Scapa de energiile negative care te inconjoara! O metoda foarte eficienta de a echilibra energiile din jurul tau

Scapa de energiile negative care te inconjoara! O metoda foarte eficienta de a echilibra energiile din jurul tau

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 August 2018 in Spiritualitate

Energiile negative fac parte din viața noastă, fie că ne place sau nu. Ele există și acționează intens, producându-se astfel echilibrul general pe care este bazat spațiul din care facem și noi parte.

Uneori, energiile negative ne influențează dramatic viața. Ele există în casele noastre, în mobilă, în haine și chiar în corpul nostru. Acesta nu este un motiv de panică, pentru că oricum normalitatea nu se poate schimba, dar cu toate acestea există numeroase tehnici prin care putem să le îndepărtăm atunci când paharul s-a umplut.

Înainte de a începe, recomandăm să alocaţi ceva timp pentru curăţarea fizică a spaţiului, aruncarea tuturor obiectelor care nu mai sunt utile, sunt rupte, sparte, expirate, sau pe care nu le-am mai folosit în ultimii 2 ani. Tot ce avem depozitat prin dulapuri, cutii, colţuri ale casei.

Procesul este unul simplu și la îndemâna oricui. Iată care sunt pașii pentru îndepărtarea energiei negative:
Inițial trebuie să alegi unul dintre următoarele elemente

1. Instrument care face zgomot: clopoţei, zornăitoare, toba. Poţi să baţi din palme sau să-ţi foloseşti propria voce.

2. Elemente legate de pământ, cu efect de curăţare: sare, ace de pin etc.

3. Apă sfinţită, sau apă care a stat la soare câteva oră, a stat sub influenţa unei muzici de relaxare, sau în care am adăugat câteva esenţe florale, sau un cristal.

4. Foc – lumânări

5. Elemente naturale: flori, cristale, pietre, orez.

Apoi, începem să facem pe rând cei nouă paşi:

1. Stabileşte-ţi intenţia

Stabileşte-ţi intenţia cu care vrei să faci asta. Scrie, citeşte şi asigură-te că sună bine. De exemplu: “Las acum să plece energiile blocate din casă şi din viaţa mea, pentru a atrage uşor noi începuturi şi oportunităţi.”

2. Creează un altar

Pentru a face că ritualul să fie şi mai special, e bine să ne facem un altar, în care să punem toate instrumentele de care avem nevoie: sare, apa sfântă, lumânările, florile proaspete, etc.

3. Începe cu o rugăciune de mulţumire

Poţi începe cu o mică rugăciune, afirmaţie sau mantra. Acest lucru transformă ritualul în ceva special şi ne face conştienţi de faptul că  procesul de curăţare a început. Nu e niciun fel de regulă, la acest capitol, fă exact cum simţi. Este momentul acum să aprinzi şi o lumânare.

4. Împrăştie sare pe podea

Începe din locaţia aleasă de tine, uşa principală sau altar şi tine în mâna bolul de sare. Ţine în mâna acest bol, şi împrăştie sare pe praguri, în colţuri şi în locurile unde simţi energia înţepenită. Poate în apropierea patului unde a stat o persoană bolnavă, în bucătărie unde s-au  petrecut multe certuri sau lângă fereastra dinspre vecinii care au probleme. Lasă sarea acolo cel puţin 12 ore, dacă se poate. Şi ai încredere în ceea ce simţi referitor la energiile din casa ta.

5. Îndepărtează energia stagnantă.

Acum începe să te plimbi pentru a doua oară prin casă. Începe să baţi din palme. Este un mod foarte bun de a “citi” energiile din casa ta. Când baţi din palme şi se aude clar şi e un lucru uşor de făcut, asta indică o energie luminoasă şi curgătoare. Când bătutul din palme sună greu,  plat, asta înseamnă că acolo este energie stagnantă. Stai în aceste locuri mai mult timp, continuând să baţi din palme până când sunetul devine mai clar.

6. Foloseşte instrumentul de făcut zgomot.

Acum începi să te plimbi prin casă pentru a treia oară de data asta cu instrumentul de făcut zgomot. Rămâi mai mult în zonele cu energie
stagnantă.

7. Foloseşte semnul infinit

Plimbându-te pentru a patra oară prin casă, începi să cureţi energia negativă dând o vibraţie înalta atmosferei din casă. Începem să desenăm cu degetele semnul infinitului pe fiecare perete din casă noastră. Acest semn aduce echilibru şi armonie.

8. Foloseşte apa sfinţită

La a cincea tură, stropeşte cu apă sfinţită centrul fiecărei camere, pentru a induce energia vindecătoare în acea cameră. Apoi stropeşte şi în colţuri.

9. Foloseşte o rugăciune sau o mantră

A şasea oară, intra în fiecare cameră şi fă o rugăciune, o afirmaţie sau spune o mantră. Nu te grăbi, fii calm şi repetă aceeaşi mantră în
fiecare cameră.

Încheie cu o rugăciune de mulţumire.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!