Randy Gage: 7 legi spirituale ale prosperității tale

Randy Gage: 7 legi spirituale ale prosperității tale

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 March 2021 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitateSpiritualitate

Este dreptul tău de la naștere să fii sănătos, fericit și bogat. Acceptați acest adevăr și înțelegeți că prosperitatea poate fi atinsă pur și simplu! Oricine poate avea succes și prosperitate, trebuie să îți primești partea ta de bogăție.

Legea iertării

Dacă nu poți ierta oamenii, nu îți poți accepta averea. Dacă sufletul tău este plin de ură, iubirea nu-și poate găsi un loc în ea. Trebuie să scapi de sentimentele negative care te mănâncă și te bântuie. Iertând tot ce se întâmplă în jurul tău vei deschide calea prosperității și a banilor.

Legea imaginației

Mai întâi trebuie să vezi prosperitatea în imaginația ta. Scrie o descriere a zilei tale ideale și nu o împărtăși altcuiva decât cuiva în care ai încredere. Păstrați această descriere undeva la îndemână și recitiți-o în timpul liber. Să nu te plângi sau să te imaginezi că ești sărac, pentru că gândurile noastre se pot materializa foarte ușor, ele sunt hrănite cu energie, iar cum energia negativă ne domină pe toți, gândurile negative se pot îndeplini mai ușor.

Legea circulației

Fii dispus să renunți la ceva ce deții pentru a obține ceva ce îți dorești. Este o lege foarte importantă, renunță la toate lucrurile care sunt inutile și îți ocupă spațiul și lasă loc noului.

Legea retribuției și primirii

Dacă oferi ceva, atunci îți va fi returnat de zece ori. Când primiți beneficii, este foarte important să le împărtășiți cu alții. Dacă ai primit un dar și nu îl folosești, atunci îți insulți esența Divină. Oferă celui care are nevoie, ceea ce ție nu îți trebuie. Pentru a fi respectuos cu abilitățile tale, trebuie să te bucuri de cadouri și să le împărtășești cu ceilalți. Dacă faci acest lucru, atragi mai multe beneficii în viața ta.

Legea golului

Dacă aveți nevoie de pantofi noi, aruncați-i pe cei vechi. Dacă aveți nevoie de haine noi, curățați-vă dulapul. Trebuie să vă despărțiți de bună voie de stereotipurile voastre. Le puteți oferi celor nevoiași.

Legea zecimii

Universul își va lua întotdeauna zecimea. Este doar legea recunoștinței pentru sursa de sprijin – 10% din tot ce aveți. Nu știi niciodată cum îți va reveni zecimea. Banii sunt obișnuiți. Dar poate veni și sub formă de împăcare cu cineva, cu noi prietenii, sub formă de recuperare etc.

Legea creativității

O persoană poate obține prosperitate prin energia gândirii, intuiției și imaginației sale. Este bine să îți faci un obicei în a-ți desena gândurile, dacă îți dorești o casă, o mașină nouă, un alt loc de muncă, desenează cum ai vrea să arate schimbarea, pentru a se materializa cât mai repede.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!