Scrisoarea unui barbat pentru toti barbatii din lume – “Barbatul nu trebuie sa fie cel mai musculos, cel mai frumos, cel mai bogat .. el trebuie sa fie adevarat”

Scrisoarea unui barbat pentru toti barbatii din lume – “Barbatul nu trebuie sa fie cel mai musculos, cel mai frumos, cel mai bogat .. el trebuie sa fie adevarat”

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 April 2018 in De Suflet

Un bărbat s-a gândit să scrie cea mai sinceră scrisoare, adresată tuturor bărbaților, pentru a le explica unde greșesc atunci când abordează o femeie și ce înseamnă pentru acestea bărbatul ideal sau un „bărbat adevărat”.

Scrisoarea unui bărbat pe care trebuie să o citească toate femeile

„Pentru toți bărbații,

Ne caracterizăm ca fiind sexul tare, deși de multe ori suntem mai sensibili decât femeile și cădem în groapă foarte ușor. Într-o zi, sora mea plângea în camera ei. Tatăl meu s-a apropiat de ea să o întrebe care este motivul durerii. Am ascultat ore întregi conversația, dar a existat o singură frază care mi-a rămas în minte, pe care o am în gând chiar și acum după 8 ani: „Draga mea, îndrăgostește-te de un bărbat mare, unul adevărat și nu vei mai plânge niciodată”.

Mă întrebam apoi ce voia să zică tatăl meu prin această frază, și, în ani, am ajuns la concluzia că dacă toți bărbații ar renunța la orgoliu și la vanitate și ar lupta din inimă pentru tot ceea ce își doresc, lumea ar fi mai bună. Am învățat datorită tatălui meu că un bărbat adevărat nu este acela care cumpără totul, care are mașini și învârte femeile pe degete, ba chiar le cumpără sufletul cu cadouri și excursii luxuriante.

Tatăl meu îi zicea să nu caute un bărbat care vorbește toată ziua despre el însuși, fără să se preocupe de ea. Nici un bărbat care să se laude, chiar dacă are merite, toată ziua cu ceea ce a reușit să obțimă. Să nu se apropie de un bărbat care să o critice, chiar dacă ea nu e mereu aranjată sau nu e la înălțimea așteptărilor. Mi-am dat seama că tatăl meu avea dreptate.

De multe ori, chiar eu îmi căutam iubite după un anumit tipar: DOREAM SĂ LE SCHIMB pentru că așa ÎMI PLĂCEA MIE. Doream să fie mai sexy, mai inteligente, dacă se poate să se machieze mai puțin sau să vorbească mai puțin. Însă așa nu puteam obține niciodată fericirea. Mi-am dat seama că nu sunt un bărbat adevărat dacă nu sunt capabil să apreciez interiorul unei femei fără să îi cer să se schimbe mereu.

Astăzi, sora mea este căsătorită, are 3 copii și este foarte fericită. Bărbatul ei nu este nici cel mai musculos, nici cel mai frumos, nici cel mai bogat. Este un bărbat adevărat, adică doar un bărbat care nu a făcut-o niciodată să sufere”.

Calitatile unui barbat:

1. Este fidel.

2. Se gandeste la cei din jurul lui si actioneaza in asa fel incat sa ii ajute.

3. Nu ii pune pe cei din jur intr-o postura nefavorabila doar pentru a iesi el in evidenta.

4. Este respectuos.

5. Are un loc de munca stabil.

6. Nu este dependent du substante ilegale.

7. Nu este gelos.

8. Nu judeca oamenii inainte de a-i cunoaste.

9. Iti respecta libertatea.

10. Este matur si stie sa isi administreze banii.

11. Stie sa faca un compliment si observa schimbarile de look.

12. Are visuri si aspiratii. Este ambitios si isi doreste sa se autodepaseasca.

13. Intelege sensul cuvantului “Nu”.

14. Citeste din cand in cand si altceva in afara de ziare.

15. Este sincer.

16. Stie ce face in pat.

17. Te iubeste asa cum esti: cu greselile, lipsurile si defectele tale.

18. Ii place lucrul in echipa.

19. Este amuzant si nu se ia prea in serios.

20. Nu este obsedat de fosta lui iubita si nici nu te compara cu ea.

21. Isi doreste o familie.

22. Are incredere in el insusi fara sa fie arogant.

23. Stie sa calce, gateasca, faca ordine si curatenie.

24. Are grija de tine si te face sa te simti iubita si protejata.

25. Este un bun ascultator si nu ofera sfaturi decat atunci cand i se cer.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!