin urmare, crește capacitatea de a găsi soluții, de a fi mai creativi.

Ulterior, vom începe să minimalizăm obstacolele, vom considera că în drumul nostru există mult mai puține piedici decât consideram noi înainte, ceea ce ne face viața mai ușoară și mai fericită. După cum observăm, o simplă schimbare de atitudine îmbunătățește radical calitatea vieții noastre.

Totul pornește din interior și are efecte pe plan exterior. Mai mult decât atât, găsind soluții pentru problemele noastre vom avea disponibilitatea de a găsi soluții și pentru problemele altora, ale celor din jurul nostru. Altfel spus, vom fi niște mijlocitori în crearea armoniei din jurul nostru.

Compasiunea este o formă de iubire

Publicitate

Revenind la noțiunea de compasiune, aceasta trebuie să înceapă cu noi înșine. Dacă noi nu ne iubim, nu ne iertăm, nu ne este milă de sufletul și mintea noastră, nu putem să înțelegem măcar conceptul de compasiune. Trebuie să ne eliberăm de suferința pe care o purtăm în interiorul nostru, de gândurile rele și întortocheate care ne întorc mereu la perioadele întunecate.

Trebuie să ne concentrăm pe a trăi în prezent, asta fiind cea mai eficientă metodă de a ne vindeca de rănile trecutului. Odată ce am făcut pace cu trecutul, dar nici nu ne gândim la viitor, deoarece gândurile despre viitor sunt de obicei pesimiste, pline de neîncredere, viața noastră se va simplifica, iar noi vom fi scutiți de suferință.

Este mult mai simplu și mai frumos să ne lăsăm viitorul în grija divinității, iar noi să ne iertăm pentru alegerile greșite din trecut, pentru a ne putea trăi frumos prezentul.

Este vorba despre un joc al minții

În ziua de astăzi trăim vremuri destul de stresante, deoarece, dacă noi nu ne găsim o soluție pentru problemele pe care le avem, nimănui nu îi va păsa de noi. Mulți oameni au lipsuri uriașe cum ar fi lucrurile de bază (hrană, haine, acces la servicii medicale), ceea ce ne încurajează deseori să ne proiectăm un viitor sumbru.

Singurele vinovate sunt gândurile pe care le emitem, dar pe care le putem schimba. Aici trebuie intervenit cu iubire și înțelegere, cu pozitivism, deoarece nu putem lăsa jocul minții să ne ghideze viața. De aceea, gândurile pozitive sunt o armă puternică, pentru că mintea se încarcă de scenarii frumoase, nu de unele triste…

Concluzionând, dacă reușim ca prin acțiunile noastre să ne îmbunătățim calitatea vieții, vom reuși să îi ajutăm și pe cei din jurul nostru să facă la fel. Dacă fiecare individ, în locul în care se află, ar decide brusc să se lase în voia sorții cu încredere, să se elibereze de energie negativă și de suferință, iar apoi ar întinde o mână de ajutor și celor din jur, lumea ar fi un loc mai armonios.

Sursa: yve.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Alege o carare si afla ce spune despre personalitatea ta si viitorul tau

Publicitate

Acest test rapid iti dezvaluie atat viitorul, cat si personalitatea ta.

Alege una din aceste patru imagini pentru a afla mai multe atat despre personalitatea ta, cat si despre viitorul tau. Nu sta foarte mult timp pe ganduri si decide care este fotografia care iti atrage cel mai mult atentia.

Care dintre aceste 4 imagini iti place cel mai mult si ce spune alegerea facuta despre tine?

Afla raspunsul pe paginile urmatoare:

1.Ai ales prima imagine pentru ca esti atrasa de lucruri magice. Aceasta cale este singura care este viu colorata si singura care are flori. Florile reprezinta pacea si linistea – unele dintre cele mai importante lucruri pe care ti le doresti in viata ta.

Esti o persoana blanda si buna, iar viitorul tau va fi unul plin de surprize frumoase. Bunatatea ta genereaza karma buna, iar Universul iti pregateste o viata minunata, cu multa iubire la orizont. Zambeste, mai zen de atat nici ca se poate.

2.Daca ai ales a doua cale, esti probabil o persoana foarte indrazneata si curajoasa. Aceasta este singura carare care nu iti arata incotro merge. Toate celelalte carari au o destinatie, insa aceasta arata doar trepte, fara un final foarte precis.
Exista un element de mister in aceasta imagine care te-a atras. Nu stii unde duce cararea si asta iti place. Iti place sa te aventurezi in necunoscut, sa inveti lucruri noi, sa descoperi locuri noi.

Publicitate

Viitorul tau este oarecum misterios, insa foarte pozitiv. Esti foarte optimista, muncitoare si asta te va ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti, indiferent de cat de imposibile par sa fie visurile tale.

3.Ai fost atrasa de frunzisul aramiu din aceasta imagine imediat ce ai vazut-o. Iti place toamna, iti place sa fii atenta la modul in care ce schimba frunzele si esti pasionata de frumusetea naturii in toate formele ei. Iti place sa urmaresti aceasta faza de tranzitie si te bucuri de ideea de a urmari cum ceva evolueaza in timp.
Probabil esti tipul de persoana care ar fi uimita daca ar vedea cum un fluture iese din coconul lui. Schimbarea este frumoasa pentru tine.

Carcarea ta este una lina, indicand ca vei avea un viitor frumos, in care toate deciziile pe care le iei sunt cele corecte si care te vor ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

4.Ai ales cea mai verde fotografie din intregul set. Ceata densa reprezinta misterul. Multi oameni te vad precum o enigma. Esti o persoana practica, cu picioarele pe pamant, foarte atenta si cu un suflet marinimos. Iti place sa fii singura cu gandurile tale de cele mai multe ori.

Fotografia indica lumina calauzitoare pe drumul tau. Acest lucru indica faptul ca lucrurile intotdeauna vor fi asa cum iti doresti daca vei continua sa muncesti pentru visurile tale. Ai incredere in tine, esti pe calea cea buna. Asculta parerile celor din jurul tau, insa bazeaza-te pe intuitie deoarece nu ai cum sa dai gres.

Sursa: kudika.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Teste de Personalitate