Pisica absoarbe energia negativă – 6 lucruri interesante despre pisici

Pisica absoarbe energia negativă – 6 lucruri interesante despre pisici

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 February 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Pisica este animalul de companie preferat al multor persoane. Însă un lucru interesant despre acest animal pufos este că acționează ca un aspirator de energie negativă pentru casă. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit tot felul de tehnici pentru a-și proteja casele de această energie, de cele mai multe ori prin intermediul unor amulete și talismane.

Lucruri interesante despre pisici:

Fie că sunteți un fan al câinilor sau un fan al pisicilor, nu puteți să nu fiți intrigați de natura felină. Ea este excepțională: pisicile iubesc atât libertatea, cât și proprietarul, sunt afectuoase și în același timp răutăcioase, sunt jucăușe și în același timp leneșe. Pe scurt, sunt niște ființe foarte interesante. De aceea, aici vă vom prezenta câteva aspecte puțin cunoscute despre pisici .

1. Așa cum vaca a fost un animal sacru în India până în prezent, tot așa venerau și vechii egipteni pisicile. Pentru ei, erau animale sacre și , dacă cineva îndrăznea să le ia viața, erau pedepsiți cu moartea. De asemenea, proprietarii de pisici aveau obiceiul de a-și rade sprâncenele în semn de durere, după ce animalul de companie își găsea pacea eternă.

Cu toate acestea, și mai interesantă este povestea lui Herodot , care susține că în timpul războiului dintre perși și egipteni, perșii au folosit ca truc militar venerația egipteană a pisicilor și au eliberat în mod deliberat aceste animale pe câmpul de luptă. Rezultatul a fost că egiptenii erau prea îngroziți să lupte, deoarece se temeau că vor răni vreo pisică în timpul luptei, așa că s-au predat.

2. Pisicile au un auz uimitor, datorită celor 32 de mușchi din urechi. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică raselor de pisici albe sau celor cu ochi albaștri. Aproximativ 70% dintre ele sunt surde.

3. Pisicile își petrec aproximativ 70% din viață dormind, există pisici cărora le place să doarmă până la 20 de ore pe zi. Prin comparație, noi ne petrecem doar aproximativ 30% din viața noastră adormit, iar în restul timpului, spre deosebire de pisici, avem mult mai multe lucruri de făcut.

4. Pisicile sunt foarte curioase. Probabil că ați văzut până acum o pisică care fură măsline de pe masă, dar v-ați întrebat vreodată de ce doar le fură, dar nu le mănâncă? Măslinele au mirosul catnipului, care este preferatul pisicilor , dar nu prea au receptorii potriviți pentru a se bucura de gustul ei.

5. Probabil că ați văzut o pisică udă din diferite motive, dar niciodată o pisică transpirată. Acest lucru se datorează faptului că pisicile transpiră din labele lor. Prin urmare, pentru a scăpa de transpirație, pisica începe să calce constant pe labe și să zgârie diferite suprafețe.

6. Pisicile negre sunt cele mai speciale. Ele vor evoca dragostea, te vor calma atunci când ești nervos, și nu în ultimul rând, vor absorbi toată energia negativă din casa ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!