Șapte trucuri Feng Shui pentru a atrage banii

Șapte trucuri Feng Shui pentru a atrage banii

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 October 2021 in SfaturiSpiritualitate

Feng Shui este o artă antică bazată pe cosmogonia chineză, aceasta încearcă să îmbunătățească condițiile de mediu, indiferent dacă este vorba despre casa ta sau orice alt loc, ceea ce ajută la promovarea bunăstării și armoniei generale. Cu acest stil de decorare, nu numai că vei îmbunătăți economia familiei , dar vei putea induce și o stare de armonie și relaxare în casă

Pentru a atrage norocul și a crește fluxul de bani în casa ta, îți vom prezenta câteva reguli Feng Shui care te vor ajuta să îmbunătățești economia familiei:

Decorează casa cu mov, roșu sau verde

Feng Shui subliniază faptul că pictarea unui perete în mov sau decorarea cu obiecte roșii sau verzi strălucitoare, precum perne, vaze sau covoare, sunt acțiuni care vă vor ajuta să atrageți bani acasă. Cel mai important lucru este să alegeți nuanțe de culoare care îți plac și ție, deoarece energia pozitivă este construită de oamenii care se simt confortabil în mediul lor.

Un alt mic truc decorativ este să eviți să pui oglinzi și piese de artă cu tematică de apă deasupra capului sau în spatele patului.

Una dintre mantrele pe care practicanții Feng Shui o repetă adesea este că „ o casă fără dezordine, vibrantă și inspirațională atrage prosperitatea” . Prin urmare, nu este o idee rea să înlături orice obstacol care împiedică fluiditatea și să plasezi plante și fântâni care ajută circulația energiei pozitive prin casă și stimulează prosperitatea.

Bucătărie impecabilă

În această doctrină a decorului, bucătăria este strâns legată de capacitatea de a atrage bani. Prin urmare, menținerea bucătăriei curate și ordonate, pe lângă faptul că ne ajută în viața de zi cu zi, ne va oferi un beneficiu economic, uneori extrem de mare. Pentru a optimiza fluxul de energie prin casă, este esențial ca bucătăria să fie bine curată, masa să fie ordonată, iar cămara și frigiderul să fie perfect ordonate și cu alimente proaspete.

O notă proaspătă

Evitați să decorați camerele doar în culori reci, plictisitoare sau statice și, pentru aceasta, nu ezitați să includeți o notă care să ofere culoare, prospețime și bucurie . Pentru aceasta puteți folosi arta: fotografii, picturi, ornamente etc. Orice lucru care înviorează atmosfera este binevenit, dar fără a întrece limita, deoarece excesul poate de culoare poate provoca exact efectul opus.

Evită scurgerile de apă

În casă și în Feng Shui , apa simbolizează banii , deci dacă pierzi inutil apă, pierzi bani. Pentru a evita această problemă, ar trebui să verifici foarte bine toate robinetele din casă și să scapi de orice are apă stagnantă. De asemenea, puteți folosi ca și obiect decorativ o fântână Feng Shui cu circuit închis, în care apa recirculă.

Scapă de obiectele vechi

Cel mai bun lucru este că scapi de tot ceea ce este vechi, stricat sau nu mai folosești. Un truc pentru a face acest lucru, dacă ești foarte sentimental sau practic și crezi că totul îți poate fi de folos, este să folosești regula timpului. Dacă nu ați purtat o piesă vestimentară sau nu ați folosit un obiect în cel puțin un an, acesta este un semn că ar trebui să scăpați de acel lucru. Cu această metodă veți scăpa de vechiturile pe care nu le mai folosiți și veți face loc pentru lucruri noi în viața voastră.

O intrare frumoasă

În cele din urmă trebuie să ne concentrăm pe ușa principală , care, dacă este ascunsă sau este dificil de accesat, nu va lăsa bogăția și oportunitățile să te găsească. Aceasta este o altă regulă Feng Shui, trebuie să te asiguri că există o sonerie care funcționează bine, că păstrezi intrarea impecabil de curată, că pui un ornament frumos și plante în jurul ei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!