Regulile destinului pe care trebuie sa le respectam daca vrem sa nu trecem prin momente grele!

Publicitate

“Cei mai buni ani din viață sunt cei în care decizi că problemele tale îți aparțin. Nu dai vina pe mama ta, pe ecologiști sau pe președinte. Îți dai seama că îți poți controla propriul destin.” – Albert Ellis

Nu se stie inca cine a scris aceste reguli, însă cei care le-au citit până acum, sunt în mare parte de acord cu ele. Pentru a le urma, este nevoie de determinare și perseverență.

Citește regulile în fiecare zi, până se vor transforma în lecții pentru tine!

1. Începutul tuturor este gol, dar trebuie să fie umplut diferit.

2. Pentru a atinge dorința, nu este suficientă dorința, trebuie să iei o decizie. Numai în acest caz vor exista oportunități.

3. Pentru a vă schimba calea, trebuie să vă opriți și numai după aceea puteți începe să vă deplasați în cealaltă direcție.

4. În viață, trebuie să plătiți pentru tot. Dar cea mai costisitoare este refuzul de a schimba ceva. Uneori devine evident doar la sfârșitul vieții.

5. Dacă unei persoane îi este în permanență frică să facă ceva greșit, făcând o greșeală, ea, chiar și fără să știe, face cea mai mare greșeală din viața sa.

6. E întotdeauna așa. În viață nu există nimic accidental.

7. Dacă observați că obiectivul este inaccesibil, atunci concentrați-vă asupra altor obiective. După ce le-ați epuizat, încercați să reveniți la primul.

8. Dacă viața nu cere nimic, atunci nu va da nimic. Dacă cereți ceva nedefinit, darul va avea același caracter. Este întotdeauna necesar să formulați în mod clar dorințele.

9. În viață nu există o plăcere absolută. Este întotdeauna limitată de percepția noastră asupra lumii.

10. Ați aspirați la schimbare? Atunci uitați de pasivitate. Datorită ei, șansa dată de destin este pierdută. Ați primit hartă, rută și destinație. Dar pentru a le folosi, trebuie să mergeți într-o călătorie.

Publicitate

11. Nou înseamnă întotdeauna distrugerea vechiului. Dar nu trebuie doar să distrugi, ci și să ștergi locul. Și aceasta necesită putere, timp și cunoaștere.

12. Omul încearcă să schimbe viața, dar stereotipurile vechi și obiceiurile interferează.

13. Oricare dintre noi atrage exact ceea ce iubește cel mai mult.Soarta nu dă prea mult. ea este generoasă, dar numai dacă știi ce să îi ceri!

14. Trebuie să înțelegem că lumea nu este creată doar pentru plăcere. De cele mai multe ori nu corespunde așteptărilor și ideilor noastre. Dar trebuie să vă străduiți întotdeauna să faceți bine. Orice persoană care nu este capabilă de acest lucru, nu va putea niciodată să aprecieze binele primit de la ceilalți.

15. Dacă sunteți îmbrățișat de o dorință puternică de a avea ceva, înseamnă că nu vă recunoașteți abilitățile și meritele.

16. Este foarte dificil să te opui gândurilor negative. Te fac să suferi, să te îngrijorezi. Din acest roi negativ selectați un gând și suprimați-l. Apoi, veți rupe lanțul rău-intenționat și nu vă va mai deranja atât de tare.

Reguli simple, nu-i așa? Dar, totuși, ele au un efect benefic asupra viziunii tale asupra lumii. Nu este greu să le observi, dar ele aduc beneficii neprețuite!

“Motivul pentru care oamenilor le este așa de greu să fie fericiți este că întotdeauna văd trecutul mai bine decât a fost, prezentul mai rău decât este și viitorul mai lipsit de succes decât va fi.” – Marcel Pagnol

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Semnele care iti arata ca ai un suflet sensibil

Publicitate

Traim intr-un Univers construit din energie. Suntem energie, lumea din jurul nostru este energie si pana si gandurile si sentimentele noastre sunt energie.

Sufletele sensibile sunt mult mai constiente cu privire la energia din jurul lor si ele tind sa simta pana si energia altor oameni si al mediului inconjurator.

Cum vibratiile planetei continua sa creasca, tot mai multi dintre noi incep sa devina sensibili la energia din jurul nostru.

Iata care sunt cele 5 semne ale unui suflet sensibil:

1. Esti foarte constienta de ciclurile Lunii

In fiecare luna calendaristica, Luna completeaza un ciclu de miscare de la Luna noua la Luna plina. Luna reprezinta emotiile, iar sufletele sensibile sunt adesea foarte sincronizate cu fazele Lunii.
In timpul Lunii noi sufletele sensibile pot simti o chemare si dorinta de a se elibera sau de a pune capat anumitor lucruri.

Sufletele sensibile nu vor intelege aceasta legatura speciala pe care o au cu Luna si uneori acest lucru le poate face sa se simta axioase sau inconfortabile in anumite momente ale lunii.

2. Simti prin ce trec alte persoane

Sufletele sensibile sunt adesea capabila sa spuna ce simte o alta persoana si chiar pot simti acele emotii ca si cum ar fi ale lor. De asemenea, acestea pot spune ce simte o alta persoana chiar si cand aceasta nu este in preajma.

Acest lucru poate fi unul epuizant, motiv pentru care este important ca aceste persoane cu suflete sensibile sa isi protejeze energia.

3. Nu te simti bine in locuri aglomerate

Persoanele cu suflet sensibil se pot simti coplesite si usor agitate in momentul in care sunt intr-o incapere aglomerata sau chiar in anumite locuri publice. Acest lucru se intampla deoarece ele iau energia de la oamenii din jurul lor.

Sufletele sensibile, de asemenea, sunt mult mai constiente de mediul lor, ceea ce inseamna ca anumite sunete, mirosuri si lumini pot fi coplesitoare pentru ele.

Publicitate

Acest lucru poate fi dificil de rezolvat, motiv pentru care este important ca sufletele sensibile sa dezvolte instrumente de protectie.

4. Ai o o intuitie foarte buna

Cum sufletele sensibile sunt atat de constiente de mediul inconjurator si de energia celorlalti, intuitia lor este adesea foarte puternica. Ele pot intui lucruri inainte ca acestea sa se intample sau pot simti cand o persoana la care tin foarte mult trece printr-o perioada dificila.

Un suflet sensibil e o binecuvântare, nu o pacoste. Sensibilitatea îţi provoacă dureri, într-adevăr, dureri ce te vor copleşi. Dar sufletul sensibil vede şi simte înmiit faţă de sufletele terne. Câte emoţii, câte bucurii şi câte lacrimi de fericire pot încăpea într-un suflet sensibil? Mii!

Un suflet sensibil se bucură mai uşor pentru că are abilitatea de a vedea lucruri frumoase în lucruri mici şi puţine. Aşa că…fericiţi cei sensibili!

Oamenii sensibili îşi pun sufletul într-o atingere, într-un zâmbet, într-un sărut, într-un dar. Un suflet sensibil nu face nimic mecanic. Şi-atunci…care suflet trăieşte mai intens? Sensibilitatea înseamnă suflet…prea mult suflet.

Ce trist o fi să fii lipsit de sensibilitate. E ca şi cum n-ai avea memorie, e ca si cum ai fi, veşnic, mort.

A trăi cu sufletul, sensibil şi vulnerabil, înseamnă a avea curaj. A-ţi şti sufletul în pericol şi a îndura e reţeta perfectă pentru o viaţă plină de trăire.

Sufletele sensibile trăiesc sincer emoţiile, de la cele mai triste până la cele mai îmbucurătoare. Omul cu suflet sensibil este un om puternic, ce trăieşte neînarmat în faţa emoţiilor. Persoanele sensibile trăiesc, mereu, cu câte-o melodie în suflet, iar lacrimile, întotdeauna, le sunt curate.

Sufletul sensibil e un întreg univers cu mii de nuanţe adânci. Sufletul sensibil e înconjurat, mereu, de un parfum duios. Luiza Ionescu

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet