Schimba-ti gandirea si astfel iti vei schimba viata! 10 cuvinte care te vor ajuta sa intelegi viata si sa descoperi fericirea!

Schimba-ti gandirea si astfel iti vei schimba viata! 10 cuvinte care te vor ajuta sa intelegi viata si sa descoperi fericirea!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 March 2019 in Dezvoltare Personala

“Primul om care a preferat să înjure decât să dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizației.” – Sigmund Freud

Despre puterea cuvântului există mii de legende, care se transmit din generații în generații. Încă în antichitate oamenii au înțeleg că cuvintele, rostite cu încredere, au o influență uriașă asupra destinului. Evident că la început au observat că cuvintele negative se materializează mai repede.

Însă cu timpul au început să utilizeze cuvintele în folosul lor. Pentru că acestea au o putere incredibilă și pot schimba radical lumea din jur. Înțelepciunea strămoșilor noștri era utilizată în ritualuri, descântece și chiar rugăciuni. Și totul s-a schimbat, inclusiv noi.

Mai jos vă prezentăm câteva cuvinte care sunt capabile să ne schimbe gândirea și să avem o viață fericită:

1. Destin – Este corect să începem cu acest cuvânt, care are cea mai multă influență asupra existenții umane. Oricât de paradoxal ar suna, însă cu ajutorul acestui cuvânt îți poți schimba destinul. Cel mai important este să îl rostești clar, cu încredere că tu ești stăpânul vieții tale și nu invers.

2. Fericirea – Fericirea este ceea ce tinzi să ai, din acest motiv nu uita să uiți de asta. Scopul tău principal în viață este să fii fericit, așa că trebuie să te concentrezi asupra acestui scop. Rostește cu tărie: „Eu merit să fiu fericit!”. Nu este clar cum funcționează, însă aceasta funcționează. Cu cât mai des rostești acest cuvânt, cu atât mai aproape ești de fericirea ta.

3. Pasiune – Pasiunea este un sentiment puternic. Însă, de regulă, pasiunea poate fi nu doar către o persoană, ci către muncă, către hobby-uri, către viață. Acest cuvânt simbolizează un impuls, impresii și fericire. Ea e ajută să faci față stereotipurilor și să descoperi lumea dintr-un alt aspect. Rostește acest cuvânt fără îndoială și Universul te va asculta.

4. Iubire – Iubirea este cheia succesului. Fericirea îi iubește pe cei care sunt cu sufletul deschis, care oferă energie și iubire. Nu-ți fie frică să-ți exprimi iubirea către viață, prieteni, Dumnezeu, Univers și lume. Rostește acest cuvânt cât mai des și atunci fericirea își va găsi drumul către tine.

5. Bunăstare – În sensul direct, acest cuvânt înseamnă să „înflorești”. Rostește acest cuvânt cât mai des, în special dacă vrei să ai succes, nu doar material, ci și sufletește. Dorește-ți să „înflorești” ție, altor oameni și întregii lumi. Întoarce-ți norocul, iar împreună cu el va veni fericirea și bunăstarea.

6. Mulțumesc – Cuvântul „mulțumesc” exprimă recunoștință întregii lumi. Altfel spus, oferi bunătate, arătând lumii că poți nu doar să primești, dar și să oferi ceva în schimb. Și nu contează pentru ce spui mulțumesc: pentru ajutorul celor dragi, pentru cuvintele bune spuse în adresa ta, pentru șansele oferite de viață. Contează faptul că tu îți exprimi recunoștința și mulțumirea.

7. Victorie – Pentru a rămâne victorios în orice situație, trebuie să crezi nu doar în viitorul tău succes, însă și în puterea acestui cuvânt. Spune-ți: „Astăzi voi avea succes!” – și așa programezi succesul să vină în viața ta. Și în același timp, învingătorul este persoana care este întotdeauna fericită, fără îndoieli și regrete.

8. Curaj – Fericirea îi iubește pe cei curajoși. Este imposibil să lupți pentru un loc frumos sub soare, dacă te îndoiești. Până când în viața ta există frica de eșec, niciodată nu vei deveni persoană fericită. Un om fericit exprimă încredere prin toate celulele corpului său, pentru că el crede în sine. Iar să crezi în tine este foarte ușor: amintește-ți că TU POȚI!

9. Încredere – Pentru a fi fericit, trebuie să crezi că acest lucru este posibil. Trebuie să crezi în tine și în viața ta. Fără încredere, drumul spre succes va fi dificil de parcurs. Înainte de orice faci trebuie să spui: Eu cred în viață, cred în mine și sunt sigur că voi reuși tot ce îmi doresc!

10. Speranța – Pentru unii dintre noi, speranța este unica motivație în viață. Acest sentiment incredibil ne dă încredere în existența a ceva. Minunile se întâmplă în fiecare zi, important este să nu renunți la speranța ta.

Să îți schimbi viața pare dificil doar la prima vedere. Odată ce vei începe să repeți aceste cuvinte, rezultatul nu se va lăsa mult așteptat. Îți vei rescrie istoria vieții, lăsând trecutul în trecut, în care ai fost nefericit. Fericirea ta e în mâinile tale.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!