Sase tipuri de oameni care nu au ce cauta in viata ta, fa curatenie si ai sa o duci mai bine!

Sase tipuri de oameni care nu au ce cauta in viata ta, fa curatenie si ai sa o duci mai bine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 January 2019 in Dezvoltare Personala

Relatiile fericite sunt compuse din sute si sute de lucruri mici. Unul dintre ele este increderea. Toti suntem de acord ca este important sa ai incredere in partenerul tau. Cu toate acestea, unii oameni nu pot trai fara a-si insela partenerii. Pentru ei, este doar o chestiune de timp.

Am gasit pe BrightSide diferite tipuri de persoane pe care ar trebui sa le eviti. Doar iti vei pierde timpul si, probabil, vei ajunge sa si suferi de pe urma lor:

1. O persoana narcisista

O persoana narcisista nu este niciodata multumita cu dragostea unei singure persoane. Acest tip de persoana doreste admiratia tuturor si cauta constant partenerul perfect, crezand ca relatia sa actuala nu este suficient de perfecta pentru a o continua. Si da vina pe toata lumea… insa niciodata pe el.

2. O persoana foarte romantica

Procesul de seductie si crearea unei noi relatii sunt foarte importante pentru o persoana romantica. Astfel de oameni iubesc noul si nu pot ramane in rutina deoarece se plictisesc destul de repede. Pentru a evita acest lucru, o persoana excesiv de romantica gaseste mijloace noi de divertisment care sa ii aduca fericirea. Ei urasc orice limitari si au nevoie de libertate.

3. O persoana care nu are incredere in ea

Sunt momente in care nu avem incredere in noi. Cu toate acestea, daca o persoana nu stie sa isi traiasca propria viata si are nevoie in mod constant de aprobarea altcuiva poate fi un semn periculos. Cand astfel de oameni vad cel mai mic indiciu de instrainare, incep imediat sa caute o noua relatie in care totul va fi diferit. Toate aceste lucruri servesc ca afirmare pentru ei.

4. O persoana prea egoista

Oamenii egoisti sunt atat de prinsi in gandurile despre ei insisi incat nu accepta ca cei apropiati si dragi pot suferi din cauza lor. In plus, nici nu inteleg ca pot fi cauza acestei suferinte.

5. O persoana pesimista

O persoana pesimista vede intotdeauna negru in fata ochilor; nu cauta oportunitati pentru ca isi spune ca nu va gasi, nu iese din zona de confort, nu incearca mai mult. Orice lucru marunt si dificil o sperie, facand-o sa fuga imediat in bratele unei alte persoane pentru a gasi mangaiere si alinare.

6. O persoana critica

Aceasta este doar un tip de persoana care nu este suficient de sigura pe ea. Cei care iubesc sa ii critice pe ceilalti despre orice lucru marunt si sa ofere sfaturi (deseori nesolicitate) fac asta doar ca mijloc de auto-afirmare. De asemenea, nu se tem sa raneasca pe nimeni in jurul lor si nu prea pot construi o relatie sanatoasa.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!