Sase semne care ne arata ca nu suntem la prima vizita pe pamant. Ce amintiri pastreaza sufletul!

Publicitate

“Gandeste precum o regina. Unei regine nu ii este teama de esec. Esecul nu este decat o treapta catre maretie.” – Oprah Winfrey

Există semne care indică faptul că te-ai reîncarnat, iar dacă le observi înseamnă că nu te-ai născut pentru prima oară. Sufletul nu moare atunci când dispare corpul și doar trece dintr-o viață în alta. În culturi diferite, se crede că sufletul renaște. Potrivit legendelor, există câteva semne subtile care indică o renaștere, iar sufletul tău poate a renăscut.

Cum îți dai seama că nu te-ai născut pentru prima oară?

1. Intuiție foarte puternică – Simți uneori că se va întâmpla ceva chiar înainte să se întâmple? Instinctul îți spune că ceva nu este normal și ajungi să ai dreptate în final? Te simți conectat cu oamenii la un nivel la care aproape că le simți gândurile? Dacă o faci, există șanse ca sufletul tău să fi locuit deja pe Pământ. Intuiția ta este rezultatul faptului că sufletul tău înțelege lumea mult mai bine decât ai crede.

2. Frecvență mare a deja-vu-urilor – Simți că ai mai văzut întâmplându-se ceva înainte, chiar dacă nu îți poți da seama când? Simți că ai mai fost într-un loc, că ai avut o experiență anume sau că ai auzit ceva înainte dar nu îți poți explica exact când sau cum? Dacă ai răspuns pozitiv la aceste întrebări, atunci există șanse destul de mari ca sufletul tău să nu fie nou în această lume. Sufletul este o entitate care nu are legătură cu timpul și spațiul și care poate vedea și trăi lucruri pe care nu le înțelegi. O frecvență mare a acestor experiențe reprezintă un semn că te-ai reîncarcanat.

3. Natura extrem de sensibilă – Simți durere atunci când vezi că alții sunt răniți? Simți durerea ca și cum tu ai fi rănit? Ești capabil să te pui în locul altora și să privești lumea din punctul lor de vedere? Ai un grad ridicat de empatie? Dacă da, atunci sufletul tău se poate să mai fi fost în această lume înainte. Se crede că sufletele empatice au trecut prin experiența aceasta anterior și de aceea se pot conecta cu ceilalți la un nivel mai profund.

Publicitate

Și sufletul tău se poate să se fi reîncarnat cu scopul de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie disperată.

4. Amintiri din viața trecută – Unul dintre cei mai puternici indicatori ai unei renașteri este acela al amintirilor din viețile anterioare. Poate fi vorba despre o viziune care ar putea să apară brusc în fața ochilor tăi sau ar putea fi chiar și un vis lucid care pare prea adevărat pentru a fi un vis. Sufletele care au mai trăit în această lume înainte poartă adesea amintiri despre viețile anterioare cu ele și există momente în care văd aceste amintiri în vise sau viziuni. Dacă vezi un astfel de lucru și nu îți poți da seama de ce, probabil că ai avut o viziune dintr-o viață anterioară.

5. Dorința pentru conversații profunde – Sufletele renăscute sunt înțelepte, amabile și înțelegătoare prin natura lor. Acestea sunt entități puternice care nu sunt interesate de aspectele triviale și superficiale ale vieții, iar tot ceea ce își doresc sunt conversații profunde și acțiuni adevărate. Dacă te enervează discuțiile mărunte, lucrurile materialiste și afecțiunile superficiale, iar inima ta tânjește după ceva mai profund și mai semnificativ, atunci poate că sufletul tău a mai fost în această lume și a renăscut odată cu tine.

6. Dorința de a vizita locuri îndepărtate – Sufletele reîncarnate își doresc să fie în altă parte, departe de viața obișnuită, în călătorii. Cu alte cuvinte, acestea nu își doresc să fie îmblânzite și constrânse, de aici apărând dorința de a vizita locuri îndepărtate.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

Cine sunt cei 15 Arhangheli ai Universului si cum te pot ajuta in viata! Afla care este Arhanghelul tau spiritual!

Publicitate

“Respectă misterul. Dumnezeu nu joacă zaruri cu Universul, totul este interconectat și are un sens.Deși acest sens rămâne mai tot timpul ascuns, știm când suntem mai aproape de adevărata noastră misiune pe pământ, fiindcă atunci tot ce facem se molipsește de energia entuziasmului.”

Cei 15 Arhangheli au roluri specifice. Asta nu inseamna ca nu te-ar ajuta in orice fel ar putea cu privire la orice problema, insa au prioritatile lor.

Fiecare dintre noi rezonam mai bine cu un anume Arhanghel, uneori chiar cu doi sau cu trei, însa cunoasterea lor si a virtutilor cu care au fost înzestrati e o bucurie, fapt pentru care voi expune mai jos foarte pe scurt harurile si specializarile citorva dintre ei.

Iata care sunt Arhanghelii Universului si cu ce se ocupa fiecare dintre acestia!

Arhanghelul Ariel – Daca esti preocupat de abundenta, prosperitate sau alte nevoi materiale, Arhanghelul Ariel te poate ajuta. Este si protectorul naturii.

Arhanghelul Azrael – Daca suferi si ai nevoie de confort si de o modalitate de a trece peste, cheama-l pe Arhanghelul Azrael. Numele sau inseamna “mila lui Dumnezeu”.

Arhanghelul Chamuel – Daca ai pierdut sau cauti ceva, arhanghelul Chamuel te poate ajuta. Numele sau inseamna “ochii lui Dumnezeu” si te poate ajuta sa gasesti tot ce cauti.

Arhanghelul Gavril – Este arhanghelul patron al oamenilor creativi. Te ajuta sa iti gasesti creativitatea si te impinge sa faci diferite lucruri.

Arhanghelul Haniel – Numele sau inseamna “harul lui Dumnezeu”. Daca vrei sa ai mai multe daruri spirituale si sa devii o persoana mai intuitiva, cere-i ajutorul.

Arhanghelul Ieremiel – Acesta este un alt arhanghel care te ajuta sa iti dezvolti darurile spirituale si sa iti revizuiesti viata, pentru a intelege ce schimbari sa faci.

Arhanghelul Iofiel – Acesta este arhanghelul frumusetii. Te poate ajuta sa cureti spatiul si sa infrumusetezi orice parte a vietii tale. Unii il numesc ingerul feng shui.

Publicitate

Arhanghelul Metatron – Daca ai nevoie de ajutor pentru gestionarea timpului, Arhanghelul Metatron te va ajuta. Te va ajuta sa termini proiectele la timp. Tot acesta este protectorul copiilor.

Arhanghelul Mihail – Arhanghelul Mihail vine in ajutorul oamenilor nesiguri. Acesta ne protejeaza si ne linisteste temerile. Poate intrerupe legaturile nedorite cu trecutul.

Arhanghelul Raguel – Daca incerci sa clarifici o cearta, sa rezolvi o neintelegere sau sa te asiguri ca lucrurile merg bine, Arhanghelul Raguel este cel la care trebuie sa apelezi. Acesta poate sa linisteasca situatiile interpersonale dificile.

Arhanghelul Rafael – Rafael este arhanghelul care se ocupa de vindecarea fizica. Daca esti bolnav, suferi de dureri fizice sau ai alte boli, este ingerul perfect pentru tine.

Arhanghelul Raziel – Acesta te poate ajuta sa iti vindeci problemele din viata trecuta sau sa interpretezi visele nocturne.

Arhanghelul Sandalfon – Cand simti ca rugaciunile tale nu sunt auzite sau raman fara raspuns, ii poti cere lui Sandalfon sa iti transmita personal rugaciunile lui Dumnezeu.

Arhanghelul Uriel – Ai nevoie de o idee cu privire la viitorul tau sau la orice aspect al vietii tale? Uriel este perfect pentru acest lucru.

Arhanghelul Zadkiel – Daca vrei sa treci cu bine de un examen, sa iti amintesti lucruri, cheama-l pe Zadkiel.  Acesta te poate ajuta si in ceea ce priveste iertarea de sine si a celor din jurul tau.

Ei ne ajuta cu permisiunea divinitatii însa la cererea si invocarea personala. Trebuie sa stim când e necesar sa invocam un Arhanghel razboinic precum Mihail si când un Arhanghel al bucuriei si cunoasterii cum este Haniel, când avem nevoie de energia blânda si intuitia specifice lui Gabriel sau de forta vindecatoare a lui Rafael…

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate