Orice problema are o rezolvare, insa noi ne speriem prea tare din nimic

Publicitate

Oamenii crează întotdeauna probleme mari din nimic. Toate problemele sunt imaginare – le creezi pentru că, fără probleme, te simți gol pe dinăuntru. Fără probleme nu ai ce să faci, nu ai cu ce să te lupți, nu ai unde să te duci. Oamenii se duc de la un guru la altul, de la un maestru la altul, de la un psihanalist la altul, de la o terapie de grup la alta, pentru că dacă nu se duc se simt goi și, dintr-o dată, simt că viața nu are sens. Crează probleme ca să poată să simtă că viața e o mare lucrare și pentru că ei trebuie să muncească din greu, să se zbată.

Eul poate să existe numai atunci când se zbate, ia aminte – numai atunci când se luptă. Și cu cât e mai mare problema, cu cât e mai mare provocarea, cu atât mai mult crește Eul. Nu îți crea necazuri inutile. Ești un mare creator de probleme – e suficient să înțelegi asta și, dintr-o dată, problemele dispar. Ești construit perfect; te-ai născut perfect; perfecțiunea este natura ta cea mai intimă. Trebuie doar să o trăiești. Hotărăște-te și trăiește-o! Dacă nu te-ai săturat încă de joc, poți să continui, dar nu întreba de ce. Știi. De ce-ul e simplu. Eul nu poate exista în pustietate, îi trebuie ceva cu care să se lupte. Eul există numai în conflict – Eul nu e o entitate, este o tensiune.

Dacă înțelegi acest lucru, însăși înțelegerea face ca armăsarii să redevină țânțari, iar apoi dispar și țânțarii. Dintr-o dată se face pustiu. Asta înseamnă iluminare – înțelegerea profundă a faptului că nu există probleme. Și atunci, fără nici o problemă de rezolvat, ce faci? Începi imediat să TRĂIEȘTI. Începe să trăiești din acest moment și vei vedea că pe măsură ce trăiești mai mult, problemele se împuținează. Pentru că acum pustiul din tine înflorește și trăiește. Când nu trăiești, aceeași energie devine stearpă. Aceeași energie care ar fi devenit o floare, este blocată. Şi, nelăsată să înflorească, devine un spin în inimă. Este aceeași energie.

Dacă oamenii ar dansa puțin mai mult, ar cânta puțin mai mult, ar fi puțin mai nebuni, energia lor ar curge mai mult și, încetul cu încetul, problemele lor ar dispărea. De aceea insist atât de mult asupra dansului… lasă întreaga ta energie să devină dans și atunci, dintr-o dată, vei vedea că nu mai ai cap – energia blocată în cap se mişca în toate direcțiile, creând modele, imagini, mișcări frumoase. Iar când dansezi, vine o clipă când corpul tău nu mai e un lucru rigid, devine flexibil, curgător. Când dansezi, vine o clipă când granița ființei tale nu mai este atât de clară; te topești și te contopești cu Cosmosul.

Publicitate

Trăiește, dansează, mănâncă, dormi, fă lucrurile cât mai total cu putință. Și ține minte: ori de câte ori te surprinzi creând o problemă, ieși din ea imediat!

Legatura dintre corp, minte si spirit este de cele mai multe ori infirmata de medicina occidentala, dar medicina orientala sustine sus si tare ca aceasta chiar exista! Iata principalele 9 tipuri de dureri aflate in legatura directa cu stresul emotional. Nu le mai ignora, incepe sa le acorzi atentia cuvenita!

Durerile de cap

Durerile de cap se pot datora stresului cotidian. Aloca mai mult timp pentru odihna si relaxare!

Durerile de gat

Se spune ca durerile de gat se pot datora si ranchiunei nutrite de o persoana. Ca sa detensionezi aceste dureri, o idee buna este sa devii ceva mai iertator si mai tolerant fata de ceilalti.

Durerile de umeri

Durerile de umeri pot fi un semn al unei impovarari emotionale accentuate. Fii mai deschis si comunica-ti grijile si problemele apropiatilor ca sa reduci tensiunea nervoasa acumulata.

Durerile cervicale

Lipsa sprijinului emotional se poate manifesta uneori sub forma de dureri cervicale. Inconjoara-te de mai multe persoane empatice si iubitoare care se iti acorde sprijinul de care ai nevoie.

Durerile lombare

Grijile financiare se manifesta uneori sub forma de dureri lombare. Probabil ca e timpul sa soliciti ajutorul profesionist al unui consultant financiar.

Durerile de coate

Aceste tipuri de dureri indica faptul ca ai nevoie sa operezi unele schimbari in viata de zi cu zi. Rigiditatea bratelor semnifica de obicei o viata „rigida” si terna. Chiar cu pretul unor compromisuri, accepta mai multe schimbari oportune in stilul de viata.

Durerile de maini

Aceste dureri semnaleaza, de regula, o lipsa de contacte sociale si o tendinta de insingurare. Leaga noi prietenii si iesi cat mai des in oras cu familia, prietenii si colegii.

Durerile de sold

Aceste tipuri de dureri semnifica, de regula, o reticenta la schimbare si o teama exagerata de a lua decizii de viata care implica inceperea unor noi etape.

Durerile de genunchi

Durerile de genunchi semnifica un ego supradimensionat si o stima de sine exagerata. Revino cu picioarele pe pamant si nu ii mai desconsidera pe cei din jur.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Cinci dintre cele 12 legi universale dupa care ar trebui sa ne ghidam viata

Publicitate

Legile Universale ne ghidează și ne ajută să percepem într-un mod diferit energiile venite chiar din Univers. Ele sunt cele care ne permit să ne ghidăm după vocea divinității.

Universul reprezintă un mister. Așa cum spunea Deepak Chopra, “Universul nu este construit din lucruri, ci din posibilități care duc la formarea anumitor lucruri.”

Nu trăim în Univers, ci facem parte din Univers și tot ceea ce ne înconjoară, formează vibrația Universului. Cu toții ajutăm la crearea Universului, însă trebuie să fim conștienți de legile sale.

Iată care sunt cele mai importante legi ale Universului, de care trebuie să ții cont, pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

1. Legea potențialului

Tu ești o pură conștiință, manifestată sub o formă fizică. Această conștiință deține un potențial incredibil, care duce la creație. Această lege trebuie simțită, tu ai puterea asupra propriei conștiințe! De fapt, cu cât te axezi mai mult asupra conștiinței, cu atât vei putea înțelege mai mult care îți este potențialul real.

Cum o poți folosi: simte acest potențial cu ajutorul meditației și activităților creative.

2. Legea frecvenței și reflexiei

Tot ceea ce există în Univers conține frecvență, iar această frecvență pornește chiar din gândurile, acțiunile și emoțiile tale. Această frecvență atrage experiențe și circumstanțe care îți vor ridica vibrația energetică. Putem spune că gândurile, sentimentele și acțiunile tale se reflectă asupra ta. Ceea ce emani în Univers se va întoarce la tine. Astfel, putem spune că fiecare experineță din viața ta te ajută să înveți o lecție și să descoperi cine ești cu adevărat.

Publicitate

Cum o poți folosi: gândește și acționează pozitiv, pentru a-ți crește nivelul de vibrație.

3. Legea atracției

Este probabil cea mai cunoscută lege din Univers și transmite faptul că pentru a atrage anumite lucruri, trebuie să te concentrezi pe energia emisă. Cu cât te vei concentra mai mult asupra unui anumit aspect, cu atât este mai posibil să atragi. Deci, dacă vei reuși să aliniezi vibrația și dorința de a atrage, vei vedea schimbări imediate în viața ta. În momentul în care conștientizezi potențialul și conștiința, vei putea crește nivelul de vibrație.

Cum o poți folosi: vizualizează ceea ce vrei să creezi în viață și crezi în potențialul tău!

4. Legea Karmei

Sufletul tău este pe pământ pentru a învăța anumite lecții, experimentând. Aceste experiențe te însoțesc dintr-o viață anterioară și reprezintă karma ta. Legea karmei pleacă de la principiul că în această viață înveți în permanență și plătești polițe din vieți anterioare. Fără expansiunea Universului, acesta nu ar putea exista.

Cum o poți folosi: acceptă fiecare întâmplare din viața ta ca pe o lecție învățată.

5. Legea unității

Ne aflăm cu toții într-o conexiune, ceea ce înseamnă că dacă lezăm o persoană, vom fi lezați la rândul nostru. Atunci când ajungi să înțelegi acest aspect, vei percepe faptul că nu există nicio competiție. Deci, nu trebuie să îți fie teamă că dacă cineva câștigă mai mult, tu vei avea mai puțin de câștigat. Trebuie să conștientizezi cât de important este rolul tău pe pământ.

Există în jur de 12 legi ale Universului, însă acestea cinci sunt cele mai importante!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate