Obiceiurile oamenilor care au ajuns la stadiul de trezire spirituala! Iata cum iti poti da seama daca ai un suflet trezit spiritual!

Obiceiurile oamenilor care au ajuns la stadiul de trezire spirituala! Iata cum iti poti da seama daca ai un suflet trezit spiritual!

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 March 2019 in Spiritualitate

“Viața este o limbă străină, toți oamenii o pronunță greșit.” – Christopher Morley

Trezirea spirituală aduce o persoană într-o stare de spirit avansată și vine cu o percepție care nu poate fi descrisă prin cuvinte.

Este ca o scară pe care poți să urci către o perspectivă mai amplă, către o înțelegere mai profundă a mersului lucrurilor și al vieții, o stare care te eliberează și te conectează în același timp cu tot ceea ce se află prezent în jurul tău. Poate că cel mai interesant lucru este că această trezire spirituală nu poate fi forțată, fiecare persoană ajunge la ea în propriul pas.

Este un proces prin care credințele, tradițiile și percepțiile sunt înlocuite cu o înțelegere profundă și nu numai. Desigur, această perspectivă vine împreună cu câteva obiceiuri, care te ajută să îți dai seama dacă te-ai trezit spiritual.

Te-ai trezit spiritual? Iată cum îți poți da seama!

1. Ești deschis la idei noi – Știi că ceea ce cunoșteai înainte de a te trezi spiritual era doar pe jumătate adevărat, în comparație cu ceea ce știi acum. Și mai știi că orice ar veni în continuare va servi unui puzzle mai complex. De aceea ești mereu deschis la idei noi și abordări, chiar și în cazul lucrurilor pe care le cunoști prea bine deja. Pentru că dacă este ceva ce știm cu toții este că nu știm nimic și că este mereu loc pentru învățare.

2. Găsești un înțeles mai profund în orice lucru – Atunci când ești conștient că ești conectat cu Universul și că totul face parte din același întreg, nu poți să nu cauți un înțeles mai profund în orice lucru cu care te întâlnești. Poate fi ceva la fel de simplu ca aterizatul unui fluture pe degetul tău sau ceva la fel de complicat precum implicațiile reale ale fizicii cuantice. Orice întâlnești în cale are un înțeles mai profund, iar tu ești întotdeauna dispus să îl înțelegi.

3. Îți place să ajuți oamenii – Nu e vorba despre faptul că îți place să le faci oamenilor pe plac, dar știi cum este să fii prins într-o iluzie.
Iar acest lucru te face să îi ajuți pe cei care îți cer ajutorul, cât timp încerci să-i trezești spiritual și să le arăți ce reprezintă lumea cu adevărat.

Ești mereu dispus să îți împărtășești viziunea și să le oferi sfaturi din suflet și sprijin persoanelor apropiate. Bunătatea ta și personalitatea abordabilă le permit oamenilor să vorbească liber cu tine despre problemele personale, fără să le fie teamă că o să îi judeci. Pentru că nu îi judeci niciodată.

4. Ai nevoie de singurătate – Trezirea spirituală vine împreună cu o sensibilitate intensă la orice se află în jurul tău. Simțul empatic este probabil cel care se află la cote maxime și te simți adesea copleșit și chiar și obosit. De aceea ajungi să-ți dorești să petreci adesea timp singur, iar acele momente tăcute îți oferă spațiul necesar pentru a te reîncărca și echilibra.  Știi că a sta singur nu înseamnă a fi singur, deși poate că te mai simți singur din când în când.

5. Lupți pentru lume – Atunci când simți conexiunea pe care o ai cu toată lumea și cu tot din jurul tău, simți și durerea cauzată de ură, violență, injustiție și toată deconectarea dintr-o lume care încearcă să fie conectată prin moduri greșite. Îți provoacă repulsie felul în care oamenii tratează mediul înconjurător, mediul de care depind, și modul în care distrug viețile altor persoane pentru a-și duce la capăt propriile scopuri egoiste, precum și felul în care generațiile sunt distruse de tradiții vechi și credințe false. Nu îți este frică să ții piept acestor lucruri și să vorbești deschis, lucruri pe care le faci adesea.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!