Reguli secrete care te vor ajuta sa iti materializezi usor dorintele!

Reguli secrete care te vor ajuta sa iti materializezi usor dorintele!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 September 2018 in Dezvoltare Personala

Vizualizarea dorințelor – este cea mai cunoscută tehnică de materializare a ceea ce îți dorești să obții în viață. Ea a devenit populară în 2006, după lansarea filmului „Secret”, care redă tainele Legii atracției.

Vizualizarea înseamnă să-ți imaginezi obiectul sau evenimentul dorit sub o anumită formă sau într-un tablou creat în subconștientul tău. Ecranul interior este ceea ce vedem atunci când închidem ochii și începem să ne imaginăm. Cel mai important instrument din tehnica vizualizării este imaginația.

Cu cât imaginația ta este mai dezvoltată, cu cât mai clar este tabloul dorinței tale apărut pe ecranul interior, deci cu atât mai repede se va îndeplini dorința ta. Anume din acest motiv, persoanele care au o imaginație bogată reușesc mai repede să-și atingă scopul propus.

Însă, ce ar trebui să facă cei care au probleme de imaginație?

Trebuie să se antreneze. Chiar dacă natura nu te-a înzestrat cu imaginație, poți să o obții singur. Mai jos sunt regulile și recomandările pentru o vizualizare reușită.

Vizualizarea dorințelor. Regulile secrete:

Aceste sfaturi te vor ajuta să vizualizez cu succes evenimente, lucruri sau oameni, apariții pe care ți le dorești în viața ta.

Regula №1: Formulează corect

O dorință corect formulată se va realiza mai repede. Dacă dorința ta este neclară, șansele ca aceasta să se realizeze sunt aproape egale cu zero.

Trebuie să știi clar ce îți dorești. Chiar acum formulează-ți dorința. Respectă acești pași:

  • – dorința trebuie să fie la forma prezentului;
  • – nu trebuie să conțină negații și cuvântul „vreau”;
  • – să fie cât mai clară.

Exemplu: „Primesc un cadou – un inel de aur cu diamante!”. „Primesc” – este la prezent. Inelul „de aur”, dar nu de argint sau alt metal, cu „diamant” și nu cu rubin, adică ceva concret, cu toate detaliile incluse.

Regula №2: Imaginează-ți finalul

Sarcina ta este să te concentrezi asupra rezultatului final, anume pe momentul când dorința ta este deja îndeplinită, iar scopul atins.

Nu contează să știi cum se va îndeplini ceea ce îți dorești. Concentrarea asupra finalului unui eveniment împlinit pune în acțiune Legea Atracției, care atrage tot în jurul tău ce îți dorești.

Regula №3: Fii în interior, dar nu în exterior

O cerință obligatorie în tehnica vizualizării este să te afli în interiorul tabloului pe care ți l-ai imaginat. Adică trebuie să te vezi în centrul acțiunii și nu în afară.

Ține minte – locul tău este pe scenă, dar nu printre spectatori. Trebuie doar să lași să treacă prin tine acele senzații și trăiri.

De exemplu, dorința ta sună așa: „Am o piele sănătoasă, tânără și elastică!” (Dacă vrei, de exemplu, să scapi de celulită).

În acest caz trebuie să îți vezi pielea fără „coaja de portocală”, să o simți fină. Nu te privi dintr-o parte, dar fii tu însăți în imaginația ta.

Regula №4: Video este mai puternic decât imaginea

Imaginația se împarte în două categorii: foto și video. Adică poți să-ți imaginezi lucrurile ca fiind o imagine statică sau fie într-un mic film. Fapt dovedit: imaginea statică funcționează mai rău decât filmul.

Sarcina ta este să montezi în capul tău un mic filmuleț în care dorința ta este deja realizată. Dă-i libertate imaginației, într-o atmosferă liniștită și gândește-te la dorința ta. Ea s-a realizat acum. Ce vei face? Unde te afli? Cine este cu tine? Cui îi vei spune pentru prima dată despre dorința ta?

Toate aceste acțiuni include-le în micul tău film despre dorința realizată.

Regula №5: Implică-ți toate simțurile

Pentru realizarea unei dorințe ai nevoie de energie. Totul din jurul tău este construit din energie, inclusiv și dorințele noastre. Pentru ca ceea ce ne dorim să se realizeze într-o formă fizică, trebuie să oferim o anumită cantitate de energie.

Altfel spus, pentru dorință trebuie să plătești cu energia ta. Și nimic nu ridică nivelul de energie mai bine ca emoțiile. Ele sunt cel mai bun catalizator pentru realizarea dorințelor noastre.

Practicând vizualizarea dorințelor, activează-ți emoțiile la maxim. Scopul este atins! Dorința s-a materializat! Bucură-te, cântă, dansează, savurează! Trăiește toată gama de emoții!

Dacă scopul este unul material – atinge-l în filmulețul tău imaginar. Dacă el trebuie mirosit – fă asta. Privește-l de aproape dacă este posibil. Gustă-l în imaginația ta.

Pornește și sunetul, fă-l să fie cât mai aproape de realitate.

Regula №6: Repetarea – mama cunoștințelor

Să practici de câteva ori vizualizarea – nu este cea mai bună metodă în a-ți îndeplini dorința. Vizualizarea dorinței este un obicei bun, care trebuie să-l practici permanent. Orice acțiune pe care o faci de la 21 la 40 de ori se transformă automat într-un obicei.

Vrei să-ți îndeplinești visul – fă din vizualizarea dorinței tale un obicei. Pentru asta rulează filmulețul imaginar cel puțin de două ori pe zi. Iar cel mai bine este dimineața – atunci când avem multă forță, energie și emoții.

Seara când suntem obosiți nu mai avem aceeași putere, însă înainte de somn subconștientul nostru se deschide la maxim și putem să derulăm fără prea mult efort filmulețul imaginar.

Regula № 7: Ancora – un indiciu important

Pentru a porni rapid procesul de vizualizare, crează o ancoră-indiciu pentru conștientul tău. Fixează un cadru din filmul tău. Unul luminos și memorabil. Poți să îi dai și un titlu. În orice moment vizualizează acest cadru. El, respectiv, va activa automat întreg procesul de vizualizare a filmului.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!