Rinichii filtrează peste 1300 litri de sânge zilnic! 2 rețete eficiente pentru curățarea rinichilor și de ce blocarea lor este periculoasă. Cauzele și primele simptome ale bolilor renale

Rinichii filtrează peste 1300 litri de sânge zilnic! 2 rețete eficiente pentru curățarea rinichilor și de ce blocarea lor este periculoasă. Cauzele și primele simptome ale bolilor renale

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 March 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Rinichii fac o treabă excelentă în fiecare zi, filtrând peste 1.300 de litri de sânge pe tot parcursul zilei și sunt foarte dependenți de funcționarea și starea energetică a întregului corp.

Substanțele toxice care intră în organism sunt îndepărtate în principal prin rinichi, tractul urinar și vezică. Cât de bine funcționează acest proces depinde de puritatea sângelui provenit din alte organe.

Când funcția renală este afectată, toxinele sunt depuse în fluxul sanguin, ca urmare, aproape întregul corp este otrăvit. Acest lucru duce la hipertensiune, calcificare a arterelor, venelor, varicelor, artritei, mușchilor, distrugându-vă încet corpul.

Rinichii sunt responsabili de construcția și calitatea măduvei osoase, creierului, pielii, dinților și părului și chiar afectează auzul – sunetul constant în urechi indică probleme la rinichi. În plus, rinichii controlează cantitatea de lichid din organism, ionizarea sângelui, echilibrul acido-bazic și nivelurile de sodiu.

Potrivit medicinei chineze, rinichii sunt habitatul energiei vitale și al reproducerii unei persoane, deoarece oboseala cronică, lipsa de energie și energie indică performanța lor slabă.

Simptomele timpurii ale problemelor renale

De regulă, rinichii slăbiți nu se manifestă de ani de zile; mulți oameni merg la un nefrolog numai atunci când sunt deja cu adevărat bolnavi. Se pot observa multe alte simptome anterioare, cum ar fi umflarea picioarelor, creșterea în greutate, incontinența. Toate acestea duc la celulită, edem pe corp, oamenii încep să se plângă de oboseală și lipsa dorinței de a trăi, iar sistemul imunitar se slăbește, de asemenea.

Ce contribuie la deteriorarea sănătății rinichilor?

1. Apă potabilă slabă. Noaptea, corpul se regenerează, corpul este curățat, așa că dimineața ar trebui să beți cel puțin 2 pahare de apă, de preferință caldă, pentru a elimina toxinele acumulate.

2. Acoperirea spatelui pe vreme rece. Frigul face ca funcționarea lor să fie încetinită, de asta este recomandat ca să aveți mereu spatele vine acoperit.

3. Stres, infecții, răceli, antibiotice, analgezice, infecții frecvente ale tractului urinar.

Oricare ar fi fost, dar rinichii sunt foarte asemănători cu orice filtru și ar trebui curățați bine din când în când

Două rețete pentru a vă ajuta să vă curățați rinichii

Rețeta 1: ceai de pătrunjel pentru curățarea rinichilor

Se toarnă 2 rădăcini de pătrunjel cu 5 pahare de apă, se fierbe 20 de minute. Se bea cald pe tot parcursul zilei, de preferință câteva zile la rând.

Rețeta 2: ceai pentru îngrijirea și refacerea unui rinichi slăbit

  • 1/2 linguriță de fenicul
  • 1/2 linguriță chimen
  • 1/2 linguriță de coriandru

Adăugați un pahar cu apă, fierbeți apa până ajunge la clocot, lăsați-l să se infuzeze sub capac timp de 10 minute. Beți de două sau trei ori pe zi timp de câteva zile.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!