Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem in atmosfera, din punct de vedere vibratoriu: ganduri, vorbe ,dorinte, fapte, sentimente, se intorc la noi, producand efecte perturboatoare in campul nostru energetic.

Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem in atmosfera, din punct de vedere vibratoriu: ganduri, vorbe ,dorinte, fapte, sentimente, se intorc la noi, producand efecte perturboatoare in campul nostru energetic.

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 May 2020 in Spiritualitate

Intreaga lume trebuie sa ajunga in Lumina, invatand anumite reguli de viata. Cele 10 porunci sa ne fie ghid in viata: sa fii bun, sa-ti iubesti aproapele, sa nu minti, sa nu furi,sa nu ucizi, sa-ti iubesti parintii si fratii…sa nu, sa nu, sa nu… Pentru asta nu ajunge o viata… Deci exista reincarnare. Unora le trebuie multe vieti sa invete, altora mai putine. Se cunosc exemple ale unor oameni care intr-o viata au inceput cu crime si apoi sau pocait, devenind oameni credinciosi, ajutandu-si foarte multi semeni. Karma este sarcina pe care o are sufletul, de a suferi intr-o alta viata, ulterioara, datorita greselilor anterioare, in asa fel incat sa invete sa iubeasca si sa creada in Dumnezeu si astfel se inalta la lumina. Cine reuseste sa descopere greselile aduse din alte vieti, usor va reusi sa stearga karma…rugaciune, prin multa rugaciune.

Legatura karmica este perpetua, trece din generatie in generatie si culege tot ce inseamna negativ din comportamentul omului: boli, suferinte psihice, necazuri, ghinioane, pacate grele, fapte nespovedite. Toate acestea constituie baza spirituala, ce se mosteneste, cauza complexa a problemelor noastre din viata actuala, o radacina adanca ce depinde de karma stramoseasca. Poporul din care ne tragem viata ne afecteaza karma, prin atitudinea stramosilor fata de Dumnezeu.

Afirmatii vindecatoare care pot ajuta: Sunt vindecat pe deplin; Voi reusi tot ceea ce imi propun; Am curajul sa infrunt viata cu toate greutatile ei; Sunt puternic, echilibrat, ma descurc in orice situatie; Nu sunt singur niciodata; Ma simt protejat si iubit; Ceea ce mi se intampla este in planul divin; Toate vor trece cu bine; etc.

Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem in atmosfera, din punct de vedere vibratoriu: ganduri, vorbe ,dorinte, fapte, sentimente, se intorc la noi, producand efecte perturboatoare in campul nostru energetic. De accea , nimeni nu poate face rau altuia, fara sa plateasca. Cand aveti ganduri negative pentru o persoana, este bine sa va rugati pentru aceasta. Agresivitatea subconstienta fata de orice om se transforma intr-un program de auto-distrugere. Nu vorbiti despre nenorocirile traite, pentru ca ele pot prelungi durata lor.

Este mai bine sa plangeti decat sa urati. Cand plangeti, agresivitatea se elimina. Nu cautati plata, nici lauda, nici rasplata. Nu cautati mila sau compatimiri. Iertati ca sa va vindecati. Cum daruiesti asa primesti. Rugati-va ca cei din jur sa fie fericiti, ca sa fiti fericiti. Poate ai urat, dar acum realizezi ca cine te-a facut sa suferi, cine te-a ranit, jignit sau daca candva in acest fel chiar tu ai gresit fata de aproapele tau… pedeapsa mai devreme sau mai tarziu va veni si vei plati: Legea Universala

Daca eu te urasc pentru ca m-ai facut sa sufar candva, tot mie imi fac rau, ma sufoc , ma imbolnavesc, ma usuc. Imi incarc karma si nu voi ajunge la Lumina …

„Iubim fiecare om, pentru ca Dumnezeu ii iubeste si ii iarta. Nimeni nu a iesit viu din viata, asa ca trebuie sa ne bucuram de tot ceea ce aceasta ne ofera. ”-Hrisostom Filipescu

Ghid de parapsihologie si terapii neconventionale – Liviu Andronovici -Editura Bucuresti 2014Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!