Patru tipuri de barbati de care nu ai nevoie in viata ta

Patru tipuri de barbati de care nu ai nevoie in viata ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 February 2018 in Relatii

Iata 4 tipuri de barbati de care n-ai nevoie in viata ta

Vei intalni multi barbati in calea ta pana il vei gasi pe cel care ti se potriveste. Insa exista cateva tipuri de barbati pe care ar fi bine sa-i eviti cu orice pret. S-ar putea ca, la o o prima vedere sa para barbatii perfecti, insa odata ce isi vor dezvalui adevarata natura nu vei sti cum sa scapi mai repede.

1. Zgarcitul

Acest barbat pare ca niciodata nu are portofelul la el, dupa primele doua intalniri. Indiferent ca mergeti la un film, luati cina la restaurant sau pur si simplu comandati o pizza acasa, el te va ruga mereu pe tine sa platesti, spunandu-ti ca el nu are bani.

Este ok sa platesti uneori, insa daca iesi cu un barbat care niciodata nu are bani (sau care nu vrea sa-i cheltuie pe ai lui) renunta la relatie cat mai poti, sa macar inainte de a ramane falita.

2. Lenesul

Te poate cuceri la inceput cu ambitiile sale sau cu lista proiectelor pe care le planuieste, insa vei ajunge sa te plictisesti vazand ca tot ce face este sa se joace pe computer sau sa mearga cu prietenii in oras. Daca nu-ti aduce nici o veste in ceea ce priveste gasirea unui job sau ca niciodata nu trece la actiune si indiferent de ce spune tot ce face este sa-ti ceara tie bani mergi mai departe sau risti sa devii mama sa.

Lenesul nu are nicio motivatie sau intentie de a avea vreodata un loc de munca.

3. Superperformantul

Antonimul perfect al lenesului este superperformantul. In vreme ce acest tip de barbat, teoretic, arata foarte bine (un job bun, un venit cu 5-6 zerouri, haine de firma), el nu va fi niciodata alaturi te tine pentru a va distra. Iar cand este langa tine, singurul subiect de conversatie este fi legat de munca sa. Te va duce la cele mai bune restaurante, iti va oferi cadouri scumpe, insa odata ce lucrurile intre voi vor evolua atunci el se va conccentra in special pe cariera.

Chiar iti doresti sa traiesti alaturi de cineva care va acorda mai multa atentie indicilor bursieri decat tie?

4. Copilul mare

Unii barbati par a nu se maturiza niciodata. Pe cat de fermecatori par la inceput, pe masura ce trece vremea intalnirea cu cineva imatur poate fi frustranta. Acest barbat nu-si doreste decat sa se distreze, ceea ce este minunat (poate fi aventuros si are idei grozave) insa daca va mutati impreuna nu va dori niciodata sa vorbeasca despre lucruri „plictisitoare” precum finante, chirie, treburi casnice.

Daca esti interesata de o relatie pe termen lung, acest tip de barbat nu este chiar idealul.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Ce-şi doresc femeile de la un bărbat

1. Nevoia de afecţiune, de a se simţi împlinită, dorită. Această nevoie stimulează stima de sine, încrederea, dorinţa de a construi, de a oferi, dar şi de a primi.

2. Nevoia de protecţie. Sunt foarte multe femei care vorbesc de această nevoie ca de aer. De aceea, pentru o femeie este important ca bărbatul din viaţa ei să aibă acel ceva care să o facă să se simtă protejată sau în siguranţă. Din acest motiv, de multe ori, ea caută un bărbat care are o carieră, relaţii, bani, maturitate. Multe femei se căsătoresc cu bărbaţi mai în vârstă, cu un rol social evident sau cu o avere consistentă, pentru că, în subconştient, se simt în siguranţă.

3. Nevoia de familie. Pentru femei, poate mai mult decât pentru bărbaţi, familia este foarte importantă. O familie care se sprijină pe sentimente de dragoste reprezintă visul cel mai de preţ. În acest mod, ele se pot gândi şi la copii, pot îmbrăţişa rolul de mamă sau de soţie model.

4. Nevoia de dragoste. Femeile se hrănesc cu sentimente, cu vorbe frumoase, cu poveşti de dragoste. Ele trăiesc mai degrabă povestea pe care şi-o imaginează decât realitatea. În general, pentru ea, dragostea este mai presus decât sexul, iar un simplu buchet de flori o poate face să se simtă dorită, iubită, apreciată şi împlinită. Din păcate, lumea de azi “arde” etape. A cuceri o femeie nu mai reprezintă mare lucru, pentru că a avea o femeie contează mai mult. Bărbaţii nu înţeleg însă că pot avea trupul unei femei, dar nu şi sufletul. Şi tocmai pentru că lumea tinde să meargă pe repede înainte, femeia este cea care suferă cel mai mult. Într-o lume corectă, într-o lume creată de femei, poveştile de dragoste ar fi realităţi, iar lumea ar fi mai bună.

5. Nevoia de sex. Da, şi femeia are nevoie de sex, dar nu de ceea ce se prezintă în filmele pentru adulţi, nici de ceea ce sunt dispuşi cei mai mulţi dintre bărbaţi să ofere. Pentru femeie, sexul înseamnă preludiu şi postludiu, complimente, o muzică bună, o promisiune, o şoaptă, o atingere. Şi mai înseamnă şi timp, deschidere, încredere în ea şi în partener, pentru că doar aşa putem vorbi şi de orgasm.

6. Nevoia de maternitate. Femeia deţine cheile universului. Este creaţie şi creator în egală măsură, pentru că poate da viaţă. Din păcate, nu depinde doar de ea acest lucru, dar tendinţa societăţii este să o judece pentru aproape orice are legătură cu rolul de părinte. O mamă poate fi mai bună sau mai rea, în funcţie de trecutul ei, de partener, de starea de sănătate şi de societate. Rolul este mult mai complex decât pare la prima vedere.

7. Nevoia de prieteni. Tocmai pentru că stima de sine se formează în relaţie cu ceilalţi, şi femeia are nevoie de prieteni, pe care să se poata baza, cu care să poată discuta.

8. Nevoia de libertate. Indiferent dacă vorbim de o femeie căsătorită sau nu, nevoia de libertate este o nevoie firească. Libertatea o poate face să se întoarcă cu drag acasă, nu din obligaţie, să o determine să aibă propriile preocupări sau prieteni.

9. Nevoia de intimitate. Poate mai pregnantă decât la bărbat, această nevoie vine din dorinţa femeii de retragere în sine, de recăpătare a forţelor sau pur si simplu din nevoia de a fugi de lume.

10. Nevoia de a se aranja, de a se schimba. Trăirile femeii sunt intense pe tot parcursul vieţii, aşa că aceasta are nevoie să se redescopere sau să se redeseneze, să îşi sublinieze anumite trăsături, în funcţie de vârstă sau de stare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!