Reprezentanții căror profesii au cea mai grea Karmă

Reprezentanții căror profesii au cea mai grea Karmă

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 August 2023 in Spiritualitate

Să clarificăm mai întâi ce înseamnă “karmă grea”? Aceasta înseamnă că o persoană într-o existență anterioară a săvârșit o faptă extrem de negativă. Și scopul său principal acum este să-și răscumpere fapta rea prin acțiuni bune îndreptate către alte persoane.

Prin urmare, oamenii cu karma grea în prezent intră în contact direct cu sufletele altor oameni – exercită o influență enormă asupra minților și vieții lor în general.

Cred că deja începeți să vă dați seama ce 3 profesii principale voi menționa acum.

1. Politicienii și funcționarii publici

Misiunea lor principală este să facă viața oamenilor mai bună și mai fericită. Dar ce se întâmplă de fapt? Adesea, în loc să-și folosească puterea în beneficiul poporului, acționează în detrimentul acestuia.

Ați încercat recent să obțineți un document important?

Uneori totul merge ușor: angajata vă va explica totul în detaliu și vă va zâmbi în schimb. Dar cel mai des, trebuie să treceți prin mai multe “cercuri ale iadului” și să vă confruntați cu o neînțelegere și indiferență totală pentru a vă apăra drepturile.

Corupția reprezintă un rău imens. Da, în prezent mulți funcționari se simt nepedepsiți: trăiesc bine, mănâncă și beau în voie. Dar viața unei persoane este nimic în măsură cosmică și trece repede.

Pentru o viață necinstită, va trebui să plătească nu numai sufletul celui care ia mită, ci și mulțimile de urmași ai acestuia. Acest ciclu nu se va încheia până când karma întregului său neam nu va fi răscumpărată.

2. Lucrătorii medicali

Există medici care se dedică din toată inima pacienților lor. Inimile lor sunt pline de compasiune și dragoste față de aproapele lor. Astfel de oameni evită cinismul medical și deformarea profesională. Ei văd în om nu doar un corp, ci și sufletul său.

Orice vindecare începe întotdeauna cu sufletul!

Dar, din păcate, există și alte categorii de lucrători medicali. Deosebit de șocantă este atitudinea față de paciente în secțiile de maternitate. Adesea, acolo nu există nici solidaritate, nici compasiune.

Însă o femeie, de exemplu, în timpul nașterii unui copil, se află într-o stare foarte vulnerabilă. Toată energia ei este concentrată în a aduce o nouă viață în lume. Și “demonii” în formă umană profită de asta.

Ei își permit să țipe la ea, să o batjocorească, să privească nepăsător chinurile, ignorând strigătele de ajutor. Câte tragedii s-au întâmplat din cauza neglijenței!

În mod interesant, neglijența este unul dintre principalele semne ale karmei grele pentru orice profesie. Astfel de oameni încalcă legile cosmice. Și cel mai înfricoșător lucru este că o fac conștient. Își dau scutire de responsabilitate, crezând că vor scăpa nepedepsiți. Dar nu este așa.

Dumnezeu va răsplăti fiecăruia în funcție de meritele sale.

3. Lucrătorii din domeniul educației

Sufletele copiilor sunt cele mai vulnerabile. Și în același timp, copiii au foarte multă energie. Copiii sunt motoare veșnice, care nu cunosc oboseala. Ei sunt credincioși, plini de curiozitate și pregătiți să descopere lumea neîncetat.

Pe cine vor întâlni pe drumul lor? Ghizi înțelepți în viață sau “vampiri” care le storc energia cea mai pură?

Scopul fiecărui profesor este să învețe sufletul neștiutor legile vieții și să transmită cele mai utile cunoștințe despre lume. Asta se întâmplă dacă cineva alege această profesie din chemare. Astfel de profesori iubesc sincer copiii. Participarea la orele lor este o plăcere. Și chiar și după ce cresc, copiii își amintesc cu recunoștință și căldură de un astfel de pedagog.

Aceasta înseamnă că, karma unei persoane a fost complet răscumpărată. Sufletul său va trece la un plan divin.

Dar ce se va întâmpla cu cei care umilesc copiii, le oferă cunoștințe mediocre și chiar dăunătoare?

Ei își agravează situația. Nu profită de șansa de a corecta greșelile din existențele anterioare, ci săvârșesc altele noi. Sufletele lor vor fi chinuite etern. Și nimic nu îi va mai putea ajuta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!