Șase sfaturi Feng Shui puternice pentru a atrage banii și succesul

Șase sfaturi Feng Shui puternice pentru a atrage banii și succesul

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 February 2021 in SfaturiSpiritualitate

Sună puțin ciudat, dar bunăstarea materială depinde de modul în care aranjați lucrurile acasă și la birou. Dacă o faci corect, atunci vei deveni un adevărat „magnet” pentru bani. Greu de crezut? Dar degeaba: potrivit Feng Shui, acest lucru este cu adevărat foarte important.

În fiecare zi vedem, atingem și folosim zeci de lucruri. Cu toate acestea, puțini oameni știu că energia lor, conectându-se cu a noastră, poate face minuni.

Dacă vă gândiți la asta, banii sunt, de asemenea, unul dintre tipurile de energie, care adesea (deși nu întotdeauna) aduce bucurie, satisfacție și, desigur, îmbunătățește starea de spirit.

Dar cum atragi banii în viața ta? Trucul este să creezi condiții pentru mișcarea nestingherită a Energiei Vieții în casa ta și în viața ta. Acest lucru va ajuta la armonizarea spațiului de locuit și la atragerea bunăstării, sănătății și fericirii.

Iată șase sfaturi Feng Shui neobișnuite, dar foarte importante, pentru a atrage energia banilor în casa ta.

1. Remediați orice obiect stricat: Acordați o atenție deosebită robinetelor și țevilor care curg.

Potrivit Feng Shui, apa reprezintă două lucruri: bani și emoții. De ce exact asta?

De fapt, totul este simplu: apa curge, iar banii și emoțiile sunt energii care preiau fluxul.

Prin urmare, aruncați o privire atentă în apartamentul sau casa dvs. pentru a detecta avariile care sunt mai greu de observat. Există scăpări ale robinetelor sau probleme cu acoperișul? Dacă există – sunați imediat instalatorul, meseriașul sau suflecați-vă mânecile și reparați problema. Atunci când reparați lucrurile din casa dvs., vă reparați de fapt viața.

2. Lăsați jos întotdeauna capacul toaletei.

Băile sunt locuri care sunt cei mai mari consumatori de energie pozitivă.

Motivul este că atunci când apa de la robinet curge în canalizare sau când spălăm toaleta, o cantitate semnificativă din energie este atrasă. Prin urmare, lăsați întotdeauna capacul toaletei, astfel încât energia bună să nu iasă din casă.

Și încă un sfat Feng Shui – legați o panglică roșie pe scaunul toaletei pentru a preveni pierderea banilor și pentru a vă proteja finanțele.

3. Decorați ușa de la intrare.

Este important ca ușa din fața casei dvs. să radieze bunătate.

Curățați spațiul de la intrare: aruncați toate obiectele inutile, cum ar fi gunoi, pantofi vechi, cutii și ghivece uscate. Acest lucru este foarte important deoarece toate aceste lucruri aparent mici blochează calea energiei pozitive.

De asemenea, asigurați-vă că soneria funcționează, astfel încât să nu pierdeți un invitat important sau mesajele care pot fi, de asemenea, un vestitor al schimbării care vă aduce bunăstare financiară.

Adresa și numărul locuinței trebuie să fie vizibil de la distanță, astfel încât energia să își poată găsi ușor și rapid drumul spre casa ta.

4. Acordați atenție simbolurilor.

Când intri în casă prin ușa din față, ce e pe stânga pe hol?

Conform învățăturilor antice tibetane, această parte a apartamentului dvs. este strâns legată de bani și este foarte importantă pentru a atrage banii în casa dvs. Deci, ce se află în acest loc? Ce depozitați acolo? Sunt lucrurile organizate îngrijit și rațional sau sunt într-o dezordine și un haos complet?

Poate aveți acolo o plantă frumoasă care crește înflorește și are un miros divin? Dacă da, așteptați-vă ca situația financiară să se îmbunătățească în viitorul foarte apropiat.

Puteți decora pereții cu imagini din natură, copaci, cascade, un râu și poate chiar cai în galop. Acest lucru va asigura un flux constant de energie și bani. Motivul este că astfel de imagini simbolizează libertatea și acest lucru trezește energie pozitivă.

5. Păstrați-vă șemineul curat.

Sobele pe lemne reprezintă un simbol al bogăției și abundenței. Acest lucru este scris și în învățăturile antice tibetane, dacă aveți un șemineu acasă, păstrați-l mereu curat. De asemenea, verificați în mod regulat starea coșurilor de fum, astfel încât acestea să nu fie înfundate.

Astfel, vei curăța calea energiei pozitive care va facilita fluxul de bani în familie.

6. Învață să prețuiești banii

După ce ați parcurs ultimii cinci pași, este timpul să analizați părerea voastră despre bani și oamenii bogați. Deoarece, de asta depinde și bunăstarea noastră.

Dacă nu puteți obține bunăstare financiară în nici un fel, atunci poate că acest lucru se datorează faptului că din copilărie a existat o concepție greșită despre avere, bani și oameni bogați. Poate că îi considerați necinstiți, „în mintea voastră” și aroganți, pentru că, credeți că fără aceste calități, este imposibil să câștigați bani.

Este timpul să vă schimbați modul de gândire.

Privește banii dintr-un unghi complet diferit: ca recompensă pentru munca bună, bunătate, inteligență și loialitate față de oameni.

Și, cel mai important, indiferent dacă cheltuiți economii, primiți sau împrumutați, fiți întotdeauna recunoscători că îi aveți. Chiar dacă sunt într-o cantitate mică, nu atât cât țoi-ai dori, dar măcar ai.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!