Sa nu uiti niciodata ca Tu esti cea mai importanta persoana! Nu te lasa pe tine, pentru cei din jur!

Sa nu uiti niciodata ca Tu esti cea mai importanta persoana! Nu te lasa pe tine, pentru cei din jur!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 September 2019 in Dezvoltare Personala

“Dacă s-a făcut penicilină din pâine mucegăită, cu siguranţă şi din tine se poate face ceva”-Muhammad Ali

Tu esti important in mod profund! Nu are importanta daca nu vezi lucrurile asa, in rolul tau zilnic, din aceasta viata scurta. Esti important intr-un sens mai larg. Esti important in mod profund, asa cum esti, facand exact ceea ce faci. Chiar daca ziua ta se desfasoara asa cum se desfasoara, chiar daca ai pierdut scopurile pe care le-ai ales sau daca traiesti o viata care pare comuna, tu umbli pe o cale de o mare importanta, in schema cea mai larga a lucrurilor!

Fiecare provocare careia ii faci fata, sporeste nu doar puterea si curajul tau, ci pe cele ale intregii lumi. Deoarece tu esti unul dintre norocosi si astfel, de fiecare data cand inlaturi intunericul, prin a straluci mai mult, tu luminezi lumea!

De fiecare data cand te vindeci, tu vindeci lumea! De fiecare data cand zambesti, stralucesti de bucurie, eliberezi frica veche, de fiecare data cand faci unele dintre acestea, povara lumii este usurata! De fiecare data cand alegi pacea in locul maniei, lumea se poate relaxa putin mai mult.

Tu ai o cale individuala de urmat si proprii tai munti de urcat, insa atunci cand faci asta, fiecare pas este o parte din ceva mai mare si ceea ce faci, modul in care gandesti, cum te exprimi, reprezinta o parte din Tot Ce Este! Tu esti conectat total, inseparabil de Tot Ce Este si orice faci, tot ceea ce esti, are un impact!

Toate acestea nu au de-a face cu statutul tau, cu banii tai, cu succesul sau aparenta ta! Toate acestea au de-a face cu pacea ta interioara, cu compasiunea si blandetea ta, atunci cand mergi mereu inainte, in locul din care stralucesti, doar in acest moment acum, vazand totul in intreaga sa glorie dezvaluita si nelimitata!

Iata o mica rugaciune pentru astazi:

Astazi, pasesc cu bucurie, stiind ca bucuria mea lumineaza lumea! Astazi respir cu pace, stiind ca pacea mea creaza pace, pentru toti oamenii!

Astazi, simt conectarea mea cu Tot Ce Este si stiu ca sunt o parte importanta din tot, ca pot face o diferenta, ca sunt important in mod profound!

Eu sunt lumina, pacea si bucuria! Eu sunt iubirea! Eu simt acestea profund in interior si le impartasesc, stralucesc in exterior cu ele, ca toti sa le simta si sa le impartaseasca! Iubirea mea este nemarginita, pacea mea este imensa! Eu cunosc puterea iubirii si pacii si le simt in mine!

Eu sunt puternic! Eu sunt iubire! Eu sunt una cu totul! Eu sunt!

“Chiar dacă lumea râde de tine, ia-te în serios. Mulţimile râd de ceea ce nu înţeleg şi ridiculizează tot ceea ce le depăşeşte. Uită ce gândesc alţii. Prea mulţi dintre cei care au în ei o scânteie de geniu nu-i dau frâu niciodată, pentru că se tem de hohotele lumii. Ceea ce contează este părerea ta despre tine şi încrederea pe care ţi-a acorzi” – Napoleon Hill.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!