Oamenii cărora le este dor unul de altul se vor întâlni din nou…

Oamenii cărora le este dor unul de altul se vor întâlni din nou…

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 December 2022 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăRelatii

Viața noastră este o serie de întâlniri și despărțiri. Unii vin și pleacă, alții rămân pentru totdeauna. De unii ne amintim și ne lipsesc, în timp ce alții sunt doar trecători, nimic mai mult. Într-adevăr, pe unii nu îi putem uita nici după ani de zile, indiferent de motiv și de modul în care ne-am despărțit. Încercăm să ne ascundem tristețea mai adânc, dar nu poți păcăli inima – încă doare și te întreabă din când în când.

Poate ați promis cândva că veți fi împreună pentru totdeauna, dar ceva a mers prost. Și poate că aceasta este persoana ta, dar într-o fugă de resentimente sau din cauza unei neînțelegeri, v-ați despărțit.

Dragostea adevărată este un dar oferit unei persoane cu un motiv. Însă dacă este vorba despre el, iar sentimentele tale sunt reale, soarta va aranja o întâlnire cu cel pe care l-ai pierdut. Persoana la care te gândești probabil va veni din nou pe calea vieții. La un colț de stradă sau într-o călătorie lungă, însă această întâlnire se va întâmpla cu siguranță.

Dacă ați promis că veți fi împreună într-o zi, promisiunea se va împlini în cele din urmă. Doar nu azi și nici mâine. Trebuie doar să ai răbdare și să înveți să aștepți.

Deoarece nu există obstacole în calea dragostei adevărate, timpul și distanța nu există pentru ea. Prin urmare, doi oameni care se iubesc cu adevărat, chiar dacă sunt despărțiți de zeci de munți, se vor întâlni cu siguranță.

Dacă această dragoste este adevărată, puteți să vă încrucișați și să vă despărțiți, să treceți unul pe lângă celălalt și să nu observați, însă într-o zi – întâlnirea fatidică tot se va întâmpla. Această lume este mult mai mică decât îți imaginezi când crezi că nu te vei mai vedea niciodată.

Motivul pentru care v-ați despărțit și ați fost despărțiți atât de mult timp este pentru a realiza cât de mult vă iubiți și ca să nu vă mai despărțiți niciodată.

Întâlnirea este deja stabilită de providență. În tot acest timp, în timp ce te gândeai, fiind trist și îngrijorat pentru persoana iubită, ea se pregătea de o nouă întâlnire. De aceea, într-o zi va apărea în fața ta, va zâmbi cu zâmbetul ei atât de cald, și vorbește, vorbește, vorbește… Și tu vei asculta, asculta, asculta… Și nu-ți vei crede fericirea.

Soarta este atât de imprevizibilă și, în același timp, frumoasă, încât, chiar dacă îi separă pe oameni dintr-un anumit motiv, cu siguranță îi va ajuta să se reîntâlnească. Dacă îți amintești de o persoană dragă, dacă ea va fi în inima ta, înseamnă că sunteți sortiți să fiți împreună.

Separarea este doar un test pentru tine. Un fel de examen : „Vei uita sau îi vei da drumul? Vei alege pe altcineva sau nu?”. De îndată ce vei răspunde la toate „întrebările de la examen”, te vei întâlni din nou și nu te vei mai despărți niciodată.

Dacă această dragoste este adevărată și sunteți destinați unul altuia, veți depăși toate obstacolele. Și asta nu este tot: vei uita imediat că ați fost despărțiți. Iertați-vă unul pe celălalt pentru toate greșelile. Uită tot răul.

Dacă iubești pe cineva foarte mult, nu renunța la speranță. Trăiește și iubește. La urma urmei: ce ai de pierdut? Dacă te iubește la fel de mult, vei putea să îl ții de mână într-o zi și să nu îi dai drumul pentru tot restul vieții.

Crede în soartă. Crede în iubire. Dragostea adevărată învinge întotdeauna.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!