Sase secrete care te vor ajuta sa atragi bogatia si prosperitatea in viata ta

Sase secrete care te vor ajuta sa atragi bogatia si prosperitatea in viata ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 January 2020 in Spiritualitate

“Ridurile ar trebui să arate doar locurile unde au fost zâmbete.” — Mark Twain

“Acesta a fost cel mai puternic si iubitor mesaj pe care l-am primit de la mama mea, atunci cand ma aflam in pragul falimentului. Mi-a spus sa fiu blanda cu mine si sa o iau incet, incet, cu fiecare zi care trece.”

Sarah Prout este una dintre cele mai celebre figuri din comunitatea Legii Atractiei. A devenit cunoscuta in intreaga lume dupa ce, aflandu-se in pragul falimentului, ca mama singura, a reusit sa se reechilibreze si apoi sa se imbogateasca, devenind celebra, pentru ca a inteles principiile de functionare ale Legii Atractiei – Principiul universal potrivit caruia realitatea pecare o traim este o proiectie a starii nostre interioare.

Acestea sunt secretele de succes ale Sarei Prout:

Secretul 1: Seteaza-ti o INTENTIE CLARA

Seteaza-ti o intentie calara in privinta sumei de bani pe care vrei sa o atragi in viata ta. De ce? Pentru ca Universul iubeste specificitatea, explica Sarah Prout.

Daca nu ai o cerinta clara, cu privire la ceea ce vrei sa atragi, atunci vei experimenta si in viata ta aceeasi stare de incertitudine. Fa acest lucru in timpul noptii sau pe timp de Luna Noua. Urmatoarea Luna Noua va avea loc in data 5 iunie 2016. 🙂

Secretul 2: Rescrie-ti subconstientul

Cel mai bine poti face acest lucru prin intermediul afirmatiilor. De asemenea inconjura-te de energia abundentei. Imbraca-te in hainele tale favorite, mergi in magazine scumpe, angajeaza-te zilnic intr-o practica a recunostintei pentru ceea ce ai acum si de asemenea repeta mantre si afrimatii care te ajuta sa iti recalibrezi credintele limitate despre bani.

Toate acestea te vor ajuta sa te deschizi mai mult fata de posibilitatea si realitatea unei vieti asa cum iti doresti, din punct de vedere financiar.

Secretul 3: Simte-te de parca deja ai avea abundenta pe care ti-o doresti

Proiecteaza-te in acel loc in care deja, sumele de bani pe care ti le doresti sunt reale. Multumeste Universului pentru prosperitatea ta, chiar daca in realitatea fizica, aceasta inca nu este manifestata.

Este adevarat ca pentru persoanele care in general nu au trait o realitate a abundentei, este foarte greu sa gaseasca in interiorul lor acele farame de energie care sa exprime ideea abundentei. Dar, Teal Swan recomanda de exemplu, sa cautam in amintirile noastre chiar si cele mai infime momente cand ne-am simtit binecuvantati si bogati si sa cultivam energia acelor momente in noi insine. De exemplu, momentul cand ai primit pe neasteptate un cadou la care visai.

Secretul 4: Nu mai bloca energia abundentei si curgerea acestei energii

Ori de cate ori te incordezi atunci cand primesti o factura, sau ori de cate ori ti se strange inima atunci cand trebuie sa platesti ceva sau sa dai bani cuiva, blochezi energia banilor iar aceasta nu se mai manifesta in realitatea ta. Invata sa iti iubesti banii, sunt si acestia, doar o forma de energie si o resursa la care cu totii avem dreptul sa avem acces.

Secretul 5: Arata recunostinta si iubeste ceea ce ai in acest moment

Ai grija de banii tai. Cum iti tii banii? Iti indesi banii intr-un portofel urat? Cel mai bun mod prin care poti sa arati recunostinta fata de energia abundentei este sa iti aranjezi banii cu grija, in portofel sau geanta.

Secretul 6: Construieste-ti succesul cu fiecare zi care trece

Acesta a fost cel mai puternic si iubitor mesaj pe care l-am primit de la mama mea, atunci cand ma aflam in pragul falimentului. Mi-a spus sa fiu blanda cu mine si sa o iau incet, incet, cu fiecare zi care trece. Acest lucru m-a ajutat enorm, pentru ca in felul acesta m-am concentrate la momentul prezent si nu mi-am lasat vibratia sabotata de ganduri coplesitoare cu privire la incertitudinea viitorului meu financiar, povesteste Sara Prouh.

Acesta este un factor important pentru a ne gestiona energia si fortele, pe parcursul manifestarii a cee ace ne dorim.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!