Prognoza Vanga pentru 2021: ce ne așteaptă în viitorul apropiat?

Prognoza Vanga pentru 2021: ce ne așteaptă în viitorul apropiat?

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 February 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Pentru mulți dintre noi, 2020 a fost anul în care lumea s-a întors cu capul în jos, dar 2021 nu promite să fie mai ușor, conform previziunilor Babei Vanga.

Faimoasa clarvăzătoare Vangelia Pandeva Gushterova, cunoscută și sub numele de Baba Vanga, a prezis că lumea va suferi de multe cataclisme și mari dezastre în 2021

Ce a prezis Baba Vanga?

Vanga a prezis o serie de evenimente, dintre care majoritatea s-au împlinit deja.

Printre previziunile ei se numără: prăbușirea URSS, tragedia din 11 septembrie 2001, moartea prințesei Diana sau accidentul de la Cernobîl .

Adepții celebrului clarvăzător susțin că 85% din profețiile ei s-au împlinit până acum.

Clarvăzătorul bulgar care a murit la vârsta de 86 de ani în 1996 a fost numit „Nostradamus balcanic”.

Ea și-a pierdut în mod misterios vederea la vârsta de 12 ani în timpul unui uragan. Conform unor rapoarte, familia ei a găsit-o pe Vanga câteva zile mai târziu, în pragul morții, cu ochii închiși acoperiți de noroi. Mai târziu, ea a recunoscut că a experimentat primele viziuni când a dispărut, crezând că puterile superioare au înzestrat-o cu darul de a prezice viitorul și a vindeca alți oameni.

Profețiile lui Vanga au fost făcute înainte de 5079, când, după părerea ei, va veni sfârșitul lumii.

Deci, ce a prezis Vanga pentru 2021?

1. Înainte de moartea sa, clarvăzătoarea a prezis că 2021 va aduce o invazie a extremiștilor musulmani în Europa, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice din partea invadatorilor musulmani. Potrivit lui Vanga, în perioada următoare, continentul european va ajunge la „sfârșitul existenței sale”.

În special, clarvăzătoarea le-a spus celor dragi: „Extremiștii folosesc un arsenal de arme chimice împotriva europenilor”.

2. În 2021, ea a prezis și o recesiune economică în Europa și o încercare de asasinare a președintelui rus Vladimir Putin. Ea credea că pericolul pentru liderul de la Kremlin ar putea veni din chiar țara sa.

3. În plus, Vanga a prezis că președintele SUA , Donald Trump, se va îmbolnăvi de o boală misterioasă, din cauza căreia își va pierde auzul și va suferi, de asemenea, de leziuni cerebrale.

4. Clarvăzătorul a avertizat: “Lumea va trece prin multe cataclisme și mari dezastre. Conștiința oamenilor se va răsturna. Vor veni vremuri dificile. Oamenii vor fi împărțiți prin credință. Observăm evenimente distructive care vor schimba soarta umanității ,”aluzie la schimbările cu care ne vom confrunta în curând.

5. În viitorul îndepărtat, ea a prezis că „viața în spațiu va fi descoperită și va deveni clar cum a apărut prima dată viața pe Pământ ”, iar în următorii 200 de ani oamenii vor intra în contact cu frații lor spirituali din alte lumi.

6. „Uniunea Sovietică va fi reconstruită în primul sfert al secolului XXI ”.

7. Trenurile vor „zbura” în lumina soarelui. „Producția de benzină se va opri și Pământul se va odihni”. Având în vedere faptul că tot mai multe discuții sunt despre energia solară, profeția clarvăzătorului nu pare atât de îndepărtată.

8. “Un balaur puternic va pune capăt existenței omenirii. Trei giganți se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri “, a spus Baba Vanga.

Cei care au interpretat prezicerile cred că „balaurul” este China, care va deveni o superputere, iar cei trei uriași sunt Rusia, India și China, vorbind despre bani, deoarece biletele de 100 de yuani și 5000 de ruble sunt roșii.

9. La începutul secolului 21, omenirea va scăpa de cancer . „Va veni ziua când cancerul va fi legat de lanțuri de fier ”, a prezis Vanga.

10. De asemenea, un bine-cunoscut clarvăzător a prezis că sfârșitul foametei lumii va veni până în 2028, coloniile de pe Marte vor achiziționa arme nucleare până în 2256, iar pământul va deveni nelocuit până în 2341Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!