Pisica te protejează pe tine și casa ta de energii negative și spirite rău intenționate

Pisica te protejează pe tine și casa ta de energii negative și spirite rău intenționate

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 February 2021 in SfaturiSpiritualitate

Pisica este unul dintre cele mai magice animale de pe pământ. Aura benefică a pisicii este atât de mare încât include nu numai o persoană, ci și familia sa, casa și teritoriul din jurul acesteia.

Prin urmare, atunci când o pisică se alintă de picioarele tale, nu încearcă numai să obțină mâncare de la tine, ci își împarte energia ei cu tine, puterea ei astrală. Cel care, în acel moment, dă pisica la o parte și o alungă, blochează pur și simplu această energie pozitivă pe care pisica încerca să i-o dea.

Pisicile nu numai că protejează casa de spiritele rele care intră în ea, dar o curăță și de energiile negative care se aflau acolo înainte ca pisica să fie adusă în casă. Acest lucru este util mai ales dacă te muți într-o casă în care au locuit alte persoane sau într-o casă în care s-au întâmplat lucruri rele.

Cum își dă o pisică seama că există spirite rele în casă:

Când pisica simte un spirit în casă, primul lucru pe care îl face este să-l urmeze pentru a-i vedea intențiile. Pentru a se asigura că această entitate astrală nu îi va amenința teritoriul, pisica face tot posibilul să o alunge prin mișcarea câmpului său de energie. Dacă acest lucru nu funcționează, pisica va prinde entitatea în câmpul său de energie și îl va scoate din casă.

Așadar, încearcă să fii atent dacă pisica ta se întoarce constant într-un anumit loc din casă, menținând o postură tensionată și, evident, uitându-se la ceva. Acest comportament ar putea fi un semn al unei prezențe rele în casă. Pentru a-ți ajuta animalul să scape de spiritele rele, citește o rugăciune pe loc sau curăță șterge praful cu apă și sare. Dacă nu cunoști niciun fel de rugăciune, poți pur și simplu să arzi niște tămâie și să o duci prin toate camerele, acesta este un mod foarte bun de a scăpa de energia negativă.

Câmpul astral al pisicii este atât de puternic încât poate urmări cu ușurință orice entitate negativă. Din acest motiv, persoanele care comunică cu spiritele nu le dau voie pisicilor să intre în camera în care are loc sesiunea. Acest lucru poate speria entitățile astrale.

Pisica te protejează atât pe tine, cât și casa de energiile negative:

Prezența pisicilor te va proteja, de asemenea, de orice descântece și blesteme. Pentru a te proteja de cineva despre care suspectezi că are gânduri necurate, trebuie să ții ambele mâini pe pisică, cu mâna stângă trebuie să-i mângâi gâtul, iar cu mâna dreaptă îi mângâi coada. În acest fel, vei menține un contact puternic cu pisica. Câmpurile voastre de energie vor fi combinate într-un singur câmp de forță care te va menține în siguranță chiar și de atacuri energetice puternice.

Deoarece pisicile sunt conductoare de energie cosmică, ele pot aduce energie pozitivă în casă, ceea ce va contribui la bunăstarea și prosperitatea întregii familii. Pisicilor le place să stea în locuri unde energia este puternică, ele aleg adesea aceste locuri, deoarece există un flux negativ puternic de energie sau o apă subterană.

Pisica are puteri vindecătoare

Pisicile de orice rasă și culoare au capacitatea de a vindeca și trata stăpânii, dacă se află în zonele bolnave. Unul dintre cele mai ușoare moduri de a te trata cu ajutorul unei pisici este pur și simplu mângâiatul, acesta eliberează oamenii de stres mental și emoțional. De asemenea, dacă pisica se așază lângă tine, în zona în care ai o problemă medicală, aceasta va ajuta la vindecare prin intermediul energiilor ei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!