“Pune-te intotdeauna in locul celeilalte persoane. Daca simti ca te doare, probabil ca o doare si pe ea.” – 10 ganduri intelepte despre viata!

“Pune-te intotdeauna in locul celeilalte persoane. Daca simti ca te doare, probabil ca o doare si pe ea.” – 10 ganduri intelepte despre viata!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 August 2020 in Dezvoltare Personala

Aceste picaturi de intelepciune (11 Hints for life) ne pot ajuta in cele mai dificile momente ale vietii noastre. *autor necunoscut

1. Doare sa iubesti pe cineva care sa nu te iubeasca la randul lui,dar cel mai dureros este sa iubesti pe cineva si sa nu gasesti niciodata curajul de a-i spune ce simti.

2. Un lucru trist in viata este sa intalnesti pe cineva care inseamna enorm de mult pentru tine… si sa afli la final ca nu a fost destinat sa fie si trebuie sa il lasi sa plece.

3. Cel mai bun prieten iti este acela alaturi de care poti sta intr-un leagan, pe o veranda, fara sa vorbiti nimic… iar cand plecati de acolo sa simtiti ca si cum ati fi avut cea mai buna conversatie din viata voastra.

4. Este adevarat ca nu stim ce am avut decat in momentul in care ajungem sa pierdem acel ceva. De asemenea, este adevarat ca nu realizam ceea ce ne lipsea decat in momentul in care acesta ajunge in viata noastra.

5. Iti ia doar un minut sa te indragostesti de cineva, o ora sa iti placa de cineva, o zi sa iubesti pe cineva, insa o viata intreaga sa poti uita pe cineva.

6. Nu te lasa mintit de frumusete, aceasta te poate insela. Nu umbla dupa bogatie, aceasta poate disparea. In schimb, cauta o persoana care te poate face sa zambesti… pentru ca un singur zambet este suficient pentru ca o zi intunecata sa devina luminoasa.

7. Viseaza ceea ce vrei sa visezi, mergi acolo unde vrei sa mergi, fii ceea ce vrei sa fii…. Ai o singura viata si o singura sansa de a face toate lucrurile pe care vrei sa le faci.

8. Pune-te intotdeauna in locul celeilalte persoane. Daca simti ca te doare, probabil ca o doare si pe ea.

9. Un cuvant spus la intamplare poate provoca scantei. Un cuvant nemilos poate distruge o viata. Un cuvand spus in timp utile poate aduce alinare. Un cuvant tandru poate vindeca si binecuvanta.

10. Cei mai fericiti oameni nu au ce este mai bun. Ei doar fac ceea ce este mai bun din tot ce vine in drumul lor.

11. Iubirea incepe cu un zambet, creste cu un sarut, se termina cu o lacrima. Cand esti nascut, plangi si toti din jurul tau zambesc. Traieste-ti viata astfel incat in ultimele clipe tu sa fii cel care zambeste, iar cei din jurul tau sa fie cei care plang.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide