Reiki trezește puterile vindecătoare ale tuturor

Reiki trezește puterile vindecătoare ale tuturor

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 March 2021 in SfaturiSpiritualitate

Probabil credeți că este imposibil să vă tratați doar ținând mâna pe locul care vă doare, dar există zeci de cazuri când Reiki a tratat nu numai problemele de sănătate simple, dar și cele grave. Ecaterina este vindecătoarea, profesoara și fondatoarea unui centru Reiki și ne explică modul în care Reiki ne îmbunătățește sănătatea și ne calmează durerile.

Noi, oamenii, suntem purtătorii energiei pământului „yin”

„Reiki este energia vieții cosmice, care, ca și aerul, ne umple de viață în fiecare moment, chiar dacă nu o vedem”, explică profesoara. Ea ne amintește că există o energie cosmică numită yang, care este pozitivă și o energie „yin”, pământească, care este negativă. Noi, oamenii, suntem purtătorii energiei pământului, pentru că suntem conectați la pământ. „Când ne lovim undeva, punem mâna instinctiv în locul în care simțim durerea. Când mângâiem acest loc, ameliorăm durerea. Acest lucru se întâmplă pentru că ne folosim energia vieții, dar ea nu este inepuizabilă și este dificil să ne reîncărcăm cu ea. De aceea putem folosi energia Reiki ”, spune Ecaterina.

Această energie intră prin noi destul de natural și ne influențează centrele energetice. Acestea ne influențează glandele și sistemul nervos central, iar glandele ne influențează organele. Dacă o persoană învață să direcționeze această energie și aceasta circulă corect în corpul său, se poate vindeca pe sine. Oricine are dreptul să folosească aceste energii. „A sosit timpul ca aceste practici străvechi să se întoarcă la oameni, asta facem în centrul nostru de 15 ani”, spune profesoara.

Emoțiile negative sunt cauza a 99% din problemele de sănătate

„Emoțiile și stresul nostru cauzează 99% din boli”, spune maestrul Reiki. Mersul în natură, sprijinitul de un copac și înotul în mare sunt modalități ușoare de curățare și reîncărcare, dar într-un mod mai lent. Există exerciții care, efectuate seara, pot elimina durerile de cap, hipertensiunea arterială și pot detoxifica mintea. Pentru a face acest lucru, așezați mâna dreaptă pe frunte și mâna stânga sub buric timp de aproximativ 20 de minute, până când simțiți aceeași senzație în palme. Apoi mâna care era pe frunte este pusă pe cea de pe burtă și ținută încă 20 de minute.

Un alt exercițiu important este împământarea. Odată cu el, energiile negative vor ieși din picioare și vor intra în pământ precum rădăcinile unui copac. Acest lucru permite energiei, acolo unde există energie negativă blocată în corp, să curgă în sol. Și în acest fel se face loc pentru energia pură, divină. În cazul unor dureri menstruale sau a unor probleme ovariene, mâinile trebuie așezate sub burtă în fiecare noapte pentru o perioadă de timp. De asemenea, este bine să puneți mâinile pe genunchi și să îi mângâiați ușor, mai ales la vârsta de 45-50 de ani.

Transferul cunoștințelor Reiki are loc de la profesor la student, nu prin cărți

În timpul inițierii, profesorul verifică resursele interioare ale persoanei, își ajustează capacitatea de auto-vindecare și îi oferă o energie mai puternică. Aceasta elimină blocajele din centrele sale de energie. În acest moment, se deschid centrele energetice ale palmelor, prin care curge energia vindecătoare, care a intrat prin cap și a trecut prin inimă și plexul solar. Apoi centrele energetice ale picioarelor se deschid și astfel, toată lumea se poate vindeca singură zi de zi.

Când vindecăm pe cineva cu reiki, trebuie să atingem zona cu mâinile noastre, deoarece doar mâna poate transmite dragostea și compasiunea pe care o simțim pentru persoana pe care o ajutăm.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!