Image

Primul gând este intuiția. Învață cum să ai încredere în ea!

Publicat de Patricia Esca pe 27 February 2021 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Intuiția vă poate ajuta în foarte multe situații în viață. Însă, faptul că intuiția nu este chiar un procedeu de gândire confirmat de către cercetători, ea duce la multe interpretări greșite. Unii cred în existența sa, în timp ce alții o neagă complet.

Să presupunem că intuiția există, dar de multe ori, o persoană o poate confunda cu frica. Frica de acțiune și lipsa de informații nu ar trebui justificate de sentimentele intuitive. Iată cum definim noi proprietățile intuiției pentru a o materializa.

Intuiția include 4 aspecte:

1. Încrederea

Încrederea este o componentă foarte importantă. Dacă simțiți că, dintr-un anumit motiv, nu puteți avea încredere într-o persoană, intuiția funcționează foarte bine aici. Mizați pe acest sentiment și urmați-l. Principalul lucru este să analizăm de ce a existat neîncredere în persoana respectivă.

Poate că ați fost influențat de un principiu stereotip? Sau poate că ați dat peste acest tip de oameni în trecut și acum încercați să vă protejați de ei. Citiți despre limbajul corpului, vă va ajuta să analizați mișcările, gesturile, expresiile faciale ale interlocutorului. Astfel, veți putea găsi o explicație pentru orice, din punct de vedere științific. Încercați să vă bazați pe intuiție pentru a lua deciziile corecte.

Citeste si  Modurile prin care putem sa ne facem o karma buna, pozitiva echilibrand balanta faptelor

2. Acțiunea

Subconștientul nostru ne dă întotdeauna un mesaj ca să ne îndrume dacă este bine sau nu să facem anumite lucruri. Încearcă să-l asculți. Fă un pas în acea direcție și atunci se vei vedea dacă intuiția ta este corectă sau nu. Ar trebui să vezi dacă funcționează înainte să iei anumite decizii importante din cauza ei.

3. Credința

Cel mai puternic sentiment din univers este credința. Dacă o persoană crede în sine, în forța sa, în acțiunile sale, succesul va fi garantat pentru ea. Uneori, chiar și cei mai nepricepuți oameni fac lucruri grozave, atunci cred în forțele lor proprii. Orice ai face, crede întotdeauna că va funcționa.

4. Primul gând

Primul tău gând este mereu cel mai dificil mesaj de recepționat, deoarece trebuie să fii atent. Este foarte ușor să îl ratezi sau să nu îl observi. Primul gând este întotdeauna corect, învață să vorbești cu lumea ta interioară. În orice situație, pune-ți o întrebare, iar primul gând care îți vine în minte este răspunsul corect. Ascultă-ți intuiția. Uneori ne aflăm în situații în care deciziile trebuie luate instantaneu, iar atunci ne bazăm pe decizii intuitive.

Citeste si  Dumnezeu este Oceanul de Spirit, iar oamenii sunt asemanatori valurilor care apar pe suprafata sa. Vazute dintr-o barca, aceste valuri par sa fie foarte diferite - unele sunt inalte si puternice, altele sunt mici si insignifiante.

Tu ce părere ai despre intuiție? Crezi sau nu în ea? Ce s-a întâmplat atunci când ai ascultat-o?


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!