Procesul de trimitere a mesajelor telepatice: iată cum puteți face acest lucru

Procesul de trimitere a mesajelor telepatice: iată cum puteți face acest lucru

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 March 2021 in Spiritualitate

Este nevoie de o răbdare extraordinară, efort, dăruire și hotărâre pentru a intra în lumea spiritualității și a profita de beneficiile acesteia. Credința și încrederea sunt esențiale, dar a lucra din greu va fi calea pentru a obține rezultatele finale dorite!

Oamenii sunt uimiți de ceea ce pot face controlând energia. De fapt, asta facem noi oamenii de milenii. Pur și simplu devenim mai sofisticați și mai preciși pe măsură ce progresăm și asta este minunat.

Cu toate acestea, oamenii s-au concentrat mai mult pe controlul energiei pentru a modifica și utiliza realitatea materială, în timp ce aspectele spirituale ale controlului energiei au fost ignorate în ultimele secole.

Cu toate acestea, vechile perle ale înțelepciunii sunt încă vii. Una dintre cele mai populare și mai interesante metode este telepatia! Dacă ai forță spirituală, poți chiar să comunici mental. Iată ce este necesar pentru a crea o conexiune telepatică:

Expeditor și destinatar

Când doriți să trimiteți un mesaj, sunteți expeditorul. Încercați să transmiteți mesajul destinatarului și cel mai bine este să începeți comunicarea telepatică cu destinatarul care stă în fața dvs., când abia începeți să învățați această artă.

Pe măsură ce progresați, veți putea sta în direcții opuse sau în camere diferite pentru a vedea cum vă dezvoltați abilitățile.

Înainte de a încerca chiar să trimiteți un mesaj, este foarte important să înțelegeți că credința dvs. în acest proces va sta la baza comunicării voastre! Cu cât ești mai încrezător, cu atât mesajul tău va fi mai luminos pentru destinatar.

Relaxați-vă mușchii

Creierul tău funcționează cel mai bine atunci când corpul tău este relaxat. Inițiați-vă conexiunea telepatică relaxându-vă corpul. Puteți respira adânc pentru a obține mai mult oxigen în celulele dvs. și pentru a le menține proaspete. Respirația profundă îmbunătățește, de asemenea, concentrarea!

Limpezește-ți mintea

Orice tensiune este critică pentru toate tehnicile spirituale, chiar și pentru elementele de bază, cum ar fi meditația. Deci, dacă doriți să vă angajați în practici spirituale, mai întâi de toate, trebuie să învățați să vă controlați și chiar să „opriți” propriile gânduri.

Începeți vizualizarea

Vizualizarea destinatarului și a mesajului pe care doriți să îl trimiteți este, de asemenea, o parte importantă a procesului. Nu numai în acest scop, ci și pentru majoritatea practicilor spirituale de control a energiei, axate pe obiective specifice, vizualizarea este o necesitate. Deci, încercați să vă imaginați cum mesajul dvs. este trimis și primit de către destinatar.

Transmiterea mesajului

Trebuie să vizualizați clar în minte mesajul și destinatarul! Începeți cu o singură imagine a unui obiect simplu, cum ar fi un măr, o inimă sau un creion etc. Încercați să prezentați imaginea cât mai viu posibil în mintea dvs. Acum dorește-ți ca acest mesaj să ajungă la destinatar. Ai încredere că vei reuși. Rămâi relaxat în orice moment; tensiunea îți poate ruina munca.

Nu mai trimite mesajul

De-a lungul întregului proces, va veni un moment în care simțiți că mesajul a fost transmis. Oprește-te în acest moment. Trimiterea unui mesaj poate dura de la câteva secunde la câteva minute.

Rolul destinatarului

Destinatarul este o parte vitală a întregului proces. Trebuie să alegeți momentul exact pentru a fi trimis mesajul telepatic corect. Comunicarea cu o persoană sau pregătirea unei conexiuni telepatice poate duce la eșec complet dacă ambii participanți nu sunt dezvoltați spiritual.

Comparați întotdeauna rezultatele și luați note. De asemenea, puteți experimenta emoții ciudate sau diferite procese spirituale atunci când încercați să vă conectați cu o anumită persoană. Ia notițe despre tot și încearcă să cunoști natura abilităților tale de comunicare, precum și să înveți cum să devii mai bun la ceea ce faci!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!