O teorie spune ca nu exista coincidente si ca totul face parte din cele 7 cercuri de fericire

Publicitate

Ati observat vreodata ca aproximativ aceleasi evenimente se intampla cu noi in acelasi timp in fiecare an? Daca nu, atunci merita sa urmariti, deoarece in fiecare an o persoana trece prin sapte cicluri de viata. Si stiind care sunt iti poti face viata mai usoara. Ciclurile personale sunt usor de calculat. Inceputul primei perioade este ziua de nastere. Durata fiecarui ciclu – 52 de zile.

De exemplu, v-ati nascut pe 6 iulie. Adaugand 52 de zile, ajungem la sfarsitul primului ciclu – 27 august. Al doilea va incepe de la 28 august si se va incheia la 17 octombrie etc. Anul nasterii nu conteaza. Ultima perioada se va incheia inainte de urmatoarea zi de nastere. Desigur, intr-un an, unul dintre cicluri va fi cu o zi mai mare.

Acum, sa vedem ce inseamna aceste cicluri si cum sa folosim cunostintele dobandite!

Primul ciclu: perioada de oportunitati – Acesta este cel mai bun moment pentru a ne realiza planurile cu ajutorul unor oameni puternici. Veti putea gasi patroni, un loc de munca mult dorit, puteti obtine imprumuturi in numerar si creati o afacere proprie. O perioada buna pentru gasirea partenerilor de incredere, precum si pentru investirea capitalului intr-o afacere profitabila. In acest ciclu, trebuie sa-ti creezi o buna reputatie.

Al doilea ciclu: timpul schimbarilor mici si mari – In aceasta perioada, mergeti in calatorii scurte sau lungi: acestea vor avea cu siguranta succes – atat pentru afaceri, cat si pentru petrecerea timpului liber. Ciclul este favorabil tuturor aspectelor legate de circulatie: circulatia marfurilor, cumpararea si vanzarea de autovehicule, organizarea transportului etc. In plus, acesta este un moment potrivit pentru comunicare. Vor exista oportunitati promitatoare pentru cei care produc sau vand orice fel de lichid. Amintiti-va: in al doilea ciclu nu trebuie sa incepeti o afacere noua, sa schimbati locurile de munca, sa semnati contracte pe termen lung, sa imprumutati bani, sa dobanditi titluri si sa jucati…

Al treilea ciclu: energie – Sunteti in forma buna. Fluxul de energie fara precedent va va permite sa faceti pasi importanti. Starea de sanatate se va imbunatati semnificativ. Un timp excelent pentru a contesta concurentii. Daca doriti sa vindeti ceva: un apartament, o masina sau un lucru plictisitor, atunci faceti-o imediat – succesul si profitul sunt garantate. Cu toate acestea, nu totul este atat de neclar. Evitati conflictele daca nu doriti sa va faceti dusmani.

Publicitate

Al patrulea ciclu: spiritual – Reusita in special pentru oamenii creativi. Aveti grija de educatie, scrieti un articol conceput de mult timp, o carte, un joc sau o pictura. Veti fi coplesiti de idei care vor fi incorporate in aceasta perioada. Simtiti-va liber sa va faceti planurile – Norocul este de partea voastra! Cu toate acestea, retineti ca atunci cand aveti de-a face cu editorii, producatorii, directorii de proiecte, trebuie sa fiti atenti. Examinati toate subtilitatile legale pentru a nu fi amagiti. Retineti ca aceasta perioada nu este cel mai bun moment pentru casatorie si achizitii majore.

Ciclul al cincilea: succes personal – Perioada de extindere a gamei de interese si aparitia unor perspective reale pentru prosperitate. Opinia voastra va fi ascultata, veti obtine o mare incredere a prietenilor si partenerilor. Lasati timiditatea! Simtiti-va liber sa comunicati cu inalti oficiali. Daca va fi necesar sa se solutioneze cauzele in instanta, atunci ar trebui sa se faca in al cincilea ciclu. Un moment excelent pentru implementarea proiectelor pe termen lung care necesita negocieri si calatorii. Puteti face achizitii mari, puteti investi in afaceri noi. Trebuie doar sa aveti grija de respectarea legii: pot aparea probleme.

Al saselea ciclu: relaxare – Acest ciclu este cel mai bine consacrat ocuparii sportului preferat, recreerii si divertismentului. Nu va faceti griji, cariera nu se va prabusi, daca va veti lua ceva timp pentru voi insiva. Timp pentru calatorii placute, discutii cu prietenii, gasirea de relatii noi. Comunicarea cu arta va fi, de asemenea, benefica: vizite la teatre, muzee, sali de concerte – acest lucru va va garanta succesul in viitor. Prieteniile legate in aceasta perioada vor fi pe termen lung si puternice.

Al saptelea ciclu: Critic – In aceste zile merita analizata in mod serios experienta acumulata. Poate ca acum intelegeti ca „puneti calul gresit”. Deci, ar trebui sa va reorientati. Adesea, schimbarile radicale aduc durere si un sentiment de pierdere care pot provoca actiuni si fapte nepotrivite. Retineti ca pierderea este aparenta – inceputul urmatoarei perioade de dezvoltare, promitand perspective si oportunitati tentante. Profitati de acest lucru pentru a scapa de povara problemelor vechi si incepeti sa faceti planuri. Doar incercati sa nu rupeti conexiunile vechi: ele vor fi totusi utile.

Uneori veti cadea in pesimism, dar nu va speriati. In cele din urma, in viata fiecarei persoane, este timpul sa se opreasca, sa se uite in jur si sa se gandeasca. Si nu este niciodata in zadar.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

Tu, omul, esti sacrificat intotdeauna. Esti iubit nu pentru tine, ci pentru ceea ce poti da, ceea ce poti justifica, verifica, contrazice sau afirma in sentimentele prietenului. Si nu te poti plange, pentru ca si tu faci la fel; toata lumea face la fel.

Publicitate

Despre prietenie – de Mircea Eliade

Se spune ca a fi sincer inseamna a nu ascunde nimic celuilalt, a te deschide tot. Este exact, dar criteriul acestei sinceritati il are intotdeauna celalalt, nu tu.

Esti considerat sincer nu „cand nu ascunzi nimic” celuilalt, ci cand nu ascunzi ceea ce asteapta de la tine sa ascunzi. Este poate paradoxal, dar asa e; sinceritatea ta nu se verifica prin tine, ci prin celalalt. Esti considerat sincer numai atunci cand spui ceea ce vrea si ceea ce asteapta altul de la tine sa spui.Daca ii marturisesti unei prietene ca e frumoasa si inteligenta, in timp ce ea nu e nici una nici alta, nu esti sincer. Daca ii spui ca e urata si foarte putin desteapta, esti sincer. Dar marturiseste-i ca toate acestea n-au absolut nici o importanta, ca altele sunt lucrurile pe care ai dori sa i le spui, ca isi macina timpul intr-un mod stupid, ca traieste o himera, ca viseaza la lucruri ce o indeparteaza de adevar si de fericire atunci sigur nu esti nici sincer, esti nebun. Este poate ciudat, dar ne temem de o lume „defavorabila”, de un mediu strain, cu care nu putem comunica, fata de care nu putem fi „sinceri”.

Pentru a nu fi singuri vrem ca lumea sa fie sincera cu noi. Doar sinceritatea ne da aceasta certitudine ca suntem inconjurati de prieteni, de oameni care ne iubesc, ca nu suntem singuri. De aceea in ceasurile de mare singuratate se fac cele mai multe confesiuni, se deschid sufletele, oamenii se cauta unul pe altul: tocmai pentru a anula acel sentiment al izolarii definitive. Sinceritatea este si ea, ca atatea altele, un aspect al instinctului de conservare. De fapt, sinceritatea participa la acea complicata clasa de sentimente si orgoliu ce se numeste prietenie si care, trebuie sa recunoastem, constituie unul dintre cele mai serioase motive de a iubi viata.

In prietenie se intampla acelasi lucru: esti iubit nu pentru ceea ce esti tu, ci pentru ceea ce vede si crede prietenul tau in tine.

Tu, omul, esti sacrificat intotdeauna. Esti iubit nu pentru tine, ci pentru ceea ce poti da, ceea ce poti justifica, verifica, contrazice sau afirma in sentimentele prietenului. Si nu te poti plange, pentru ca si tu faci la fel; toata lumea face la fel.

Publicitate

Ceea ce intristeaza oarecum intr-o prietenie este faptul ca fiecare dintre prieteni sacrifica libertatea celuilalt. Prin „libertate” inteleg suma posibilitatilor lui, vointa lui de a se schimba, de a se modifica, de a se compromite. Esti iubit pentru ca prietenii s-au obisnuit cu tine sa te vada pe strada, sa te intalneasca la un anumit local sau pe terenul de sport, s-au obisnuit sa mergi cu ei la cinematograf, in vizita la cunostinte, sa-ti placa, in general, ceea ce la place si lor, sa gandesti, in general, ceea ce gandesc si ei. Unde esti tu in toate aceste sentimente ale lor? Esti descompus, distribuit si asimilat dupa vointa sau capriciul lor; iar tu faci la fel. Daca intr-o zi vrei sa faci altceva decat ceea ce se asteapta de la tine sa faci, atunci nu mai esti un bun prieten, atunci incomodezi, obosesti, stanjenesti. Cateodata esti tolerat; aceasta e tot ce poate oferi dragostea prietenilor tai libertatii tale: toleranta.

Zilele trecute incercam sa vorbesc cu cativa prieteni despre moarte, iar ei parca mi-ar fi spus: „Draga, fii serios si lasa prostiile la o parte!”. Ei nu intelegeau ca ceea ce le apare lor drept prostii poate insemna pentru mine o problema esentiala. Si atunci m-am intrebat ce ar spune prietenii mei daca as savarsi un act compromitator, dar cerut urgent de libertatea mea? Si mi-am dat seama ca n-ar judeca schimbarea din punctul meu de vedere. Ei n-ar incerca sa treaca o clipa in mine, ca sa imi inteleaga nebunia. M-ar decreta nebun, m-ar tolera s-au m-ar lasa singur. In nici un caz n-ar trece in mine. Or, dragostea adevarata nu insemna decat aceasta completa renuntare la individualitatea ta pentru a trece in celalalt.

O prietenie nu se verifica numai prin libertatea pe care i-o acorzi celuilalt. A ajuta pe un prieten la nevoie, a-l incalzi cu mangaierile tale, a-l inconjura cu „sinceritatile” tale nu inseamna nimic. Altele sunt adevaratele probe ale prieteniei: a nu-i incalca libertatea, a nu-l judeca din punctul tau de vedere (care poate fi real si justificabil, dar poate nu corespunde experientei destinului celuilalt), a nu-l pretui prin ceea ce iti convine sau te amuza pe tine, ci pentru ceea ce este, pentru el ins usi , prin ceea ce trebuie el sa realizeze ca sa ajunga un om. Iar nu un simplu manechin.

Toate acestea insa nu ti le cere nimeni, dupa cum nimeni nu-ti cere adevarata sinceritate, ci numai acea sinceritate pe care o doreste el. Nu uitati ca intr-o prietenie nu conteaza numai ceea ce ia celalalt. Fiecare luam mai putin decat ar trebui. Acesta este marele nostru pacat: ca nu ne e sete de mai mult, ca ne multumim cu sferturi; de aceea avem fiecare dintre noi atata spaima de ridicol. Nu numai ca nu dam cat ar trebui, dar luam cu mult mai putin decat ni se ofera.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet