Principiile Feng Shui ale bogăției: modul de atragere a finanțelor și creșterea veniturilor

Principiile Feng Shui ale bogăției: modul de atragere a finanțelor și creșterea veniturilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 March 2021 in Sfaturi si TrucuriSpiritualitate

Feng Shui este o artă orientală despre fluxul de energie și atragerea fericirii. Experții au vorbit despre principiile Feng Shui care vă pot ajuta să atrageți mai multă bogăție și succes în viața voastră.

Canalul de bani poate fi deschis în mai multe moduri. Cele mai simple sfaturi descrise mai jos vă vor ajuta să atrageți mai ușor banii în viața voastră. Acestea vor fi utile atât oamenilor de rând, cât și oamenilor de afaceri. Amintiți-vă că bogăția nu stă în bani, ci în satisfacția vieții.

Alegerea portofelului potrivit

Alegerea culorii portofelului trebuie să fie corectă. Cea mai bună opțiune este roșu, deși experții au observat că și verdele este la fel de benefic. Dar principalul lucru este să rețineți ce nu puteți stoca în portofel.

Înțelepții din est au susținut că trebuie evitat golirea portofelului. Este necesar să conțină întotdeauna cel puțin o monedă și o bancnotă. Acest lucru vă va mări veniturile. Dacă lăsați un portofel în casă, atunci numai în sufragerie sau pe hol. Acesta nu aparține bucătăriei sau dormitorului.

Atenție la apă

În primul rând, trebuie să vă asigurați că nicio picătură de apă nu se prelinge, că țevile și robineții nu se scurg. În al doilea rând, trebuie să economisiți apă, nu să o vărsați, să nu o risipiți, deoarece finanțele vor curge împreună cu ea.

Apa este importantă nu numai în forma sa naturală. Experții recomandă să puneți o imagine care arată un loc cu apă pe desktopul computerului, să puneți tablouri cu reprezentații ale oceanului, râurilor, mării, cascadei și așa mai departe în biroul dvs.

Talismane corecte

Există mai multe talismane în Feng Shui asociate cu domeniul finanțelor. Cea mai faimoasă dintre ele este statueta „hotei”. Ea te ajută să îți faci noi cunoștințe. Dragonul ajută la luarea deciziilor. Broasca cu trei picioare aduce mare noroc. Toate aceste talismane sunt benefice dacă sunt puse pe hol sau în birou la locul de muncă.

Activarea zonei bogăției

Anterior, am vorbit deja despre cum să activezi zona de finanțe în orice casă. Acesta este un proces destul de lung, dar dacă începeți să urmați recomandările pentru activarea acestei zone, veți avea multe alte oportunități noi în sfera financiară în viața dumneavoastră.

Încercați să ventilați camera

Acest sfat este universal, deoarece aerisirea ajută la o mai bună circulație a energiei Chi. Beneficiile pot fi văzute nu numai în sfera banilor, ci și în sfera sănătății și a iubirii. În fiecare zi, dimineața și seara, trebuie să introduceți cel puțin puțin câteva minute aer proaspăt în casă.

Curățenie și ordine

Oricât de mare ar fi casa ta, dacă este mizerie și haos, atunci exact același lucru se va întâmpla cu viața ta financiară. Nu este suficient doar să respectați toate regulile și recomandările Feng Shui descrise mai sus. Fără curățenie în casă, acestea vor fi de puțin folos, deoarece fluxurile de energie circulă în mod normal doar într-un apartament curat. De asta cei mai mulți oameni bogați își angajează o menajeră.

Fluxurile de energie poartă energia creativă Chi, umplând fiecare colț cu ea. Oamenii care locuiesc într-o astfel de casă vor fi întotdeauna cu un pas înaintea tuturor celorlalți. Vor avea constant idei noi. Scăpați de lucrurile vechi, inutile, de cele defecte, de tot ceea ce nu este folosit și doar umple spațiul, aglomerând casa. Orice lucru rupt trebuie de asemenea aruncat.

O atenție deosebită trebuie acordată holului și bucătăriei. Holul este locul unde energia își găsește drumul și pe unde intră în casă. Nu ar trebui să existe nimic nefolositor. Nu ar trebui să existe munți de vase murdare în bucătărie. Este de dorit ca totul să fie la locul său.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!