Pisicile au puteri care vă pot vindeca mintea, corpul și sufletul

Pisicile au puteri care vă pot vindeca mintea, corpul și sufletul

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 December 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Pisicile sunt unele dintre cele mai vechi animale de pe planetă, dar sufletul lor nu s-a schimbat mult de atunci. Dacă ai o pisică acasă, atunci ști deja că aceste animale de companie sunt uimitoare. Dar asta nu este tot. Legătura lor cu lumea spiritelor este mult mai strânsă decât cea a oamenilor și, prin urmare, își arată compasiunea față de nevoile noastre și de nevoile sufletelor noastre.

Iată de ce toată lumea ar trebui să aibă o pisică acasă:

1. Pisicile protejează oamenii de energiile negative încă din cele mai vechi timpuri

În Egiptul antic, fiecare persoană avea câte o pisică în casă. Chiar și în mitologia indiană, pisica era animalul de companiei a zeiței Shashti. Până și în ziua de azi, pisicile fac parte din ceremoniile și ritualurile tribale din diferite culturi africane.

Puterea energetică a felinei este considerată o binecuvântare. Există convingerea că până și spiritele rele stau departe de pisici. Multe legende spun că în fiecare casă în care locuiesc copiii, în special bebelușii, ar trebui să fie și o pisică pentru a-i proteja de energiile negative.

2. Pisicile simt toate emoțiile umane

Ai observat că animalele de companie îți simt emoțiile? Pisicile sunt empatici naturali, când ești fericit sau trist, pisicile simt imediat. Acest lucru este valabil mai ales pentru tristețe, când pisicile observă că ești trist, ele vin la tine să le mângâi ca să-ți preia toată energia negativă și să o transforme în energie pozitivă. Nu-i așa că te simți mult mai bine după ce ți-ai mângâiat pisica?

În cele mai multe cazuri pisicile sunt mai pline de compasiune decât majoritatea oamenilor. Data viitoare când te simți trist, știi deja că ai un prieten foarte bun acasă, pisica ta. Ea va fi mereu alături de tine și nu te va judeca niciodată.

3. Pisicile pot simți când urmează să se întâmple ceva rău

Credeți sau nu, pisicile pot simți dacă urmează să se întâmple ceva rău. În funcție de comportamentul lor, ele te pot avertiza cu privire la anumite lucruri, de exemplu, dacă urmează un cutremur, pisicile se vor agita. Poate comportamentul lor va părea iritant, dar trebuie să fi atent la ce vrea să îți transmită.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!