Pisicile te protejează pe tine și casa ta de spiritele rele și de energiile negative

Pisicile te protejează pe tine și casa ta de spiritele rele și de energiile negative

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

Pisicile sunt creaturi cu adevărat uimitoare. Există mult mai multă magie în viața lor decât ți-ai putea imagina. Deci, pisicile nu numai că protejează casa de șoareci ci alungă și spiritele rele și blochează pătrunderea energiei negative în casă.

Aceste animale sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a atrage prezența energiei negative și de a o transforma în energie pozitivă. În mod surprinzător, majoritatea oamenilor se simt mai liniștiți în jurul unui pisoi vesel.

Pisicile ne văd aura și îi observă chiar și cele mai mici modificări. Ele pot „pătrunde” în aură și îi pot remedia defectele. Oricât de ciudat ar părea, aceste animale de companie sunt capabile să salveze o persoană de boli. Din punct de vedere spiritual, o pisică te ajută să rămâi pe linia de plutire. În învățăturile budiste, pisica este descrisă ca un refugiu temporar pentru sufletul unei persoane extrem de spirituale.

Pisicile pot indica proprietarului că în casă există ceva din lumea energetică. Dacă vă vedeți pisica privind în gol, atunci ea vede ceva invizibil pentru ochiul uman.

Demonstrându-și afecțiunea, aceste animale sunt capabile să împărtășească vibrațiile lor cu oamenii. Ți-ai mângâiat vreodată pisica când s-a așezat pe piept și ați simți o ușurare bruscă? În astfel de momente, vibrațiile sunt schimbate.

Deși unii oameni consideră că pisicile sunt creaturi leneșe, există o explicație pentru această lene. În timpul somnului, pisica te eliberează de energia negativă pe care ai acumulat-o. Dacă pisica ta doarme de cele mai multe ori, o face pentru că are puterea mult mai benefică în timpul somnului. Iar este mai bine să aveți două pisici, astfel încât să poată împărtăși această muncă între ele.

Unii oameni cred că îngerii ne apar în forma unei pisici. În cartea sa „Îngeri și demoni. Ce știm cu adevărat despre ei? “Peter Kreeft scrie că atunci când s-a simțit deprimat, i s-a părut că îngerul său păzitor se află în corpul animalului său de companie. Potrivit scriitorului, a existat ceva special la pisica sa și l-a influențat foarte mult.

Nu trebuie să te uiți atent la animalul tău de companie pentru a-ți da seama că este special. Inspirația poate fi extrasă din prezența oricărei pisici.

Știu că există mulți adversari ai pisicilor în lume care susțin că nu există nimic magic la aceste animale. Dar permiteți-mi să nu fiu de acord – cu siguranță există ceva magic în pisici.

Puteți să ne arătați o poză cu răsfățata voastră?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!