Orice ar fi, crede in tine si in visul tau! Sensul vietii este trairea acelui vis.

Orice ar fi, crede in tine si in visul tau! Sensul vietii este trairea acelui vis.

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 September 2019 in Dezvoltare Personala

TU esti uimitor! Tu esti creatia ta proprie. Tu esti ceea ce Creeaza. Tu esti alegerea de a experimenta existenta- fiinta. Singura limita la ceea ce poti fi, este credinta in tine si imaginatia ta. A te naste in aceasta realitate, reprezinta intrarea intr-o iluzie minunata, impartasita, ce iti ofera liber arbitru complet in crearea propriei tale realitati; aceasta este starea si conditia ta de Creator. In cadrul iluziei, credem ca ne uitam la o lume obiectiva separata in care experimentam si unele si altele; sub aceasta aparenta separare suntem unificati; suntem una.

Realitatea este oglinda fiintei tale. Tu esti creatia ce se exploreaza pe sine intr-o oglinda spatio-temporala. Prin ceea ce tu alegi sa crezi, iti vei crea realitatea. Tu iti schimbi realitatea, prin schimbarea credintelor despre ea si despre tine. Ochii prin care privesti, chiar dau forma la ceea ce vezi (acest lucru este aratat acum de fizica cuantica). Perceptia nu este ceva pasiv. Este un act de creatie. Alegerea ta asupra perceptiei, formeaza nu numai cum te experimentezi pe tine insuti, ci intreaga ta realitate. Trezirea la starea ta creationala, iti conduce experienta realitatii tale, in a deveni mai fluida si mai directa. Asta este intrarea in co-creatia constienta. In care ceea ce iti doresti este rapid manifestat.

Cheia co-creatiei constiente, este permiterea schimbarii ; nasterea necunoscutului in cunoscut. Baza permiterii este acceptarea. Pentru a-ti schimba realitatea, mai intai trebuie sa o accepti. Atata timp cat respingi ceea ce nu iti place la realitatea ta, esti in negarea starii tale de creatie, facandu-te sa te simti blocat. Pentru a accepta ca iti alegi realitatea, elibereaza atasamentele, fata de orice preconceptie despre cum ar trebui sa fie viata si in schimb iubeste ceea ce este. Asta apare prin asumarea intregii responsabilitati a fiecarui element al realitatii tale. Asta este iubirea alegerii tale. Este iubirea de sine. Tu reprezinti alegerea sinelui tau.

Elibereaza-ti frica. Frica reprezinta frica de necunoscut. Frica de a fi fara limite. Frica creeaza limitari. Exista o desfasurare naturala minunata a vietii, ce apare doar atunci cand renunti la controlul ce se naste prin frica. Pentru a-ti infrunta frica, trebuie sa iti permiti sa fi vulnerabil si sa lasi jos scutul ce l-ai folosit pentru a te apara. Toate scuturile sunt reprezentari ale unei credinte intr-un pericol si de aceea te vor conduce chiar la pericolul de care vrei sa te protejeze.

Atata timp cat esti baricadat in spatele scuturilor (fricii), nu te vei simti niciodata in siguranta. Tot ceea ce te blocheaza in viata, este manifestarea fricii tale. Descoperirea libertatii, este realizarea ca singura forta impotrivita tie, esti tu. Tu detii cheia oricarei custi in care te-ai afla. A inceta judecarea si controlul propriei tale fiinte este sa eliberezi zbuciumul si sa intri in creatia fara efort si plina de bucurie.

Te trezesti la starea ta creationala si la natura iluziei. Este un proces natural si nu este nevoie mai mult decat a fi fara frica tu insuti. Asta inseamna sa iti deschizi si sa iti urmezi inima. Aceasta este libertatea ta: crede in tot ceea ce inima ta simte sa creada. Asta inseamna a trai in prezent. Este a te trezi la egalitatea tuturor fiintelor .Si sa eliberezi prejudecatile atat despre tine cat si despre lume. Adevarul vesnic schimbator, este reflectia desfasurarii eterne a nasterii existentei ce reprezinta viata. In aceasta stare, nu exista asa numitul ‘adevar’. Nu este nevoie de nici un raspuns pentru ca nu exista nici o problema. Doar a fi. Nu exista limite la ceea ce poti fi; esti infinit ! Bucuria acestei vieti reiese din completa permitere a propriei tale fiinte.

In interiorul inimii tale, exista un vis. Sensul vietii este trairea acelui vis. Poti trai acel vis, doar daca crezi ca este posibil .Crede in visul tau. Esti liber sa fii orice ai dori sa fii. Esti o incorporare a intregii creatii. Raspunsul la orice intrebare ce o poti concepe, se afla in interiorul tau. Pentru ca tu esti atat creatorul cat si observatorul a tot ceea ce experimentezi. Permite fiintei tale sa infloreasca fara limitari sau control si vei trai iubirea si libertatea fara limite ce te definesc.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!