Image

Peter Dunoff „Două cauze produc durere și suferință. Una este fizică, iar a doua este mentală”

Publicat de Patricia Esca pe 19 February 2021 in SanatateSfaturiSpiritualitate

Profesorul Peter Dunoff a lăsat o moștenire neprețuită de sfaturi și rețete pentru o viață mai bună, credință și prosperitate. El a transmis generațiilor sistemul pe care l-a creat pentru a mânca, a curăța corpul, a avea un stil de viață, gândire și simțire sănătoase, deoarece multe dintre boli, conform credințelor sale, vin tocmai din cauza emoțiilor negative reprimate.

„Două cauze produc durere și suferință. Una este fizică – mâncare și respirație necorespunzătoare, iar a doua este mentală – gândire și simțire incorecte.

Multe boli sunt cauzate de tulburări ale simțurilor, iar altele – de tulburări ale minții. Când bolile se datorează tulburărilor mentale, acestea afectează sistemul muscular și plămânii. Atunci când tulburările sunt mai mult decât senzoriale, ele afectează inima, ficatul, sistemul respirator și vasele de sânge “, a scris vindecătorul într-una din cărțile sale.

De-a lungul vieții sale, el le-a spus în repetate rânduri adepților săi că apa caldă  este sursa vieții. Este cea mai valoroasă armă împotriva oricărei boli și cel mai bun imunostimulant descoperit vreodată.

Citeste si  Te-ai gandit vreodata ca visele ar putea fi mesaje trimise de Univers? Marele neuropsiholog Sigmund Freud ne explica cum ne influenteaza visele in relatia cu universul

„Elixirul vieții este apa caldă. Cel mai puternic medicament din lume este apa caldă. Îndepărtează toxinele din organism. Apa caldă, luată cu înghițituri, curăță sistemul nervos de straturile care împiedică gândurile și sentimentele omului. Crește brusc imunitatea și eliberează corpul și creierul de stresul pe care îl produce sistemul nervos asupra acestuia “, spunea Dunoff în notele sale cu zeci de ani în urmă.

Pentru a fi sănătoasă și a ține virușii departe de corp, o persoană ar trebui să bea 100 până la 150 ml de apă caldă în înghițituri pe stomacul gol.

În timpul zilei, cantitatea zilnică ar trebui să fie mai mare de un litru și jumătate. Ar trebui să vă provocați transpirație cel puțin de două ori pe săptămână prin consumul de apă caldă, în care pot fi stoarse câteva picături de suc de lămâie, după cum spune rețeta pentru imunitatea ridicată a lui Peter Dunoff.

Apa, care conține impurități organice, are un efect dăunător asupra organismului, a adăugat el. De asta este bine să fie fiartă înainte, iar mai apoi, se bea cât de calsă puteți suporta!

Citeste si  Ce se întâmplă cu sufletul după moarte: Primele 9 zile sunt cele mai importante!

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!