Profețiile lui Saint-Germain despre soarta omenirii. Partea I

Profețiile lui Saint-Germain despre soarta omenirii. Partea I

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 April 2023 in CuriozitățiSpiritualitate

Saint-Germain este unul dintre cele mai enigmatice și misterioase personaje din trecut. Saint-Germain a fost încarnat de mai multe ori în diferite perioade istorice, ultima dată fiind în secolul al XVIII-lea.

În prezent, reprezintă o puternică structură energetică, o energie care poartă cunoștințe, învățături și informații. Pentru cei care știu să comunice cu entitățile superioare, el este un înțelept mentor și învățător.

Ultimii doi ani au fost dați pentru a pune la încercare mulți oameni. A existat o avertizare gravă cu privire la recolta iminentă, când sufletele vor pleca într-un număr mare și vor fi multe victime, distrugeri, foc, lipsuri.

Faza activă a recoltei s-a oprit acum, dar acest lucru nu înseamnă că s-a încheiat. Se recoltează sufletele care nu au înțeles sensul existenței lor pe Pământ. Pentru mulți, viața nu a fost luată în serios, a fost trăită fără un coeficient de eficacitate.

Din punct de vedere a structurii lor și a înțelegerii lor la nivel fizic, mulți oameni, crescând ca personalități, înțeleg esența întrupării lor ca fiind multiplicarea valorilor lor materiale. Dar bunăstarea și lupta pentru supraviețuire nu sunt esența existenței pe Pământ.

Oamenii se îndepărtează tot mai mult de esența lor.

Scopul puterilor conducătoare ale Pământului este să subjugheze complet 80% din populația Pământului. Dintre aceștia, 40% trebuie să fie distruse fizic, nu simultan, dar într-un timp suficient de scurt. Multe suflete pleacă în neant, multe dintre ele vor intra și vor fi prinse în Roata Samsarei, dar planurile inițiale ale conspirației mondiale au fost grav perturbate.

Există oameni care au venit pe Pământ și poartă Lumina de sus. Ei au reușit să se stabilească aici, să crească și să se maturizeze. Aceștia sunt oamenii care mențin o gândire critică, capabili să audă lumi subtile superioare. Sunt destul de mulți, iar acest lucru reprezintă o mare amenințare pentru oamenii care stau ascunși și controlează umanitatea din umbră.

Aceștia sunt cei care “scriu notele muzicale”, pe care apoi le dau “dirijorilor”, care la rândul lor conduc “orchestra”. “Dirijorii” sunt președinții diferitelor țări. Dar unele persoane au încălcat regulile. Unii “dirijori” au ieșit de sub controlul lor și au început să acționeze după placul lor.

S-a făcut o mare investiție în religie, iluzionism, distorsionarea adevărului și în codificarea constantă a oamenilor. Dar, deoarece au apărut mai mulți oameni care ,,luminoși”, au început problemele, deoarece cei care pot vedea realitatea a ceea ce se întâmplă sunt incomozi pentru oamenii care conduc din umbră.

Codificarea oamenilor

Oamenii își pierd identitatea din cauza undelor cu frecvență joasă, a componentelor dăunătoare adăugate în aer și apă. Frecvențele înalte care conectează al treilea ochi cu energiile superioare au fost intenționat distorsionate cu ajutorul tehnologiilor sofisticate.

O mare parte a omenirii, care are gândirea simplă și pune puține întrebări, a căzut ușor sub influența minciunilor oamenilor care conduc din umbră. Ei pot fi ușor direcționați într-o direcție sau alta.

În 2022, omenirea a depășit pragul dezastrului. Totul a mers într-un mod dezorganizat, care nu a fost planificat astfel. Amploarea a ceea ce se întâmplă este mult mai profundă decât pare.

Stăpânul lumii

Oamenii care conduc lumea din umbră și stăpânul lor au nevoie de tot mai multă energie de la omenire. La început, s-a presupus că Stăpânul lumii este stăpânul spațiului dens pământean. Dar cu fiecare interval de timp, cu fiecare epocă, energia necesară a crescut din ce în ce mai mult. Deținând spațiul pământesc, această energie nu este reînnoită din exterior, ci este generată din activitatea umană.

Orice energie, fie că este vorba de frică sau supunere – orice emoții umane de vibrații joase se potrivesc pentru a reîncărca stocul energetic al Stăpânului lumii. Dar potențialul energetic global al vieții umane a ieșit de sub control, nu este echilibrat și este destul de dificil să guvernezi această forță haotică.

Stăpânului lumii îi trebuie multă energie, iar majoritatea o obține prin războaie, agresiune, suferință, sacrificii, adică prin vibrații joase. Dar i se potrivește și energii mai înalte, luminoase și subtile.

Până la un anumit punct, echilibrul a fost menținut, dar distorsiuni și interpretări greșite ale libertății de alegere a sufletului, a multor legi ale vieții și ale universului au dus la faptul că procesul degradării umanității în ansamblu este evident, în ciuda progresului înregistrat.

Haosul a cuprins lumea, iar nici măcar cei cu putere nu vor reuși să găsească echilibrul. Stăpânului lumii îi lipsește energia pe care o primea înainte, a devenit nesătul, astfel încât epoca conflictelor militare, dezastrelor și catastrofelor a fost activată din nou în lume.

Dar pentru fiecare forță există o altă forță. Structurile luminoase ale forțelor superioare nu stau cu mâinile în sân.

Este timpul să ne pregătim armele

Anul acesta vor fi vizibile multe schimbări semnificative pe arena mondială. Multe instituții de guvernare a oamenilor vor slăbi, vor fi nevoiți să-și ascundă urmele activității lor. Mulți lideri vor pleca de la posturile lor, iar unii chiar din viață.

Anul 2023 va fi un an al încercărilor. Anul 2022 a fost semnificativ prin faptul că timpul și spațiul s-au comprimat foarte mult. O mare parte a omenirii nu a putut suporta aceste distorsiuni spațiale și a intrat literalmente într-un mod degenerativ de existență – trădare, înlocuirea conceptelor, plecarea în lumea iluzorie și tot ce poate fi legat de aceste fenomene.

Toate acestea se vor opri brusc, destul de neașteptat. Sufletele care nu au trecut prin această experiență vor începe să plece în mod activ, să părăsească corpurile fizice. Și asta nu va mai fi consecința războaielor și bolilor, ci va fi timpul pregătirii armelor.

Perioada de încercare va fi destul de lungă și dificilă pentru oameni. Fiecare strat al societății va încerca să supraviețuiască pe seama celorlalți, așa că mulți vor realiza cu groază că trebuie să se bazeze doar pe ei înșiși.

Aici va juca un rol foarte important și semnificativ încărcarea spirituală a oamenilor. Trebuie să înțelegem că doar datorită vibrațiilor ridicate națiunea va putea fi reparată, societatea va urca la un alt nivel de dezvoltare.

Oamenii luminoși și cu un nivel ridicat de spiritualitate nu sunt atât de mulți în comparație cu majoritatea, dar sunt suficienți pentru ca procesele de refacere și renaștere să fie cât mai utile și mai tangibile.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!