Șase lucruri pe care le apreciază bărbații la femei, și nu vorbim de aspect!

Șase lucruri pe care le apreciază bărbații la femei, și nu vorbim de aspect!

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 November 2020 in Lecții de viațăRelatii

Crezi că bărbații sunt impresionați doar de aspect? Deloc. Dacă doriți o relație serioasă, atunci aspectul este departe de rolul principal.

Iată 6 lucruri de care sunt atrași cu adevărat bărbații de femei:

1. Încrederea.

A fi încrezător nu înseamnă să fii mândru sau complăcut. Înseamnă să deții controlul asupra vieții tale, să fii încrezător în ceea ce faci și cine ești. Înseamnă să nu lași opiniile altora să îți afecteze stima de sine.

Nu este nimic mai bun decât o femeie încrezătoare în sine, care radiază pozitiv, dar în același timp este modestă și nu are nevoie de evaluarea nimănui.

2. Feminitatea.

Bărbaților nu le plac femeile care se prefac că sunt slabe și neajutorate în încercarea de a cuceri un bărbat. Fii femeia care poate avea grijă de ea însăși, dar nu uita să-l lași pe bărbat să te cucerească.

3. Inteligența.

Să nu credeți că bărbaților le plac femeile proaste! Poate doar băieților. Pentru că doar un bărbat adevărat poate aprecia o femeie inteligentă și să nu se teamă de mintea ei.

Mintea feminină se aprinde. Dar ceea ce nu le plac bărbaților este o femeie care le ține discursuri sau își folosește mintea împotriva lor. Nu le plac femeile care cred că sunt mai inteligente decât oricine altcineva. Acest lucru este respingător.

4. Independență.

Există un stereotip că o femeie independentă nu are nevoie de un bărbat, că este dificil să o iubești și greu de înțeles. Dar nu este așa.

Numai un bărbat adevărat poate aprecia independența feminină fără să-i rănească ego-ul. Doar un om decent, fără complexe, te va încuraja să faci ceea ce îți dorești. Desigur, vrea să se simtă dorit și util, dar asta nu înseamnă că vrea să renunți la libertatea și independența ta.

5. Simplitate.

Bărbații apreciază o femeie care poate râde din aproape orice. Nu-i pasă ce cred alții. Un bărbat își dorește o iubită pe care să o poată cuceri, cu care să se distreze, să vorbească, să râdă. Doar fii tu însuți.

6. Pozitivitate și simțul umorului.

Femeile cu simțul umorului sunt în general cele mai remarcate de bărbați. În primul rând, pentru că simțul umorului este rar. În al doilea rând, o femeie înțeleaptă va face întotdeauna un bărbat să zâmbească, să-l înveselească.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!