Roata Destinului! Nostradamus dezvăluie viitorul și spune că nu există coincidențe!

Roata Destinului! Nostradamus dezvăluie viitorul și spune că nu există coincidențe!

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 February 2021 in Articole

Michel de Nostradamus, cunoscut sub numele de Nostradamus, a fost astrolog, medic și alchimist, dar a devenit faimos pentru profețiile sale. Previziunile sale s-au adeverit cu o acuratețe extremă și astăzi.

Cea mai faimoasă lucrare a sa este Les Propheties , unde compilează o colecție a previziunilor sale de bază, scrise sub forma unui catren.

El și-a scris profețiile în metafore și și-a creat Roata Destinului. Trebuie doar să închizi ochii și să te concentrezi asupra a ceea ce vrei să știi de la Roata Destinului. Arată spre ea cu degetul. Numărul pe care l-ați indicat fără să știți vă va oferi răspunsul.

Iată semnificația fiecărui număr:

1. Da . Ești o persoană care este mereu calmă, chiar și în cele mai dificile situații. Prin urmare, nu renunțați la găsirea unei soluții la problemele dvs., deoarece aveți răbdare și rezistență. Succesul va urma în curând și cel mai important, să înveți să ai încredere atât în ​​tine, cât și în ceilalți.

2. Da. Dar nu astăzi sau mâine. Cineva stă în calea ta și încearcă să te deruteze, dar nu le acorda prea multă atenție, ci doar încearcă să eviți conflictele. Încercați să găsiți o soluție pozitivă la ceea ce vă confruntați.

3. Da. Evenimentele din săptămâna viitoare vă vor depăși așteptările. Dacă începeți să vă folosiți cu înțelepciune energia, fără a o angaja în chestiuni banale, veți avea un avantaj. De asemenea, aveți răbdare nu numai cu voi înșivă, ci și cu ceilalți.

4. Da. Se pare că fericirea ta zâmbește. Prin urmare, nu ar trebui să aveți niciun motiv să vă îndoiți. Fericirea vă va urma în această perioadă. Bucurați-vă de săptămânile următoare.

5. Da. Aceasta este o perioadă în care acordați prea multă atenție la ceea ce gândesc alții și, din această cauză, vă este dor de liniște. Nu așteptați prea mult și lăsați-i pe alții să vadă că părerea dvs. trebuie respectată.

6. Lucrurile vor fi mai grele decât v-ați așteptat. Oamenii au opinii diferite asupra lucrurilor. Așadar, ar trebui să asculți sfaturile prietenului tău sau sfaturile unui membru al familiei tale pentru a evita să cedezi speranțelor false.

7. Nu există în prezent nici o soluție la problema ta. Luați-vă timp și nu vă umpleți capul cu alte probleme suplimentare. Încercați să vă bucurați de moment și lucrurile se vor rezolva în timp. Dacă sunteți prea îngrijorat, încercați din nou roata norocului peste o săptămână.

8. Acționează cu atenție. Încearcă să nu crezi tot ce se spune. Păstrați distanța în anumite aspecte. Aveți grijă și urmăriți eventualele dezamăgiri.

9. Cu siguranță. Cu toate acestea, veți avea nevoie de ajutor. Vorbește cu un prieten bun despre problemele cu care te confrunți, pentru că el va vedea lucrurile în mod obiectiv și dintr-un alt punct de vedere.

10. Da. Dar nu lăsa asta să te păcălească. Arată încredere în sine și totul va fi perfect. Mizează mai mult pe intuiția ta și astfel vei evita cea mai mică dezamăgire.

11. Prea devreme. Lasă această întrebare pentru mai târziu și fii mai tolerant. Acest lucru vă va ajuta.

12. Oportunitatea este mare. Totul se mișcă foarte repede și într-o direcție pozitivă și trebuie să fii atent: cineva încearcă să devină prietenul tău.

13. Tot ce ți-ai imaginat se va împlini, dar într-un mod diferit. Acest lucru îi poate încurca pe cei mai apropiați de dvs., deoarece ei pot considera că sunteți o persoană imprevizibilă, ceea ce nu este întotdeauna util. Nu fi indecis – ești mai iubit decât crezi.

14. Totul va fi bine. Dar numai dacă se iau măsuri. Pentru aceasta, trebuie să evitați amânarea și să luați inițiativa în mâinile voastre. Surprindeți pe toată lumea cu eficiența și bogăția dvs. de idei.

15. Da. Puteți conta pe norocul vostru. Vă așteaptă o schimbare pozitivă. Nu faceți nimic, doar așteptați momentul. Graba în lucruri vă va duce la probleme inadecvate în direcția dorită.

16. Totul se va împlini. Dar într-un mod diferit decât ți-ai imaginat. Așadar, fii pregătit pentru orice fel de schimbare și nu te concentra pe un singur scop. Fii flexibil și nu respinge argumentele imediat.

17. Întrebarea rămâne deschisă. Trebuie să te gândești cu atenție la dorințele tale, deoarece ideile tale nu sunt pe deplin dezvoltate. În următoarele zile, lucrurile vor fi la fel. Cu toate acestea, o circumstanță fericită poate aduce o mai mare claritate.

18. Nu pot exista dificultăți. Veți fi dezamăgit la început, dar asta nu înseamnă că șansele tale sunt inexistente. Dimpotrivă, frustrarea va contribui la dezvoltarea pozitivă. Cercul tău de prieteni crește și devine mai bun și mai stabil.

19. Furia și neîncrederea sunt departe. Cu toate acestea, dacă nu vă îndepărtați propriile îndoieli în curând, lucrurile pot lua o „întorsătură greșită”. Dacă norocul nu este de partea ta, motivul poate fi umilința și nesiguranța excesive. Lasă-le în urmă! Fii mai deschis și mai sociabil.

20. Da. În acest moment, norocul este de partea ta. Deci, nu există niciun motiv să ne îndoim de un rezultat favorabil. Fericirea vă va fi alături pentru o perioadă mai lungă de timp.

21. Da. Pentru a-ți atinge pe deplin obiectivul, trebuie să faci un mic efort. Fii curajos să-ți asumi riscuri și lucrurile vor merge în direcția dorită. Fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău și amintește-ți că nu există coincidențe în această lume.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!