Putem prelua karma altora asupra noastră?

Putem prelua karma altora asupra noastră?

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 August 2023 in Spiritualitate

„Dacă o persoană este afectată de o boală, atunci aceasta i s-a dat pentru a conștientiza o anumită situație în viața sa sau un comportament greșit. Iar atunci când îl vindecăm, nu preluăm karma acelei persoane asupra noastră?”

În general, există câteva motive pentru bolile umane.

Unul dintre ele este menționat în întrebare – persoana a trăit greșit în această viață sau în viața anterioară și astfel și-a atras boala.

Al doilea motiv al bolii este atunci când o persoană se fragmentează, își pierde integritatea: inima lui, chemarea lui îi spune să meargă într-o direcție, dar el merge în altă direcție, se ocupă de altceva decât îi place, trăiește cu cineva pe care nu-l iubește…

Al treilea motiv este atunci când o persoană are anumite atașamente întunecate, entități.

Al patrulea motiv – strict fizic: alimentație necorespunzătoare, mediu înconjurător neprielnic etc.

Acum, în ceea ce privește karma.

Karma altora nu poate să vină asupra noastră în niciun fel, deoarece karma are un „contract”: sunt în viața acelei persoane, pentru că a făcut acele lucruri.

Dacă Cel de Sus dorește să vindece o persoană și îi oferiți o sesiune de vindecare, el se va vindeca. Dacă boala i-a fost dată pentru a conștientiza o anumită situație pe care nu a înțeles-o încă pe deplin, atunci lecția nu va avea efect. Cu alte cuvinte, ultimul cuvânt aparține întotdeauna Celui de Sus.

Dar totuși, oferim lecții acestor oameni pentru că Fluxul Divin îi curăță, îi încurajează. Foarte des, după această sesiune de vindecare, încep să înțeleagă ce au făcut greșit și ce trebuie să schimbe pentru a scăpa de boală. Acest lucru poate fi comparat cu udarea unei grădini cu furtunul de apă, dar ce va crește din acel pământ udat – depinde de semințe.

Un alt aspect.

Dacă totuși ajutați o persoană și ea nu vrea să conștientizeze greșelile sale și continuă să trăiască așa cum a făcut înainte, atunci situația are două fațete. Există oameni care se „hrănesc” cu energia voastră – s-au hrănit, dar nu vor să-și schimbe viața. Acest lucru este periculos în primul rând pentru voi. Pentru că atunci când un vindecător efectuează sesiuni și nu vede rezultate, încrederea în sine îi este afectată. Și următorul pas va fi epuizarea: după contactul cu acea persoană, pierdeți mai mult decât câștigați prin consultare.

Prin urmare, există două opțiuni aici.

Fără a oferi explicații, puteți spune sincer: „Știi, nu te pot ajuta, caută un alt specialist.”

Sau aș răspunde astfel: „Bine, voi lucra, dar îndeplinește o „temă pentru acasă” – urmărește aceste seminarii online ale mele, aceste meditații, citește această carte, spune-mi pe cine ai înțeles…”. Această muncă trebuie să fie o co-creație.

Persoana trebuie să fie pregătită pentru vindecare în primul rând interior.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!