Regulile vieții lui Arnold Schwarzenegger

Regulile vieții lui Arnold Schwarzenegger

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 March 2021 in CitateLecții de viațăSfaturiViata

Uneori, copiii vin la mine și mă întreabă: “Hei, Arnie, ești zeu?” De obicei, râd și spun: „Sună frumos, dar caută în altă parte”.

Un copil din Austria care a reușit să crească pentru a deveni guvernator al Californiei și care a avut ocazia să vorbească în numele președintelui este un vis de emigrant.

„Atâta timp cât voi trăi , nu voi uita ziua în care am ridicat mâna și am jurat să fiu un cetățean exemplar. Știi cât de mândru eram? Eram atât de mândru încât am legat drapelul american de umăr și am umblat cu el toată ziua.

Cândva, ascultam discursul lui Nixon. El a vorbit despre libera întreprindere, reduceri de impozite și consolidarea armatei. Felul în care vorbea era o gură de aer proaspăt pentru mine. Am întrebat pe cineva: “Din ce partid este?” Și mi-au spus: „Este republican”. Și am spus: „voi fi republican”.

Oamenii au întotdeauna nevoie de cineva care să aibă grijă de ei. 95% dintre oamenii lumii au nevoie de cineva care să le spună ce să facă și cum să se comporte.

Întotdeauna am fost nebun după oameni puternici – dictatori și lucruri de genul acesta. Am fost întotdeauna uimit de acei oameni care sunt amintiți la sute de ani după moartea lor. Am fost uimit de oameni ca Isus care sunt amintiți de milenii.

Aici, în America, totul este construit pe bani . Mulțumesc Doamne! M-a ajutat întotdeauna foarte mult.

Victoria nu dă putere. Lupta dă putere. Dacă lupți și nu renunți, aceasta este forța.

Știu că majoritatea sportivilor și modelelor din societate sunt considerate doar corpuri fără minte.

Pierderea nu este o opțiune. Toată lumea ar trebui să fie pe calea succesului.

A trăi înseamnă a-ți fi foame tot timpul. Sensul vieții nu este doar să exiști și să supraviețuiești, ci să mergi înainte, în sus, să realizezi și să cucerești.

Îmi place roșul pentru că este culoarea focului. Și mi s-a părut întotdeauna că trăiesc pe foc.

În fiecare dintre filmele mele, există un lucru de care sunt îndrăgostit – un pistol.

Prietenul meu James Cameron a făcut trei filme cu mine – True Lies, Terminator și Terminator 2. Desigur, toate acestea au fost în epoca de aur a cinematografiei – în epoca arthouse-ului cu buget redus.

Ador să fac continuări.

Banii nu te vor face fericit. Acum am 50 de milioane de dolari, dar sunt la fel de fericit ca atunci când aveam doar 48. Nu am nevoie de banii nimănui. Eu însumi i-am făcut și iau toate deciziile numai pentru binele oamenilor.

De îndată ce un bărbat începe să se gândească la slăbiciunea sa și la rolul său în societate, începe imediat să-și facă griji că puterea de pe planetă a fost cucerită de o femeie.

Cred în Dumnezeu. Prin urmare, cred în forța opusă – în diavol. Mi se pare că ar trebui să credem atât în ​​bine, cât și în rău. Pentru că îi avem pe amândoi.

Satana nu m-a ispitit niciodată. Și nu mi-ar putea oferi nimic. M-am gândit mult la asta: tot ce-mi poate oferi este doar plăcere temporară. Este întotdeauna așa cu Satana.

Când eram băiat , aveam foarte puțină credință. Mama mă lua la biserică în fiecare duminică și, dacă nu rezistam, primeam o palmă bună. Apoi, când am crescut și am avut șansa de a mă răzvrăti – era la 18 sau 19 ani – am încetat să merg la biserică. Mi s-a părut absurd. Și apoi, când îmbătrânești și cu atât mai mult când ai copii, credința se întoarce treptat la tine. Nu mai aveți nevoie de o persoană care să vă amintească de ceva. Te întorci tu însuți de unde ai început. Îți amintești ce te-au învățat părinții tăi, iar pe copiii tăi îi înveți la fel. Crezi că are sens acum. Apoi, desigur, și copiii tăi se vor împotrivi. Și apoi vor reveni la credință. Este un cerc și nu poate fi altfel.

În ciuda faptului că vorbesc încă cu un accent ușor, am reușit să realizez totul.

Sper că într-o bună zi pot simți ceea ce a simțit președintele Kennedy când a stat în fața a 50 de mii și toți acești oameni au aplaudat și au strigat, fiind de acord cu tot ceea ce a spus.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!