Omul devine ceea ce gandeste – nu va umpleti sufletul cu situatii negative, mai ales la nervi, pentru ca Universul ne va raspunde la tot!

Omul devine ceea ce gandeste – nu va umpleti sufletul cu situatii negative, mai ales la nervi, pentru ca Universul ne va raspunde la tot!

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 May 2019 in Dezvoltare Personala

V-ati gandit vreodata ca in functie de ceea ce rostiti, vi se contureaza viata? Acesta este motivul pentru care specialistii spun ca ar fi extrem de util ca oamenii sa invete si lectia tacerii. Daca insa nu puteti, fiti foarte atenti ce vorbiti si mai ales cu cine vorbiti.

Nu creati situatii negative

Oamenii de stiinta afirma ca prin rostirea cuvintelor, fiecare persoana isi creeaza fondul genetic. Spre exemplu, o persoana supraponderala va mai castiga cateva kilograme in plus, odata ce va rosti acest lucru.

Pe de alta parte, o persoana care spune ca slabeste, nu va face decat sa atraga bolile asupra sa si atunci va pierde multe kilograme, desi nu doreste acest lucru.

Acelasi lucru se intampla si atunci cand spuneti ca nu aveti bani. Ii veti indeparta pur si simplu de langa dumneavoastra. Daca insa nu veti impiedica procesul de dobandire a banilor, veti constata cum acestia vor incepe sa vina din mai multe parti.

Atentie cum va adresati copiilor

De cate ori atunci cand v-a suparat micutul dumneavoastra, i-ati spus ca este prost crescut? Cu siguranta, nu va amintiti, dar un lucru este sigur: aceste cuvinte vor avea efecte nefaste asupra copilului si va invata rau la scoala.

Potrivit legilor Universului, daca intr-o cearta cu iubitul sau iubita ii veti spune sa dispara din viata dumneavoastra, sa nu va mirati daca intr-o zi veti gasi casa goala. Tot specialistii spun ca atunci cand ne gandim ca toti barbatii sunt la fel, in viitoarea relatie vom avea de suferit. Nu in ultimul rand, atunci cand blestemati pe cineva, nu influentati doar campul lui, dar si pe al dumneavoastra.

Principiul care prevaleaza in univers este legea, nu confuzia. Sufletul si substanta vietii este justitia, nu injustitia. Forta care pune in miscare si guverneaza lumea este dreptatea, nu nedreptatea. Ce-i drept, pentru a putea observa ca universul este drept, noi trebuie sa devenim noi insine drepti, adica sa ne armonizam. De-a lungul acestui proces, vom constata ca pe masura ce ne modificam gandurile in raport cu alti oameni si cu diferite situatii, gandurile oamenilor fata de noi si situatiile se schimba la randul lor.

Daca ne vom modifica in mod radical gandurile, vom ramane uimiti de transformarea rapida a conditiilor materiale in care traim. Unii isi imagineaza ca gandurile pot fi tinute secrete, dar nu pot. Ele se cristalizeaza rapid in obiceiuri, iar obiceiurile se solidifica in circumstante exterioare.

Gandurile animalice se cristalizeaza in obiceiuri precum alcoolismul si desfraul, care se solidifica in degradare si boala.

Gandurile impure de orice fel se cristalizeaza in obiceiuri degradante si confuze, care se solidifica in circumstante adverse si in dificultati.

Gandurile de teama, indoiala si indecizie se cristalizeaza in obiceiuri ce conduc la slabiciune si inconstanta, care se solidifica in circumstantele specifice esecului, saraciei si dependentei (similara sclaviei).

Cele de lene se cristalizeaza in obiceiuri precum necinstea si indecenta, care se solidifica in circumstante precum grosolania si cersitul.

Gandurile de ura si resentiment se cristalizeaza in obiceiuri precum acuzatiile si violenta, care se solidifica in circumstante precum ranile si persecutiile.

Gandurile egoiste de toate felurile se cristalizeaza in obiceiuri egocentrice, care se solidifica in circumstante dintre cele mai neplacute. Pe de alta parte, gandurile frumoase de toate felurile se cristalizeaza in obiceiuri pline de gratie si de bunatate, care se solidifica in circumstante geniale si insorite.

Gandurile pure se cristalizeaza in obiceiuri precum cumpatarea si autocontrolul, care se solidifica in circumstante precum linistea si pacea interioara.

Gandurile de curaj, independenta si decizie se cristalizeaza in obiceiuri puternice, care se solidifica in circumstante asociate cu succesul, abundenta si libertatea.

Cele pline de energie se cristalizeaza in obiceiul curateniei si al muncii asidue, care se solidifica in circumstante ce asigura protectia si securitatea.

Gandurile pline de iubire si de altruism se cristalizeaza in obiceiul iertarii de sine si fata de ceilalti, care se solidifica in circumstante precum prosperitatea si bogatia.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!