Primul pas pentru a scăpa de artrită: eliminați alimentele periculoase pentru articulații din alimentația dumneavoastră

Primul pas pentru a scăpa de artrită: eliminați alimentele periculoase pentru articulații din alimentația dumneavoastră

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 January 2021 in Remedii NaturisteSanatate

Artrita este o boală teribilă, care este ca un blestem pentru vârstnici . Dar cel mai rău lucru este că tinerii și chiar copiii pot suferi de artrită.

Deși boala are multe varietăți, nutriționiștii au identificat din ce în ce mai mult o legătură directă între artrită și alimentația slabă. Prin urmare, astăzi vă vom vorbi despre ce produse ar trebui evitate, astfel încât să nu vă confruntați cu probleme articulare, și, de asemenea, vă vom oferi metode alternative de tratare a artritei.

Tratament articular fără intervenție chirurgicală

În mod surprinzător, multe dintre alimentele pe care le consideram sigure și chiar utile ne distrug de fapt corpul. Evitarea acestor alimente este cea mai bună prevenire a artritei .

Hamsia

Cineva ar putea sugera că hamsia, șprotul este periculos pentru sănătate datorită conținutului său de sare, dar nu este așa. De fapt acest produs conține purine – substanțe care provoacă gută în cantități mari. După consumarea regulată a șprotului, în corp crește cantitatea de acid uric , care nu este eliminat din corp, ci rămâne pe suprafața articulațiilor, deteriorându-le.

Semințele de floarea-soarelui

Semințele cu care suntem obișnuiți conțin o mulțime de acizi grași omega-6 , care în cantități mari sunt periculoase pentru organism. Acestea cauzează nu numai boli articulare, ci și boli de piele (eczeme, acnee). Omega-6 se poate depune în articulații și crește durerea prin dizolvarea cartilajului dintre oase.

Brânza

Brânza conține ioni de calciu și în concentrație mare. Și dacă în cantități mici brânza este chiar benefică, atunci consumarea prea frecventă a acesteia provoacă spasme musculare și dureri articulare.

Pentru persoanele cu artrită, aceste 3 produse sunt interzise, ​​deoarece complică doar tratamentul bolii. Ei bine, pentru cei care nu se deranjează încă cu probleme articulare, vă putem recomanda consumarea acestor produse rar și în cantități mici. Trebuie amintit că toate lucrurile bune sunt benefice cu măsură.

Lucrul înfricoșător este că artrita nu poate fi vindecată nici măcar cu o intervenție chirurgicală. Prin urmare, pentru a atenua simptomele bolii, tratamentul artritei cu remedii populare va fi optim . Aceeași cale este potrivită și pentru cei care au contraindicații la tratamentul cu preparate farmaceutice.

Unul dintre cele mai populare tratamente pentru artrită este oțetul de mere. Înainte de fiecare masă (dar nu mai mult de 5 ori pe zi), ar trebui să beți un pahar de apă, după ce adăugați 1 linguriță de oțet de mere. Acest trataement durează aproximativ două săptămâni.

Dacă o persoană are un stomac bolnav, doza de oțet ar trebui să fie redusă la jumătate, dar cursul tratamentului va crește, de asemenea, de la 2 la 4 săptămâni.

De asemenea, usturoiul obișnuit reduce durerea articulațiilor. Este suficient să curățați și să tocați mărunt 5 căței de usturoi, turnați 0,5 l de alcool peste ei și puneți amestecul într-un loc întunecat timp de 10 zile. Această tinctură trebuie consumată câte 1 linguriță înainte de fiecare masă.

Metodele tradiționale de ameliorare a durerilor articulare sunt multe. Fiecare pacient poate alege tratamentul în funcție de nevoile sale.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!