Omul este o imagine colectivă, care implică nu numai caracteristicile fizice, adică genomul corpului, ci și esența – sufletul și spiritul

Omul este o imagine colectivă, care implică nu numai caracteristicile fizice, adică genomul corpului, ci și esența – sufletul și spiritul

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 March 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Dorința de a fi singur și imposibilitatea de a fi în societate este un fenomen normal acum, legat de diferența tot mai mare între cei care aleg să continue viața în treimea dimensiunii și cei care aleg să treacă în altă dimensiune, în lumea iubirii absolute. În această lume, există un singur lucru care unește tot ceea ce trăiește – iubirea, care nu poate fi calculată și planificată.

Telepatia funcționează deja pe deplin, dar pentru cei care sunt în conștiința tridimensională funcționează într-un singur sens – simt gândurile și intențiile persoanei, dar ea nu aude și nu conștientizează nici mental, nici verbal.

Cu persoanele apropiate funcționează în ambele direcții. Aici puteți comunica practic fără cuvinte. Cuvintele sunt doar pentru a confirma conștientizările voastre cu privire la ceilalți, de aceea este într-adevăr important cu cine vă înconjurați.

Să refuzați comunicarea în cazul în care simțiți disconfort în prezența cuiva sau să reduceți interacțiunea la minim, în cazul în care este vorba de rude care se ghidează după vechiul mod de gândire. Aceasta nu este egoism

Egoismul sau dragostea – acestea nu sunt determinate de acțiuni, ci de motivul lor. Dacă în acțiunile dvs. de despărțire sau de stabilire a limitelor cu cineva nu există nici o judecată sau glorificare de sine, atunci nu este egoism, ci alegerea de a vă iubi pe voi înșivă.

Este o stare de iubire necondiționată, în care respectați alegerea fiecăruia, deoarece toate lumile au fost create de Univers, dar alegeți să vă iubiți pe voi înșivă din respect și atenție pentru sine.

În prezent, datorită activării structurilor de lumină multidimensionale în care planeta noastră se deplasează treptat, având în vedere activitatea crescută a Soarelui, care nu este caracteristică, potrivit calculelor oamenilor de știință, au loc modificări globale în realitatea materială.

Este o mare onoare să trăiești în această perioadă uimitoare și magică de schimbare. Multe suflete au visat să ajungă pe Pământ tocmai acum, pentru a vedea și a simți în carne și oase ceea ce s-a pregătit de fapt de mii de ani. Prin urmare, ceea ce simțiți acum, poate fi rezistat de puțini oameni, fiți atenți și grijulii cu voi înșivă.

Dacă nu vedeți ceva cu ochii fizici, asta nu înseamnă că nu există. Marea parte a muncii se desfășoară la nivel energetic, așa că acum s-ar putea să nu aveți suficientă energie pentru acțiuni exterioare.

Faptul că viața dvs. “nu este la fel ca și a celorlalți oameni” este un lucru normal, deoarece sunteți speciali. Pe planeta Pământ vin diferite entități din diferite dimensiuni, care în corpuri umane își parcurg propriul drum. Prin urmare, vă puteți simți confortabil doar în propriul vostru câmp, atât fizic, cât și spiritual.

Alte articole despre cum să aflați dacă sunteți o reîncarnare a unui suflet antic, cum să identificați și să scăpați de vampirii energetici, cum să învățați să vă alegeți pe voi înșivă, le puteți găsi pe pagina noastră.

Tu ce părere ai despre telepatie? Crezi că este reală? Un lucru este sigur: toți oamenii au o anumită cantitate de energie în corp.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!