Șapte lucruri în casă care te împiedică să te îmbogățești

Șapte lucruri în casă care te împiedică să te îmbogățești

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 January 2021 in LifeStyleSfaturiSuperstitii

Astăzi vă vom prezenta care sunt lucrurile din casa dvs. care atrag sărăcia. Este vorba despre energia negativă a obiectelor, care închide ușa fluxului numerar. Așadar, după ce citiți articolul, curățați casa de aceste lucruri.

Iată care sunt lucruri care atrag sărăcia în casă:

1. Portofel vechi

Portofelul este principala legătură între proprietarul său și fluxul de energie monetară. Deci, nu poți ține bani într-un portofel vechi sau rupt, deoarece aduce ghinion și împiedică bogăția să intre în casă.

2. Amulete norocoase deteriorate

Pentru a atrage energia monetară în casă, există diverse amulete: bibelouri, copaci de bani, potcoave și așa mai departe. Cu toate acestea, ele trebuie păstrate în stare perfectă . La propriu, trebuie să le ștergeți de praf și să le țineți la loc sigur pentru a nu se deteriora, altfel efectul va fi opus.

3. Obiecte stricate

De asemenea, nu poți depozita în casă articole de uz casnic stricate. De exemplu, electronice care nu mai funcționează, oglindă spartă, vesela crăpată trebuie aruncate urgent. Prin intermediul acestor lucruri, nu numai sărăcia, ci și bolile pătrund în casă.

4. Obiecte de origine animală

Vorbim despre animale împăiate, coarne, piei și așa mai departe. Toate aceste lucruri sunt purtătoare de energie negativă, care pot aduce probleme și necazuri în casă .

5. Ceas stricat

Un ceas stricat trebuie fie ori reparat, ori dus la coșul de gunoi. La urma urmei, timpul care s-a oprit înseamnă oprirea fluxului numerar, ceea ce înseamnă că banii nu se vor mai înmulți.

6. Mătură veche

Și mătura simbolizează bogăția din casă . Deci, dacă obiectul cu care faci curățenie se degradează, este timpul să-ți iei rămas bun de la el și să cumperi unul nou.

7. Lucruri inutile

Lucrurile vechi, inutile și stricate atrag nefericirea și sărăcia în casă. Scăpându-ți casa de ele, vei face simbolic loc prosperității și fericirii.

Suntem siguri că am reușit să vă motivăm să curățați casa și să scăpați de lucrurile care aduc ghinion. Cine știe, poate că acum viața dvs. se va schimba în bine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!