Daca vei invata sa iti controlezi imaginatia vei avea de partea ta cea mai puternica unelta pe care o are omul

Daca vei invata sa iti controlezi imaginatia vei avea de partea ta cea mai puternica unelta pe care o are omul

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 July 2018 in Lecții de viațăViata

Imaginatia ta este cea mai puternica unealta pe care o posezi. Utilizeaz-o cu intelepciune. Are capacitatea de a crea cea mai uimitoare, frumoasa si amuzanta viata de „uluitor-iozitate” pe care ti-o poti imagina, sau o poate distruge si te poate lasa tarandu-te prin noroiul fricii si al confuziei.

Traim intr-un univers energetic. Fiecare lucru este doar energie, chiar si gandurile si cuvintele tale. Cheia este de a deveni constienti si de a directiona gandurile pe care le gandesti si cuvintele pe care le spui. Ele sunt punctul tau de atractie (ceea ce trimite Universul catre tine) si inspiratia ta pentru actiune. Amandoua iti creeaza realitatea.

Daca vei face efortul, si asta CHIAR cere efort, de a decide constient despre ce anume ce vrei sa gandesti si sa vorbesti, poti face chiar si cele mai salbatice vise ale tale sa rodeasca.

Daca te entuziasmezi si SIMTI intr-adevar cum este sa ai viata de vis pe care ti-o imaginezi, nu doar ca vei face fara efort pasii necesari, dar vei mai si declansa magia atractiei. Oameni si evenimente aparent necorelate vor aparea si lucrurile vor pica de la sine la locul lor.

Stii ceea ce vrei sa creezi? Majoritatea oamenilor nu stiu. Majoritatea stiu doar ceea ce ei NU vor. Te incurajez sa arunci cu adevarat o privire asupra vietii tale. Ce ai creat pana acum? Iti place? Daca nu iti urmezi pasiunea, atunci este timpul sa fii cu adevarat clar despre ceea ce VREI tu.

Ai daruri si talente si experiente care te fac unica/unic. Nu este nimeni altcineva care poate face lucrurile EXACT ca tine. TU esti o piesa foarte necesara in acest mozaic al vietii! Tu esti aici pentru un motiv!

Trebuie sa iti recunosti propria-ti stralucire prin amutirea mintii si intoarcerea catre launtric. Descopera ceea ce te face cu adevarat fericit/a. Ce te inflacareaza? Aici este locul unde tu esti menit/a sa stralucesti si sa fii o contributie pozitiva adusa lumii. Atat de des nu suntem constienti de geniul nostru, deoarece ne vine asa de natural sa facem acele lucruri. Trudim sub falsa convingere ca daca este usor, nu are prea mare valoare.

Dar asta este asa de departe de ADEVAR! Este usor pentru tine, fiindca este darul TAU si NU este usor pentru altcineva. Niciodata nu micsora lumina ta pentru a face pe altcineva sa se simta mai confortabil.

Paseste intru puterea ta ca si Creator Constient, utilizandu-ti darurile si talentele si cel mai mult, pretioasa ta imaginatie si creeaza o viata pe care sa o indragesti! Facand asta, nu doar iti indeplinesti rolul pe care il joci in aceasta lume, dar mai si oferi altora ingaduinta si inspiratia de a straluci mai puternic cu propria lor lumina.

Cu cat mai mult fiecare dintre noi este capabil sa ne focalizam gandurile noastre, cuvintele si actiunile noastre si sa cream o viata pe care sa o iubim, cu atat mai multa armonie, dragoste si abundenta cream aici pe pamant. Este un simplu efect de unda care poate schimba lumea.

Esti gata sa incepi?

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!