Gândurile influențează realitatea și transformă lumea în așa fel încât ceea ce ne dormim cu adevărat să se petreacă. Mai mult de atât. gândurile pozitive fac o realitate mai bună, în timp ce cele negative influențează negativ realitatea.
Această teorie a fost dovedită la începutul anilor ’70, atunci când omul de știință Kira Asipova studia leptonii ,particule elementare cu masa de repaus mai mică decât cea a unui nucleon.
E cunoscut faptul că teoria câmpurilor magnetice admite existența gazului care umple spațiul și pătrunde în toate corpurile. Gazul e format din particule foarte ușoare, cu o masă mult mai mică decât a electronilor. De altfel, asta explică fenomene precum telepatia. În jurul corpului, gazul formează o membrană din mai multe straturi – o aură.
În acest fel, Asipova a ajuns să poată fotografia gândurile. Imaginile au fost făcute la nivelul toracelui unor pacienți și arată modul în care există gândurile, imediat după ce au fost create și trimise spre realitate.
Imaginea alăturată este de-a dreptul fascinantă. Ea prezintă gândurile în toată splendoarea lor. Acestea semănă cu niște săgeți metalice sau au fost comparate cu niște păsări din fier, care zboară cu un scop precis. Acela ar fi să-și ducă la bun sfârșit misiunea.
Interesant este faptul că atunci când gândurile erau încărcate cu energie negativă puternică au rupt pelicula, iar fotografiile nu au putut fi analizate. Acest fapt demonstrează încă o dată cât de puternice pot fi gândurile și certitudinea nebănuită cu care influențează lumea din care facem parte.
Dacă începem însă să ne îndoim de ceva şi nu suntem siguri de acțiunile noastre, atunci gândul arată doar ca un nor, fără o formă clară și e nemişcat. În acest caz, materializarea gândirii este lentă sau nu se produce în genere.
Gândurile sunt vii
Ele sunt la fel de solide în lumea lor ca şi o piatră în lumea fizică. Corpul nostru poate înceta să mai fie, dar gândurile noastre nu pot muri niciodată.
Fiecare schimbare de gând este însoţită de o vibraţie nouă în materia mentală. Gândul-forţă are nevoie de o anumită materie subtilă (un mediu) pentru a putea acţiona.
De aceea, cu cât mai puternice sunt gândurile, cu atât mai devreme vor apare rezultatele lor. Când gândul este focalizat și i se oferă o anumită direcţie particulară, el va produce anumite efecte, direct proporţional cu puterea de concentrare a emiţătorului (adică cu forţa cu care acesta emite gândul).
Gândurile negative otrăvesc viaţa
Gândurile de îngrijorare sau de frică sunt forţe de temut care există în lăuntrul fiinţei noastre. Ele otrăvesc înseşi sursele vieţii şi distrug armonia, eficienţa pe termen lung, vitalitatea şi vigoarea.
În timp ce gândurile opuse de bucurie, bună dispoziţie şi curaj ‑ vindecă, mângâie, alină iritarea şi sporesc enorm eficienţa fiinţei prin multiplicarea puterilor mentale. De aceea, nu vă pierdeţi niciodată buna dispoziţie. Zâmbiţi şi râdeţi tot timpul.
Intre oameni exista un schimb permanent de energie, fie pozitiva, fie negativa de aceea este important sa stim in ce fel ne influenteaza viata gandurile noastre. De regula energiile se armonizeaza printr-o simpla regula matematica, cel care are energie pozitiva da celui cu vibratie mai joasa iar celalalt se incarca cu energie pozitiva. Exista insa si oameni care stiu sa ofere celor din jur energie pozitiva si totodata sa-si pastreze tonusul pozitiv in prezenta pesimistilor. Dar pentru asta, multa munca.
Gandul este o forma de transmitere a energiei, iar prin gandurile noastre influentam nu doar viata noastra ci si a celor din jurul nostru. Vi s-a intamplat vreodata sa doriti sa evitati o anumita persoana care se plange tot timpul de necazurile ei pentru ca aveti impresia ca va incarca cu gandurile ei negative ?
In crearea realitatii noastre nu doar gandul este implicat. Pana nu demult, s-a crezut ca doar prin gandurile noastre emitem energie catre exterior si cel mai puternic emitator energetic din corpul nostru ar fi creierul cu impulsurile sale electromagnetice. A fost si mai suprinzator pentru cercetatori sa constate ca trupul detine un emitator si mai puternic si anume inima.
Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!