Poate ca acum suferi, insa va veni o zi in care vei simti fericirea adevarata! Pana in acea zi, accepta durerea si lasa lacrimile sa curga. Asculta-ti franturile inimii…

Poate ca acum suferi, insa va veni o zi in care vei simti fericirea adevarata! Pana in acea zi, accepta durerea si lasa lacrimile sa curga. Asculta-ti franturile inimii…

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 April 2019 in De Suflet

“Fă-ţi datoria oricând.Totdeauna va fi cineva care să te vadă: tu însuţi.” – N.Iorga

De cate ori ai ajuns sa simti ca te urasti din cauza tuturor motivelor gresite? De cate ori ti-ai dorit sa construiesti pereti in loc de poduri gandindu-te ca poate asa ai putea sa iti protejezi inima? De cate ori te-ai rugat sa fii destul de curajoasa pentru a pleca?

Au fost atat de multe momente incat deja ai pierdut numarul.

Da, te-ai indragostit de persoana gresita. Ai renuntat la toate planurile tale pentru ei. Ai lasat ca fluturii din stomac sa iti ajunga pana in cap. Si ti-ai convins mintea ca cel mai bine este ca inima sa preia controlul.

Ai devenit vulnerabila la toate minciunile si inselatoriile. Ai devenit o victima pentru ca ai crezut ca dragostea este de ajuns pentru a schimba o persoana. Insa, in cele din urma, ti-ai dat seama ca lucrurile nu stau chiar asa.

El nu isi da seama de cat de importanta esti. Nu isi da seama de valoarea ta. Iti poti pierde timpul asteptand ca el sa te iubeasca, insa nu iti va impartasi dragostea. Si poti distruge toate zidurile pe care le-ai construit pentru ca tot nu va fi de ajuns.

Stii de ce?
Pentru ca nu poti forta dragostea. Indiferent de situatie dragostea nu este suficienta daca este destinata unei persoane gresite.

Da, doare. Doare pentru ca pentru tine este important chiar daca nu merita. Nu te poti opri sa nu te urasti si cu siguranta nu te poti opri din suferinta. Esti om si durerea este o amintire a fiecarui “Cum ar fi fost daca…”.

Poate ca doare si acum insa, crede-ma, intr-o zi vei fi bine. Ranile se vor vindeca, lacrimile se vor opri si durerea va disparea.

Ranile vor deveni cicatrici cand va veni timpul potrivit. Intr-o zi, te vei uita la persoana care ti-a frant inima si nu vei mai simti nimic. Si, in sfarsit, poti pleca fara sa iti para rau.

Intotdeauna reaminteste-ti ca este cineva care merita si care te asteapta… si care va aparea in viata ta atunci cand te astepti cel mai putin.

Pana in acea zi, accepta durerea si lasa lacrimile sa curga. Asculta-ti franturile inimii. Si, indiferent de ce se intampla, nu lasa niciodata durerea sa te impiedice sa fii fericita din nou.

Stiu ca am gresit…

atunci când am renunţat la visurile mele doar pentru că alţii m-au descurajat…

…când am spus “Nu mai pot!”, înainte să fi încercat măcar.

…când am ascultat păreri despre mine şi am suferit, uitând că nu ar trebui să las pe nimeni să îmi spună cine sunt.

…când m-am lăsat amăgită de cuvintele frumoase şi de promisiunile unor oameni care au văzut în mine doar o punte către scopurile lor.

…când nu am spus adevărul de teamă că-i voi îndepărta pe aceia care nu-l suportau.

…când am amânat să spun: “Iartă-mă!”, “Îmi pare rău!”, “Te iubesc!”.

…când mi-a fost teamă să mângâi, să îmbrăţişez şi să sărut.

…când am lăsat orgoliul să mă înstrăineze de oameni.

…când nu am făcut primul pas spre împăcare…

…când am dus lupte care nu erau ale mele.

…când am risipit cuvinte, emoţii şi lacrimi.

…când am judecat fără a cunoaşte.

…când am vorbit în loc să fi ascultat.

…când am ales rațional și mi-am ignorat chemarea inimii, temându-mă de judecățile lumii.

…când m-am amăgit cu iubiri şi cu prietenii iluzorii.

…când m-am lăsat condusă de slăbiciuni şi n-am avut curaj să renunţ la oameni care nu mă meritau, crezând că nu voi putea trăi fără ei.

…când am cerşit iubire şi am implorat iertare pentru greşeli închipuite.

…când m-am învinovăţit şi am crezut că nu sunt destul de bună pentru a merita dragostea anumitor oameni.

…când m-am simțit urâtă, nedemnă și inutilă.

…când am ales singurătatea pentru a-mi pansa rănile sufletului.

…când m-am irosit străduindu-mă să le dovedesc cum sunt cu adevărat acelora incapabili să mă cunoască.

…când nu mi-am protejat secretele și am uitat că unii caută doar să afle lucruri compromițătoare pe care să le folosească mai târziu împotriva ta.

…când m-am încăpăţânat să aştept în faţa unor uşi închise definitiv.

…când nu i-am iertat de îndată pe cei care mi-au greşit şi am dus povara unor încărcături sufleteşti nemeritate şi inutile.

…când n-am ales un drum diferit şi m-am încăpăţânat să merg alături de unii oameni pentru care eram doar o umbră…

…când am renunțat la mine pentru a fi așa cum au vrut alții.

…când m-am lăsat folosită şi am uitat ce merit cu adevărat.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!