“Pune-te întotdeauna în locul celeilalte persoane. Daca simți că te doare, probabil că o doare și pe ea.” – 11 gânduri înțelepte despre viață!

“Pune-te întotdeauna în locul celeilalte persoane. Daca simți că te doare, probabil că o doare și pe ea.” – 11 gânduri înțelepte despre viață!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 April 2023 in Dezvoltare Personala

Aceste 11 sugestii pentru a trăi mai înțelept pot fi de ajutor în momentele dificile ale vieții noastre. Autorul lor poate fi necunoscut, dar mesajul lor este puternic și inspirațional.

Uneori iubirea poate fi dureroasă, mai ales când o oferi cuiva care nu te iubește înapoi. Dar cel mai dureros este să iubești pe cineva și să nu ai curajul să îi spui ce simți.

Este trist să întâlnești pe cineva care înseamnă enorm de mult pentru tine și să afli la sfârșit că nu este destinat să fie alături de tine, dar trebuie să îl lași să plece.

Cel mai bun prieten este acela cu care poți sta în liniște, fără să vorbiți, și să simțiți că ați avut cea mai bună conversație din viața voastră atunci când vă despărțiți.

Adesea, nu apreciem ce avem până când pierdem acel lucru. De asemenea, nu realizăm ceea ce ne lipsea până când acesta apare în viața noastră.

Uneori iți ia doar un minut să te îndrăgostești de cineva, o oră să îți placă de cineva, o zi să îi iubești, dar o viață întreagă să poți uita pe cineva.

Nu te lăsa amăgit de frumusețe, ea poate fi înșelătoare. Nu urmări bogăția, ea poate dispărea. În schimb, caută o persoană care îți poate aduce zâmbetul pe buze… Pentru că un singur zâmbet poate face ca o zi întunecată să devină luminoasă.

Visează ceea ce îți dorești să visezi, mergi acolo unde îți dorești să mergi, fii ceea ce îți dorești să fii… Ai o singură viață și o singură șansă să faci tot ceea ce îți dorești să faci.

Pune-te întotdeauna în locul celuilalt. Dacă simți că te doare, probabil că și pe el îl doare.

Un cuvânt rostit la întâmplare poate declanșa scântei. Un cuvânt nemilos poate distruge o viață. Un cuvânt rostit la timp poate aduce alinare. Un cuvânt tandru poate vindeca și binecuvânta.

Cei mai fericiți oameni nu au tot ce este mai bun. Ei doar fac ce este mai bun din tot ceea ce le apare în cale.

Iubirea începe cu un zâmbet, crește cu un sărut, se încheie cu o lacrimă. Când te naști, plângi și toți cei din jurul tău zâmbesc. Trăiește-ți viața astfel încât în ultimele clipe să fii tu cel care zâmbește, iar cei din jurul tău să fie cei care plâng.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!