Psihologie: de ce apar atâtea probleme în viața ta

Psihologie: de ce apar atâtea probleme în viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 February 2021 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPilde

Poate că această poveste te va ajuta să înțelegi motivul pentru care apar anumite situații dificile în viața ta.

LECȚIA SUFLETULUI

Niște suflete stăteau de vorbă: ,,Oare ce lecție să alegem să învățăm următoarea dată când vom coborî pe Pământ?” Un suflet mai curajos a spus:

– De data aceasta eu vreau să mă duc pe Pământ ca să învăț să iert. Cine mă poate ajuta?

Sufletele, cu simpatie și chiar puțină ezitare i-au răspuns:

– Asta este una dintre cele mai dificile lecții. S-ar putea să nu reușești într-o viață. Vei suferi foarte mult, dar noi te iubim și te vom ajuta.

Un suflet a spus: „Sunt gata să vin cu tine pe Pământ să te ajut, voi deveni soțul tău. În viața noastră de familie voi cauza multe probleme pentru ca tu să înveți să mă ierți. ”

Al doilea suflet a spus: „Eu pot să devin unul dintre prietenii tăi, o să te rănesc la un moment dat, pentru ca tu să înveți să ierți”.

Al treilea suflet a spus: „Eu voi deveni unul dintre șefii tăi. Te voi trata cu aroganță și uneori voi fi nedrept cu tine ca să înveți ce înseamnă iertarea.”

Sufletele au plănuit să apară în momente diferite din viața învățăcelului pentru a putea ajuta la consolidarea lecției de iertare. Deci, fiecare suflet și-a ales propria lecție, și-a atribuit roluri, și-a structurat bine planul și a plecat pe Pământ pentru a se întrupa în persoane.

Dar un aspect important despre suflete este că li se șterge complet memoria la naștere și nu mai țin minte care este scopul lor pe Pământ. Dar chiar dacă sufletele uită complet despre plan la naștere, planul tot va avea loc.

Astfel, unele persoane intră în viața noastră exact în momentul în care ne este destinat să le întâlnim. Chiar dacă nu realizăm pe moment, ele au fost trimise special pentru a ne învăța o lecție.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!