Programarea minții – modul în care voința altcuiva îți CONTROLează gândurile

Programarea minții – modul în care voința altcuiva îți CONTROLează gândurile

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 October 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSfaturiSpiritualitateViata

Ai vrut să stai acasă în weekend, dar „a trebuit” să mergi într-o vizită, unde ești complet neinteresant? Ai cumpărat un lucru și când te-ai mutat la o anumită distanță de vânzător, nu ai înțeles de ce ai făcut acea achiziție?

În ambele cazuri, vă confruntați cu un astfel de fenomen ca programarea minții. Sună înfricoșător, dar, de fapt, programarea inconștientă și conștientă este o practică foarte comună în societatea modernă. Programarea neurolingvistica, diverse practici oculte, chiar și cele mai obișnuite reclame la televizor – trebuie să avem grijă constant la toate acestea.

Programarea în lumea modernă este un fenomen frecvent, așa că trebuie să poți scăpa de acest flagel.

Conștiința unui om obișnuit este un set de programe introduse din exterior de părinți, școli, propagandă și Biserică. Și nu exagerez deloc, în mintea majorității oamenilor există foarte puține intenții și convingeri proprii.

Dar să lăsăm o vreme educația de la o vârstă fragedă. Să vorbim despre programarea care ți se poate întâmpla aici și acum.

Programarea este cea mai insidioasă influență dintre toate. Observați, nu cea mai puternică, ci cea mai insidioasă. De ce? Pentru că este dificil pentru o persoană care a căzut în capcana programării să înțeleagă că nu acționează din proprie voință, pornind din propriile scopuri și dorințe, și anume sub influența programului. Să dăm o definiție.

Programarea este un impact verbal sau non-verbal asupra minții unei persoane pentru a-i manipula gândirea și comportamentul. Verbal – folosind cuvinte, non-verbal – folosind gesturi, imagini, și chiar muzica etc.

Cum arată tehnic programarea?

Programarea conștiinței unei persoane este posibilă atunci când se stabilește contactul cu mintea sa. De obicei, atunci când vorbești cu o altă persoană, când te uiți la televizor, când te uiți la o reclamă sau un program de propagandă – i.e. un canal TV condus din spate de un anumit partid.

Pe planul subtil, programarea ( disputa ) arată ca niște cheaguri (fărâmături) de structuri de programare a energiei absorbite de chakrele superioare ale victimei. Dacă viziunea aurei este bine dezvoltată, atunci în timpul actului de programare a unei persoane de către o altă persoană, puteți vedea cum frânturile de energie descrise sunt transmise din chakrele inferioare ale agresorului.

Programare poate fi exercitată nu numai de o persoană, ci și de un egregor: un exemplu clasic este propaganda pro-guvernamentală sau de opoziție.

Programul altcuiva în cap este ca un virus, pătrunde în minte și o schimbă.

De ce este periculoasă programarea?

Programul este ca un virus care pătrunde în minte și îi dă „reflash / o rescriere a propriilor idei” conform conținutului său. Cea mai neplăcută acțiune a programării este aceea că împinge la acțiune , la astfel de acțiuni, despre care o persoană spune mai târziu: „unde era capul meu?”. Deși capul lui era în același loc, pur și simplu nu a acționat din propria sa voință, ci sub influența programului altcuiva.

Nu ar fi chiar așa de grav dacă programul te încurajează să cumperi un lucru, chiar dacă nu e foarte scump, dar complet inutil sau să votezi un anumit candidat la alegeri. Dar dacă este vorba de decizii care sunt vitale pentru o persoană? Ce profesie să alegi, ce cale de viață să urmezi, dacă este bine să te muți în alt oraș sau în altă țară.

Un manipulator cu experiență poate deruta atât de mult capul unei persoane nepregătite, încât îi va lua și ultimii bani și toate bijuteriile pe care le are, ceea ce a fost demonstrat în mod repetat de virtuozii hipnozei stradale – țiganii.

Cum să faci față programării?

Când vine vorba de programare, cea mai mare provocare reprezintă înțelegerea faptului că cineva încearcă să te programeze mintea. După ce realizezi că încearcă să te păcălească, să-ți impună ceva, programarea își va pierde cea mai mare parte din putere.

Cu cât o persoană este mai încrezătoare, cu atât știe mai bine de ce are nevoie cu adevărat, cu atât este mai puțin susceptibilă la influența programelor altora asupra minții sale.

Programarea poate fi simțită ca un oarecare disconfort, presiune în zona capului, atunci când gândurile își schimbă „deodată” direcția în timp ce vorbești cu cineva. În timpul unui stimul de programare deosebit de puternic și agresiv, poate apărea un efect numit „vârtej al capului” și o senzație ca și cum o parte a creierului este sub anestezie și „îngheață”.

Însă pentru a observa acest lucru, ar trebui să vă monitorizați constant starea. Dacă ați simțiți astfel de schimbări, întoarceți-vă mental în trecut până în momentul în care au început schimbările – amintiți-vă ce v-ați dorit înainte – „reporniți” în momentul unei stări normale, eliberându-vă de ideile altora.

Există tehnici foarte bune pentru contracararea eficientă a programării, dar necesită timp pentru a le stăpâni.

Una dintre ele este închiderea propriilor fluxuri de energie către propriile chakre și formarea unui înveliș protector – o apărare puternică împotriva atacurilor energetice-informaționale, inclusiv din cauza bătăilor de cap, dar este puțin probabil ca acest lucru să fie stăpânit imediat.

Crearea și utilizarea unei stări de referință – această tehnică vă va ajuta nu numai la recunoașterea programării ci și la lupta împotriva ei, dar cu ajutorul ei se formează o sursă a unei stări de resurse, de fapt, o sursă personală de forță.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!