“Tu primești exact ceea ce oferi”- una din legile universului.

“Tu primești exact ceea ce oferi”- una din legile universului.

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 April 2020 in De Suflet

Într-una din zile un negustor de produse lactate primeşte o invitaţie de a se prezenta la judecătorie pe data X, fiindu-i intentat un proces de către brutar. Omul e foarte îngrijorat şi până la data procesului nu-şi mai găsea liniştea. Se tot întreba cu ce o fi învinuit.

Brutarul însă ştia. Şi încă cum. Îl tot bănuia pe lăptar că îl înşeală la cântar atuncea când cumpăra de la el unt. Aşa că nu o dată, după ce lăptarul îi aducea kg de unt şi pleca, imediat cântărea marfa, în prezenţa unor martori.

Într-adevăr, bănuielile sale erau justificate. Ba primea 900 g, ba 800; au fost cazuri când a primit şi 750 g de unt în loc de 1 kg. În ziua judecăţii, judecătorul întreabă negustorul de lactate:

– Spune, dumneata ai cântar cu care să cantareşti untul ce-l vinzi?

– Nu, domnule judecător. Nu am.

– Păi, atunci cum pretinzi că vinzi untul cu kilogramul?

– Păi, să vedeţi. Eu am o balanţă, pun pe o parte a balanţei kilu’ de pâine ce o cumpăr de la brutar, iar pe cealaltă parte pun unt până ce balanţa se echilibrează…

La final judecata a fost una dreapta.

Deci nu uitati…de cele mai multe ori in viata primesti ceea ce oferi.

“Tu primești exact ceea ce oferi”- una din legile universului.

Ce frumos, ușor și ce complicat în același timp.

Tot ceea ce creezi și emiți ca informație și energie cu forța minții se întoarce înapoi la creator.

Atunci când emiți iubire, pace, bucurie, vei primi iubire, pace bucurie.

Atunci când emiți agresivitate, neliniște, stres, vei primi agresivitate, neliniște, stres.

Tot ceea ce creezi și dăruiești inclusiv în planul fizic, concret, material se întoarce sub formă de energie și informație înapoi la creator.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Realitatea ta înconjurătoare reflectă exact ca o oglindă ceea ce creezi și conții tu în interiorul tău.

Vă propun un exercițiu practic de cunoaștere și înțelegere de sine.

Uitați-vă în viața voastră pe dimensiunile esențiale: personal, familial, profesional, financiar și social, și vedeți cum stați.

Observați și conștientizați ce oferiți real în fiecare dimensiune.

De exemplu întrebați-vă ce ofer eu în plan:

– Personal: iubire, pace armonie, critică, înțelegere, bârfă, judecată, blândețe, respect, frică, furie, agresivitate, încredere, etc.

– Familial:iubire, înțelepciune, compasiune, înțelegere, armonie, cuvinte frumoase, daruri, liniște, dizarmonie, contradicții, respect pentru trăirile celor din familie, orgoliu, comparații,furie, agresivitate, intoleranță, etc;

–Profesional: dăruire, informare, cunoaștere actualizată, înțelegere, toleranță,bârfă, critică, cuvinte distructive, gânduri de invidie și neputință, beneficitate, respect pentru adevărul fiecăruia, etc;

– Financiar: generozitate, dăruire, respect, muncă, acceptarea banilor în viața și acțiunile d-voastră, perseverență, invidie, gelozie, dorință de cunoaștere, dorința de a experimenta necunoscutul, frica de a nu-i avea, etc;

–Social: respect, înțelegere, consecvență, compasiune, smerenie, apreciere, iubire, dragoste, implicare în activități sociale, dăruire, nepăsare, critică, invidie, distrugere, furie, frică, neimplicare,etc;

După ce reușiți să vă faceți o radiografie cinstită, corectă și reală din poziția de observator – adică cu obiectivitatea momentului respectiv – veți descoperi că ceea ce dăruiți aceea primiți. Adică viața voastră este exact așa cum o creați prin ce oferiți.

Asta înseamnă să îți creezi realitatea.

Când ești conștient de asta poți să lucrezi ca să-ți schimbi viața schimbându-ți mintea sau ceea ce oferi cu ajutorul minții.

Sunt două moduri de a crea realitatea: conștient și inconștient.

În starea creației conștiente ești stăpânul(a) minții și a realității tale. Când ceva nu îți place la viața ta sau în ceea ce trăiești începi conștient să emiți ceea ce vrei de fapt să trăiești.

În starea inconștientă tot ce creezi se întâmplă datorită determinismului exterior și atunci nu îți poți crea realitatea cum vrei tu ci accepți ceea ce vine din exterior tot prin ceea ce oferi cu mintea ta.

Oricum ar fi primim ceea ce oferim.

Așa că dacă trăim fără să fim responsabil de acțiunile noastre și tot așteptăm ca altcineva să ne dea ceva, să ne ajute, să ne salveze, etc. Am o veste. Nu se poate. Nimeni în locul nostru nu poate să creeze viața noastră. Așa că e un moment important să conștientizăm că așteptăm în zadar ca cineva din afară să ne ofere ceva ca să ne creeze o viața minunată.

Haideți să conștientizăm că suntem suma a ceea ce gândim și emitem. Așa că e foarte simplu să schimbăm ce gândim prin cunoaștere, atenție, concentrare, voință, perseverență și disciplină.

De ce spun că e foarte simplu? Pentru că toate aceste calități le conținem încă de la naștere atât pe cale genetică cât și în Sinele nostru Divin.

Aceasta este forța iubirii.

“Accesăm ceea ce conținem,

amplificăm ceea ce accesăm,

emitem crea ce am amplificat

și primim ceea ce am dăruit.”

Deci accesați-le și veți primi exact ceea ce dăruiți. Spor la lucru cu voi. Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!